lørdag, desember 10, 2016

Glamourbibliotekarens adventskalender: Luke 10


Nå er det på tide å planlegge julelesningen - og jeg slår naturligvis et slag for biblioteket! Ta en tur i dag om du kan (og det er åpent), eller over helga, gå hyllelangs, gled deg over alle bøkene du kan låne med deg hjem helt gratis, plukk med deg litt forskjellig - et par tynne, en novellesamling, en mursteinsroman.. og gled deg til julemorgener ved peisen eller i sofaen eller ved spisebordet eller i senga, fordypet i en annen verden. Og lånefristen er jo til langt uti januar en gang. For en lykke!! Jeg har som vanlig bøker på ønskelista i år også, men skal absolutt ha en bunke klar til lesing uavhengig av "fangsten" på julaften. Vi tar forøvrig en juleutgave av "kva las du no" litt nærmere jul, eller kanskje til og med i romjula. Ok?

P.S. Og i dag er det til og med Melvil Deweys bursdag! Hurra for Dewey! 165 år, bare unggutten!

3 kommentarer:

Ine sa...

Ååå, gleder meg til julelesing! <3

Lektor Tørrdal sa...

I år er det bokbonanza til familien til jul. Elsker når jeg får bøker og kan krølle meg sammen i romjulen med en perle. Og i den andre delen av stuen sitter mine foreldre med sin bokbunke. Ofte inneholder disse noen bøker jeg også tilfeldigvis har lyst å lese.

Kammerpiken sa...

Gleder meg! Og julelesingen starter med Ferrantes fjerde bok - det blir stas. Eller må jeg nok låne med meg hjem noen andre bøker også. Av en eller annen grunn får jeg veldig lite bøker til jul - selv når jeg skriver ønskeliste med tittel og alt! Det er vel noe med bakerens barn... og at man ikke kjøper bøker til en som har bøker rundt seg hele tiden... Men vi gir bort mange bøker, og det er en god gave som mange blir glade for.

Populære innlegg