lørdag, desember 31, 2016

Godt nytt år!


Kjære lesere av denne blogg! Jeg sier som jeg gjorde på nyttårsaften i fjor og årene før: 

Tusen takk for alle hyggelige kommentarer og mailer jeg har fått av dere i året som har gått. Jeg har verdens beste lesere! Dere er en gjeng med smarte og oppegående mennesker som støtter og oppmuntrer hverandre i kommentarfeltet, uten å vite hverandres navn eller bakgrunn. Antallet ufine kommentarer er lik null, jeg må så å si aldri sensurere noe som helst, og det sier litt om hvor lite misunnelse og jantelov som råder blant denne bloggens lesere. Det er jeg veldig glad for. 

Jeg håper dere alle har en fin nyttårsaften! Husk at barn foretrekker klinkende edru foreldre om de får velge. Pass på hundene når rakettene begynner å smelle. Kudos til de butikkene som har sluttet å selge raketter fordi de tenker på dyrene! 

Året som har gått har inneholdt ytterpunkter, vil jeg si. Politikere gjør meg vettskremt, både ute i verden og her hjemme i Norge. Mange mener visst at mennesker har ulik verdi, at vi ikke skal bry oss om andre enn oss selv. Media følger opp med sine sensasjonsoverskrifter og klikk-grådighet, og bidrar til å spre holdninger som minner om tider vi håpet var tilbakelagt. Det er uhyggelig. 

Og i den andre enden av skalaen: Et lite barn. Vi er blitt en familie på tre. En lykke så stor!

Aftenens nyttårsmelodi er det som vanlig Peggy Lee som står for. Denne innspillingen gjorde hun da hun var over seksti år, og kanskje er det også noe av det aller mest ekte hun gjorde. En underbar sangerinne var hun. Klump i halsen. Jeg ønsker hver og en av dere et riktig fint og fredelig 2017! Vi ses snart! 

Årets nyttårsforsett for oss alle: Vær et enda bedre medmenneske, hver eneste dag. Lokalt og globalt. 

GODT NYTT ÅR!


8 kommentarer:

Anonym sa...


Et riktig godt nytt år til deg som gir oss så mye fint i din blogg!
Alle gode ønsker til deg og din lille familie. Vi gleder oss til mer...🌹

Gunn sa...

Godt nytt år til deg og familien. Jeg sier meg enig med det som ble sagt i innlegget over her: Tusen takk for denne fine bloggen som gir meg både gleder, kunnskap og motivasjon. Gleder meg til neste års lesing.

Anonym sa...

Godt nytt år til Glamourbibliotekaren og familien!
Det er så hyggelig å lese bloggen din, den er med på å løfte hverdagen min. En god kopp te, en vakker blomst, det å sette pris på familien - du skriver så fint om dette, og om mange andre saker - og du har nydelige bilder til illustrasjon. Du er med på å gjøre verden til et bedre sted!
Tusen takk skal du ha, jeg gleder meg til å følge deg i 2017 også!

Ine sa...

Godt nytt år! Takk for den fine bloggen din!

Rannveig sa...

Godt nyttår, kjære glamourbibliotekar! Nyttårsaften ble en rolig affære for min del, men det var familie og god stemning. Gratulerer med familieforøkelsen i året som gikk! Jeg ønsker deg og alle leserne her alt godt i året som kommer. Og takk for at du legger så mye arbeid i å lage et hyggelig og inspirerende fristed her på bloggen din.

Glamourbibliotekaren sa...

Takk alle sammen! Så hyggelige kommentarer! :)

Glamoursjefen sa...

Godt nytt år til deg og dine! Du gjør livet veldig koselig med dine flotte blogginnlegg, og jeg gleder med til å lese dem hver eneste dag enten det er om bøker, teselskap, reiser eller de gode stunder i livet. Håper dere har hatt en flott jul sammen som familie med gode stunder både alene dere tre og sammen med andre.

Selv fikk vi vår første barn sent i oktober, og hadde da en baby på 8 uker den første julen. Det var en veldig spesiell og flott jul som jeg enda kan "ta og føle på" inni meg selv om hun å er blitt nesten 20 og flyttet hjemmefra.

Jeg ønsker dere alt godt for et godt og spennende år i 2017.

tea sa...

Godt nytt år! :)

Populære innlegg