torsdag, august 04, 2016

Radio Glamourbibliotekar vol. 35!


Hjelp, så lenge det er siden forrige Radio Glamourbibliotekar! Men her kommer det en ny en, satt sammen for dere en tidlig torsdagsmorgen i august. Av og til lager jeg spillelister utifra hvilken årstid vi er inne i, men denne tror jeg funker året rundt! 

Enjoy!

Radio Glamourbibliotekar vol. 35

Siden sist har jo Beatles blitt tilgjengelig på streaming, forferdelig uvant, og det føles litt korka å plukke en låt herfra og en låt derfra. Beatles-albumene må høres i sin helhet, særlig White Album (som er blant mine yndlinger om sommeren!) og aller helst fra en platespiller synes nå jeg. Husk at å kjøpe plater og å betale for musikk gir mye, mye bedre karma enn å streame for en latterlig billig penge. Støtt de som lager den fine musikken til oss, ellers slutter de jo å gjøre det! La denne lista bli en inspirasjon. 


NB!! Bedre sent enn aldri - konsertomtaler fra Earth, Wind & Fire og Gino Vannelli er nå ute i musikkbloggen!

5 kommentarer:

Maja sa...

Yesssss, dette har jeg venta på! Digger musikksmaken din og får alltid presentert noe nytt i disse listene. Er allerede i gang med å høre!

Gunn sa...

Sier som Maja over her, dette er helt topp! Hører på allerede. Kjempefin musikk, som vanlig.

Ida sa...

Hurra for ny Radio Glamourbibliotekar! Listene dine er så fine :) Etter at jeg begynte å lese bloggen din, så har jeg begynt å kjøpe cd-er igjen. Du inspirerer på mange felt! Det er så koselig å sette på et album på min gamle sony cd-spiller mens man leser en bok, vasker og rydder, eller lager middag.

Glamourbibliotekaren sa...

Maja: Så bra! :)

Gunn: Glad du liker musikken! :)

Ida: Det gleder mitt hjerte å høre at du har begynt å kjøpe plater igjen! Sånn skal det være :)

Irma sa...

Tusen takk! for så deilig spilleliste - og så koselig å lese at dere skal ha barn -gratulerer så mye!

Populære innlegg