fredag, januar 06, 2017

Glamorøs fredag


God formiddag!
Jeg sitter foran ovnen og drikker te med en donaldpysj-kledd sovende baby på fanget, og blogger dermed med én hånd (noe som ikke blir en vane!). Det er iskaldt ute, så det var fint å kunne tenne opp da jeg kom ned i stua. Jeg har fredagsglamourifisert meg med nye jeans, langt fra ny stripegenser fra New York og en cashmere-cardigan fra Paris. Og kortreiste ullsokker! Jeg har til og med en ørliten dråpe Chanel 31 Rue Cambon på det ene håndleddet; noe som føles ekstra glamorøst siden jeg ikke bruker parfyme for tiden (pga baby).

Planer for helga: Færrest mulig! Vil lese, skrive dagbok, og aller mest slappe av med vår lille datter. Skvise siste gløggdråper ut av jula. Og en kafétur i dag hvis temperaturen stiger bittelitt ute.

Husk nyttårsforsettene deres da, folkens: Fredagsrapportering!! Alle er varmt velkomne.

mvh
Glamourbibliotekaren.23 kommentarer:

Trofast leser sa...

God morgen! Her er hele familien samlet i stua. Storebror (tre år) har funnet frem ukulela og synger (brøler..) julesanger for lillebror (tre måneder) som følger fascinert med fra sin plass i babygymmen. Jeg drikker te i en lenestol mens min mann har slått seg ned på gulvet sammen med barna. Jeg er forkjøla og har litt feber, men har funnet en fin og varm ullcardigan og et ullsjal min far kjøpte til meg på en reise. Julegaveøredobber og fin flette har jeg også. Storebror skal snart til legen, faren følger ham mens baby og jeg holder oss inne i dag.

Ønsker deg og familien et flott 2017!

Anonym sa...

Glamour er stjerneøredobber, og et nydelig Maanesten arbånd jeg fikk av min niese til jul.
Har fått det så fint hjemme nå, så jeg gleder meg sånn til å komme hjem etter jobb.
I helga får jeg opp gardinstenger på kjøkkensiden. Har ventet med det siden det ikke har vært innsyn. Men nå blir det etterhvert bygget ny blokk ovenfor. Har kjøpt noen florlette hvite gardiner med blomstermønster som jeg inntil videre har festet med knappenåler :) Ha en riktig god helg med baby!

Kjersti sa...

Det høres fint ut å sitte med en baby i fanget, det er lenge siden jeg har holdt en... sukk... Min fredag er godt i gang. Den begynte med en lang lesestund med morgenkaffen, som alltid når jeg har fri. Glamour i seg selv! Snart skal jeg gjøre hjemmegymnastikk, og etter hvert kle meg godt for en tur i kulda. Deretter kan fredagskosen begynne, og kanskje jeg blir inspirert til å pynte meg litt selv om det bare er hjemmekveld (som er min favorittform for kveld!).

Marit sa...

God formiddag :) Fredagsfølelse på kontoret. Akkurat passe travelt, noe som gir meg tid til å lese en blogg eller to. (Denne her prioriteres bestandig først.) Dagens glamour er oppsatt hår og ny strømpebukse. Trenger ikke mer enn det for å føle seg fin altså. Helgen skal gå med til tidlige morgenturer på ski med hund, masse te og bøker/kart for å planlegge våren og sommerens fjellturer. En fin fredag ønskes dere alle.

Anaruh sa...

God første fredag i det nye året!
Hos meg går det i varmt, varmt tøy i dag. Kasjmirgenser, ullskjerf og en enorm dunjakke. Neglene er nylakkede, jeg har på et smykke jeg fikk til dåpen, og dagens mest dominerende duft er Weledas skin food fra nysmurte hende. I tillegg tyller jeg i meg varm drikke, og har brukt en rolig stund på å lese litt nyheter.

