onsdag, september 21, 2016

Onsdagskveld


Det er mørkt ute, det har regnet litt, oppvaskmaskinen går, Pat Metheny spiller sin egen "Question and answer" sammen med Dave Holland og Roy Haynes, sesongens første kanne med Twinings' solbærte - en av mine aller beste høstteer - står klar, og jeg sitter ved spisebordet og leser Bjørg Vik-noveller. Det kaller jeg en onsdagskveld etter min smak! Legg til en del sommerfugler i magen etter hyggelig svangerskapskontroll i dag, og stor fryd over hvor fint fastobjektivet jeg fikk til jul i fjor gjengir lune stemninger og høst-dagslys-portretter. Det er jo den første høsten jeg tester det ut!  (Bildet over var første take, og er uredigert)

Ha en fin onsdagskveld alle sammen!


7 kommentarer:

Trude sa...

Så koselig det både ser og høres ut. (Morsomt å høre små drypp om svangerskapet også, skriv gjerne mer om det! Hvis du vil, da. Ikke noe press!)

Ine sa...

Høres ut som en perfekt høstkveld! Koselig med mørke kvelder når man har lys, te og bøker inne.

Stine Arkeologine sa...

Så deilig! Min onsdagskveld så ikke noe i nærheten ut av dette, men jeg har tatt det igjen i dag torsdag morgen med en tekopp og vakker soloppgang før dagen braker løs. Nydelig lys i bildet ditt. Så spennende med svangerskapskontroll, en varm klem til deg! :-)

Anonym sa...

Så fredelig og hyggelig! Og svært velvalgt boktittel :) Ligner på min onsdagskveld, bare at boken var en annen norsk moderne klassiker - Kompani Orheim - som 18-åringen nettopp har lest og jeg ikke har lest siden den utkom og derfor frisker opp så vi kan snakke sammen om detaljer. Og sommerfuglene i magen skyldtes ikke baby, men heller alle oppgavene i den nye jobben som jeg noen ganger er usikker på om jeg greier godt nok. Da hjelper te og god bok og den deilige tidlig høst-følelsen! Hilsen Glamourlektoren

Glamourfilologen sa...

Så hyggelig det ser ut (og bildet ble veldig fint)! Jeg er også glad i Bjørg Viks noveller. Lykke til videre med svangerskapet:-)

Glamourbibliotekaren sa...

Trude: Tar deg på ordet! Ny gravid-liste er akkurat publisert.

Ine: Ja, nå er de her jammen, disse kveldene!

Stine A: Høres ut som en bra torsdagsmorgen! Klem tilbake!

Glamourlektoren: Lykke til med den nye jobben! Te og bok hjelper alltid.

Glamourfilologen: Takk for det!

Kathrine sa...

Så koselig dere har det :-)

Populære innlegg