onsdag, januar 25, 2017

Dag 3

God morgen!

Hva har dere plukket fram i dag?
Jeg har valgt en ring jeg kjøpte i en helt crazy butikk på boardwalken på Coney Island for et par år siden. Der hadde de alt mulig, virkelig rare accessoirer, og jeg endte opp med å kjøpe denne ringen til meg selv - altså en puddel med grønne steiner - samt en rosa til ei venninne, og i tillegg et par svarte spionbriller. Det må man jo ha. "And they do work!!" sa ekspeditrisen alvorlig og entusiastisk. I alle fall, Lola Star het butikken, og puddelringen bruker jeg altfor sjelden. Men i dag er den på!
Hiv dere på, dere som ikke har vært med fra starten! Dette er moro, og slett ikke for sent!

14 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg jobber hjemmefra i dag, så det eneste som er sånn halvveis innenfor utfordringen er notatboken min. Jeg kjøper ofte nydelige notatbøker som ender opp med å støve ned fordi de er for "fine". Jeg kan liksom aldri finne noe som er bra nok til å skrive i dem. Når jeg leser dette merker jeg at det høres litt rart ut... Men i dag har jeg begynt å bruke den ene notatboken min, og det føles bra :)

Anonym sa...

Jeg skjønner akkurat hva du mener! Jeg sydde en bok i kunsttimen da jeg var yngre som jeg hadde akkurat samme forhold til. Men så begynte jeg å bruke den som dagbok, og det er så hyggelig å ta frem nå :)

I dag har jeg tatt frem noen øredobber fra bestemor. Jeg bruker mye smykker som jeg har arvet, men det blir fort til at jeg bruker de samme igjen og igjen. Disse skal inn i rotasjonen.

Håper alle har en fin onsdag!

Ida sa...

Fint initiativ med den her uge! Jeg har en lyserød vintage kjole med blomsterbroderi på, som jeg købte i Berlin i efteråret, men ikke har fået brugt endnu fordi den var for fin. Men i dag kom den på, på en helt almindelig onsdag. Og den gør mig glad!

namnam sa...

I dag har jeg funnet fram et halssmykke med et hjerte med bittesmå diamanter som jeg fikk av mamma og søsken på en viktig dag i livet mitt for en del år siden. Jeg bruker sjelden halssmykker, men vil gjerne bruke dette oftere. I dag kom det frem :)

Stine Arkeologine sa...

Jeg drikker te av en porselenskopp som mormor malte til meg da jeg var lita, med navnet mitt og stemorsblomster på. Er veldig redd for den, så den står til vanlig innelåst i et skap. Så koselig!

Kultursnobb sa...

Et par rosa "Gatsby"-øredobber! Sjelden i bruk, men superfine.

Elisabeth sa...

Jeg hadde opprinnelig tenkt å finne frem noe som ikke var smykke, men ... i dag morges fant jeg et smykke som jeg ikke har brukt på lenge, men som jeg egentlig er veldig glad i, så det ble dagens objekt. Det er et sølvsmykke med et hjerte i 3D, hvor 'forsida' er overstrødd med swarowskikrystaller og baksida er blank. Det kommer fra Swarowski, jeg fikk det av bestevenninna mi til en runddag for et par år siden og jeg elsker det.

Tok sogar bilde av smykket mens jeg hadde det på og sendte som mms til nevnte bestis. Hun ble glad, så i dag har du gledet en ekstra med dette initiativet, helt uten å vite det. Hurra!

Anonym sa...

Jeg har lakket neglene mine med min Ballerina neglelakk fra Chanel. Og jammen skal jeg smøre hendene mine også etterpå, med en krem jeg har fått av min søster. Lenge siden hendene mine har fått pleie.

Anonym sa...

Jeg fant fram en pen dressjakke jeg sjelden finner anledning til å bruke. Følte meg ekstra fin på en vanlig hverdag. Tok på et par høyhælte pumps i tillegg for å virkelig kjenne følelsen av litt glamour. Det løfta dagen flere hakk!

Anonym sa...

Hei fra en som har vært med hver dag, men glemt å rapportere.
Mandag hadde jeg en ring som jeg har arvet etter min fine mormor. Det er en hvit perle med fire bite små diamanter rundt.

I går var det et skjerf med dyreprint som ikke har blitt brukt på en god stund.

I dag ble det et smykke kjøpt på salg hos Emma og Malena for et par uker siden. Det er en svale i gull. Om noen planlegger en Gbg tur så stikk innom butikken deres på magasinsgatan, mye
fine smykker. Dessuten ligger Damateo rett over gata så man kan ta en fika etter:)

Camulen sa...

Min første gullring, som jeg faktisk kjøpte selv da jeg bodde i Sør-Afrika som 19-åring. Den er like fin og spesiell i dag, over 20 år etter, men jeg bruker den aaaaltfor sjelden.

Mrs E (ibland Grefvinnan) sa...

Underbar ring!

Lektor Tørrdal sa...

Fikk ikke tid å skrive i går, men i går tok jeg på meg min termosbrosje fra Erstwilder og slo et slag for friluftslivet.

.mette sa...

Det er så godt å lese at flere andre der ute "sparer" fine ting, trodde det bare var meg. Kanskje vi alle er litt: "Ingerid Sletten av Sillejord..."- og det er jo helt bortkastet! Så takk til Glamourbibliotekaren som pusher oss i riktig retning. Mette

Populære innlegg