Planene for helgen er å rydde bort jula, og treffe en venninne for en spasertur og kakao på kafé. På vei hjem fra jobb i dag skal jeg kjøpe blomster til helgen, og lage meg en deilig fredagsmocktail. Dessuten har eldstemann spurt om vi ikke kan se en Harry Potterfilm i kveld, så det får vi prøve å få til.

God helg, alle sammen!

Lektor Tørrdal sa...

I kledd en litt irriterende svart tunica/ kjole med blondemønster som henger fast i alt, men utrolig komfortabel. I tillegg grå ulljakke som varmer under regnjakke siden vinteren på det våte sørvest kun gjør gjesteopptredener i korte glimt. Glamoureffekten er grå perler i ørene.
I helgen skal jeg vurdere historieprøver, gå på kunstmuseum og forhåpentligvis en kafetur med venninne.

Siri sa...

Dagens viktigste glamoureffekt er snøen som daler ned utenfor vinduet. Vi har allerede hatt skiføre en stund, men nå blir det virkelig silkemyke løyper! Gleder meg allerede til morgendagens tur ut. Ellers er det få planer for helgen, annet enn svigerfar på middag i kveld, og kaffebesøk av noen tidligere naboer søndag kveld. Dermed burde det bli tid til å pusle videre på puslespillet jeg fikk til jul, lese og se på avslutningen av Tour de ski søndag. Her beholder vi jula ut neste uke. Koser meg fortsatt med juletre og røde kubbelys.

God helg til alle, og glamourbibliotekaren spesielt!

Anonym sa...

Jeg mente å ha hørt at det skulle bli plussgrader i Oslo i dag, så jeg hadde funnet frem pyntet bluse og kort skjørt. Snakk om å få seg en overraskelse da jeg gikk ut døren! På kontoret er det varmt, og jeg trives med dagens glamour.

I helgen blir det tur i skogen uten ski. I tillegg skal storfamilien samles til middag før studenten forlater oss for denne gang.

God helg!

-lutt

HildeSofie sa...

God fredag!
Jeg føler meg alt annet enn glamorøs i dag, med en juleforkjølelse som ikke slipper taket, og et hode som merker at gårsdagen kanskje inneholdt et glass vin for mye - men treffet med en tidligere kollega var superhyggelig :)
Antrekket er jeans og ullgenser, neglene glitrer fortsatt i gull, og duften er Fleur de Cherie fra L'Occitane.

Jeg går nok ganske tidlig fra kontoret i dag, og gleder meg til å få besøk av en fin fyr. Helgen går med til en del jobbing (2017 kom litt brått på...), men litt avslapning skal det bli tid til. Har nesten ikke vært hjemme hos meg selv siden før julaften, siden jeg har passet leilighet og katt for en venninne - det var veldig hyggelig, men nå var det ekstra godt å komme hjem.

God helg til alle!

Stine sa...

God formiddag og glamorøs fredag! Eg sit på bussen og er på veg ut for å handle inn litt nødvendigheiter til det nye rommet mitt. Skal bu i kollektiv i byen medan eg studerer ferdig, og har fått eit koseleg rom i eit gammalt hus, med store vindauger ut mot ein snødekt hage. Dagens glamoureffektar er mamma si gamle saueskinnskåpe (som ho brukte i Oslo på 70-talet), perleøyredobbar og den friske parfyma min kjære plukka ut for meg i sommar! I kveld kjem han køyrande med det vesle flyttelasset eg ikkje fekk med meg på bussen, og så skal vi ut og feire bursdagen min (som eigentleg ikkje er før på onsdag). Dette blir med andre ord ein ganske glamorøs dag! God helg til alle!

Kari🌺 sa...

Her er det og stripete genser i dag, og gode tøfler. Ukens fridag før arbeidshelg. Så langt har dagen startet tidlig med både frokost og lunsj før klokken tolv. Radioen har stått på i bakgrunnen, og jeg har fått med meg bruddstykker av Ekko. Av mangel på ekte vedovn har jeg funnet fram "peisen" min på tv-en hehe. Men med knitrende lyd og flammer har den sin koselige placebo-effekt denne kjølige dagen i januar.
En bok er ferdig utlest og en ny er påbegynt. Behovet for alenetid blir innfridd i dag, har enda ni timer foran meg, og planen er så langt å lese og finne frem tegnesakene. I kveld kommer min kjære hjem fra jobb og trening. Da blir det hjemmelaget pizza og film. En perfekt fredag i mine øyne.

