onsdag, august 10, 2016

Sommerens beste sted


Verandaen vår har, som jeg spådde, blitt sommerens aller beste hangout for oss. Takket være at mannen min snekret så fin benk og at vi kjøpte et mye mer praktisk og lett bord, samt en varmelampe, har vi fått et helt nytt uterom - i sol eller regn (med unntak av storm med horisontalt regn, da går vi inn). Soltimer pr dag: 11, fra ca kl. 1030 til 2130. Jeg har ikke tall på hvor mange timer jeg har tilbragt der ute. Eller hvor mange måltider vi har hatt: Frokost, lunsj, middag, kveld, dag etter dag. Middagslurer i fleng. Antall bøker jeg har lest: så å si alle i hele sommer er slukt der ute. 

Obs! Verandaen har vært mye i bruk hele tiden fra vi flytta hit, men vi sleit litt med et gigantisk åttekanta bord som var fryktelig tungt å løfte/skyve, og vi hadde liksom ikke fått dreis på hvordan det var mest praktisk å innrede der ute. Bordet solgte vi på Finn, og pengene brukte vi til å kjøpe nytt bord. 


Jeg har plukket nye blomsterbuketter flere ganger i uka, og lagt på fine duker for å gjøre det ekstra koselig. Flammentanzrosebusken vår vokser vilt på begge sider av verandagjerdet, og klematisen oppå der igjen, og helt øverst stikker kaprifolen opp - så vi har null innsyn på verandaen. Null utsikt kan man jo også kalle det, men en grønn vegg med røde, hvite og rosa-oransje blomster er slett ikke dumt å se på når man allikevel sitter der og koper (slik man jo skal gjøre når man har ferie). 


Her er midten av hekken. Dette er altså på innsiden!


Og på enden av verandaen henger alt sammen utover, og blir ekstra pent i kveldssol. 


3 kommentarer:

Anonym sa...

Ser nydelig ut! Drømmer om hage...🍀🍂🌺🍃

Glamourbibliotekaren sa...

Takk! Drøm i vei, det gjorde jeg også i en del år før drømmen ble oppfylt!

neverendingcircles sa...

Så fin hage!! En gang i tida skal jeg ha en selv. Helt klart verdt tida man må bruke på den.

Populære innlegg