En god fredag og helg ønskes alle

Ingerid sa...

Hjemme med skikkelig sykt barn her, så antrekket er hjemmeklær, og parfymen er ikke kommet på ennå. Lukter foreløpig av Vanille noire bodylotion fra Yves Rocher (tja, ikke helt favoritt, men det går bra). Drikker god svart te med melk og planlegger forelesninger mens barnet sover. Vi har alt lest Jul i bakkebygrenda, sett en DVD med Donaldfilmer (aka Donald julefilm hos oss) og spist kyllingsuppe og loff. Ikke så verst, selv med litt bekymring for høy feber hos det veldig slappe barnet. God helg til alle!

Sørlandspige sa...

Trettende dag jul, og jeg vasket og strøk nettopp de gamle, rødrutete Solbergdukene slik at jeg får ryddet ut jula. Deilig med jul, og deilig å komme tilbake til normalen. Snart skal jeg ha på vinterkjole, lage god fredagsmiddag, se på alle orkideene som blomstrer på denne tida og skynde meg og nyte vinteren (for akkurat nå snør det her sør også, nemlig)! Sender varme tanker til bibliotekaren vår - godt å se at dere trives i den livssituasjonen dere har nettopp nå: helt hverdagslig, men likevel uforglemmelig og unik!

Clara sa...

Fredagsglamouren her forsvant med feberen, og dagen har så langt blitt tilbrakt i sengen. :/ Satser på å piffe om stemningen straks med en kopp te, januarutgaven av engelske Country Living og litt frokost. Hvis jeg orker svelge. Halsbetennelse er kjipe greier! God helg alle sammen! :)

S sa...

God fredag!
Her nord har det gått fra mange minusgrader til pluss, og med masse vind i tillegg. Det merkes at lyset er på tur tilbake, og blåtimen er så fin.

Dagens glamour er at jeg nesten er à jour med alle mine arbeidsoppgaver på jobb (og målet er å forsøke holde det slik fremover), at julen er pakket bort hjemme og at det kjennes som om overskuddet og energien er på tur tilbake.

Har ikke noen planer for helga, annet enn å sove mye, lese og strikke. Kanskje må jeg også iføre meg treningsklærne og komme i gang igjen. Og som alltid må jeg forsøke få gjort en del husarbeide.

Ønsker glamourbibliotekaren og alle andre et riktig godt nytt år!

S

koristen sa...

Kaldt kontor - jeg bommet litt med antrekket i dag, skulle tatt en cardigan utenpå den plommefargete blusen, brrr! Men hjemmestrikket skjerf og krydret hvit te i Mucha-koppen hjelper. Utenfor vinduet snør det, jeg jeg håper det fortsetter med det. Vil ikke ha regn!

I helgen skal jeg rydde vekk julepynten, og da må det kjøpes inn noen blomster så det ikke blir altfor tomt og trist. Søndag blir det hobbydag sammen med en venninne (koselig!), ellers blir det mye lesing og strikking i helgen - og kanskje en liten tur i skogen.

God helg til Glamourbibliotekaren med familie og alle andre glamorøse :-)

Maje sa...

Her er det barnehagetilvenning (hun prøver seg selv nå, mens mor sitter på kontoret 2 min unna bhg med telefonen godt innen hørevidde), så antrekket er casual. Jeans, tynn genser og en ullvest fra Benetton som jeg er så glad i. Liten dråpe Boss Jour og litt Elisabeth Arden lipgloss.

Årets nyttårsforsetter handler om å lese litt flere klassikere innen verdenslitteraturen, friske opp kommareglene og være mindre stresset for husarbeidet (hvem bryr seg egentlig om at det er litt støv her og der og om det ligger leker strødd utover gulvet?). Håper forsettene holder riktig lenge. Og apropos lesing: holder på med en fantastisk bok for oss "Shakespeare and company" fans, "Shakespeare and company, Paris: a history of the rag and bone shop of the heart" av Krista Halverson. God helg!

Ine sa...

Vi har fått omgangssyke i hus fra barnehagen, men jeg krysser fingrene for at de største og den minste ikke blir smittet. For å gjøre dagen bra har vi kjøpt vakre rosa roser, og i kveld skal vi lage pizza hvis vi holder oss friske. Ellers er det koselig med snøen som daler utenfor!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag! Her i Bodøbyen startet dagen langsomt, hvilket var glamorøst i seg selv. Morgentur med hunden, så litt husarbeid av ymse slag, og nå: en liten pause. Har Amichaï fra Dammann Fréres i en mummikopp og hyggelig lokalsending fra NRK Nordland i radioen. Perfekt. Jula ble pakket bort tidligere i uka.

Dagens glamour: Nyvasket hår, hvilepuls og et par nye jeans (Lee). Helga skal brukes til samvær med gode venner, friluftsliv med verdens fineste hund, strikking og ei god bok eller to. Pluss baking, kjenner jeg meg selv rett.

God glamorøs helg til glambibliotekaren og alle leserne!

Anonym sa...

God ettermiddag. Flott med snødryss utenfor vinduet! Er på besøk hos barn/barnebarn, koser oss. Hva klær angår er det lag på lag m ull dom gjelder i dag. Klar for helg med litt TV-titting, lesing og kanskje litt strikking. Holder stadig på m noen strikkeprosjekter - babytepper til prematurbarn f eks. Ha en strålende helg. .mette

Eirin sa...

I dag føler jeg meg veldig glamorøs etter at jeg spontant bestemte meg for at jeg var akkurat passe bred over hoftene for ett 5 år gammelt skjørt som jeg tidligere har vært litt redd for å gå med. Mye deiligere å ikke overanalysere tøy og kropp hele tiden! Jeg føler meg så fin i dag.

Jeg gleder meg veldig til denne helgen. I kveld blir det fredagspizza. I morgen vil jeg handle inn litt ingredienser sånn at jeg kan prøve å lage Ramen for første gang hjemme neste uke. Ellers vil jeg ut i det lille dagslyset som finnes her i nord, lese litt, strikke litt og slappe av masse. God helg til dere alle :)

Rannveig sa...

Den største glamourfaktoren i dag er jeg har kommet skikkelig i gang med treningen igjen, og det kjennes godt ut. I desember stresset jeg så og si hele måneden (klarte å roe ned rundt første juledag ), og tid til trening ble det ikke. Men denne uka rakk jeg en joggetur før kulda satte inn og i dag fikk jeg en styrkeøkt. Det gikk lettere enn fryktet og nå slapper jeg av i sofaen med en kopp te og litt rester av julekosen (serinakaker og brente mandler) med den beste samvittighet. Jeg bedriver også litt hjemmemanikyr slik at neglene er velstelte til helga. Dagens duft er fra Burberry (fikk den i gave og vet ikke hva den heter) og antrekket er en enkel svart kjole og lang strikkevest i en nydelig blåfarge. I morgen skal vi få besøk av en venninne og hennes lille baby, og på søndag holder vi et lite familieselskap. I tillegg håper jeg at det er nok snø til at det blir aketur!
Ønsker dere alle en fortreffelig helg!

Stine Arkeologine sa...

Glamorøs fredag ble ekstra fin med ny strikkejakke og vinterparfymen min Noa Perle som jeg alltid får komplimenter for (og da føler man seg selvfølgelig enda mer glamorøs!). I tillegg greide jeg ikke å stå imot tre primulaer som lyste mot meg på dagligvarebutikken (de trengte vann så i hele minuttet det tok å putte dem i korga og betale var jeg overbevist om at det var en nesten fullstendig uselvisk gjerning..). Håper dere alle hadde fine fredager, og fortsatt god helg! :-)

Populære innlegg