fredag, februar 10, 2017

Glamorøs fredag
God morgen! 
Allerede andre fredag i februar - nå går det fort mot vår! Men først er det jo fint med litt mer vinter, særlig hvis det er snø ute. Jeg nyter som vanlig min tekopp (akkurat nå: Solberg & Hansen sin svarte kinesiske te), jeg er varmt kledd, fyrer i ovnen og har knallrøde negler. Appelsinjuicen til frokost smakte plutselig veldig New York-appelsinjuice! Og på Instagram ser jeg masse bilder fra Brooklyn og Upper West med gater fulle av snø. Jeg lengter dit, til kakao og lesing foran peisen på hotellet og vandring i en helhvit Central Park! Iskald vind som feier oppover avenyene! Snø i New York er så fint. (Men samtidig frister det ikke så veldig å reise dit akkurat nå..)

Jeg ser fram til en lesestund i ettermiddag! Og et kafébesøk i formiddag. Vår stamkafé har en oolong-te jeg har fått et avhengighetsforhold til. Blomster skal også kjøpes inn! En fin og rolig dag ser det ut til å bli. Ellers blir helga sosial, og forhåpentligvis litt stille innimellom også. 

Ha en fin fredag alle sammen! Rapporter mottas med stor takk, det er så moro når dere inspirerer hverandre på den måten! (Eller kanskje dere er inspirert av februar-collagen her i bloggen?)

mvh
Glamourbibliotekaren

21 kommentarer:

Maje sa...

Det snør, det snør.. (men jeg lengter egentlig mot vår nå - veldig!) Jeg har skjørt og lang cardigan, ullstrømper og deilige, danske småsko her inne på kontoret. Det går i kaffe så langt i dag, men til lunsj blir det grønn te med sitron og ingefær fra Perch`s og røde appelsiner som snacks. Det er så godt! Et lite perlekjede og litt rød lipgloss fra Elisabeth Arden (=yndling) i dag. I kveld blir det nok pizzaboller og lesing for datter og hennes overnattingsbesøk - og så skal mor nok lese litt i boken sin før det blir altfor sent. God helg!

Tigram sa...

På hotell i ein annan by. Oppsøkte det såkalla fitnessromet, så kroppen er god og møyr. Sørgar alltid for å få rom med badekar der det finst. No sit eg her i mammas gamle kvit og svartprikkete bluse med små rysjer i front. Etter frokost vert det ein liten bytur før møte og middag i ettermiddag.God fredag alle!

Siri sa...

Jeg begynner å se slutten på det som har fortont seg som en endeløs rekke av deadlines de siste ukene. Bare en siste innsats i dag, så tror jeg at jeg er i mål.

Glamoureffekter er det smått med her på frilanskontoret. Jeg svinser rundt i "hjemmeklær" og har vel knapt sett meg i speilet siden jeg stod opp. Men ute er det snø, og inne er det appelsiner og kaffe, og snart begynner helgen. Den byr sannsynligvis på en skitur, en tur til moren min for å gå på Irma Salo Jæger-utstillingen, og en del lesing innimellom.

God helg til alle!

namnam sa...

God fredag!
Nok en solfylt vinterfredag her i Trondheim. Synes egentlig det er helt greit at det ikke er noe snø - da kan jeg innbille meg at det nesten er vår :)
Dagens glamoureffekter er nyklippet hår, god te, min beste stripete genser og kjærestebesøk. I ettermiddag skal vi kjøpe inn god mat og en blomsterbukett og bare kose oss. Samisk utstilling og kinobesøk står på programmet i helga.
Ønsker alle en riktig god helg!

Lille sa...

God glamorøs fredag fra et snødekt Kongsberg!
Var tidlig oppe i dag for å kjøre en kjekk mann på jobb, med et lass med skiutstyr. Han skal på tur med jobben i helga, jeg skal hygge meg hjemme alene.

Planene er litt jobb i dag, frisør i morgen. Jeg skal også innom å hilse på en liten valp på 4 uker, søster til min lille pelsdott. Det gledes stort :D
Jeg håper å rekke et deilig karbad, kanskje med et glass vin?

Glamorfaktoren er ganske høy, jeg har på en nydelig cremefarget blondegenser i cashmere fra Aiayu og har planer om å lakke neglene. Skal jeg velge rødorange eller knall rosa?
Duften er Van Cleef & Arpels Orchidée Vanille. Den har virkelig blitt en vinterfavoritt.


Kammerpiken sa...

For noen fantastiske dager! Har levd i et kitschmaleri i over en uke! Iskaldt, stille, sol, måne, nordlys... og noen utrolige overganger mellom natt og dag. Egentlig startet glamouren i går kveld da vi kunne pakke sammen etter et utrolig vellykket arrangement på biblioteket. - Stinn brakke, og mange nye ansikter! I helgen blir det hjemmesysler og kanskje litt trening. Noen ganger er det godt å ikke ha noen planer! God helg!!

Stine Arkeologine sa...

Her er det travle tider med en ny bokinnspurt straks den forrige var over, jeg sitter på hjemmekontoret og føler meg litt smågal med topp midt på hodet, øyne som tallerkener, sot på kinnet (fyrer i kulda) og papir og bøker overalt. Lite glamour ennå altså, men klokka seks legger jeg inn årene for å slappe av sammen med eldstemann. Vi skal lage middag og høre musikk sammen, det er alltid så koselig (han er mest interessert i det første men jeg har bl.a. snikinnført litt James Taylor i det siste, og her en dag sa han "mamma, den der sangen er veldig fin!", hurra!). Skal kjøpe tulipaner, og det står en sprek neglelakk klar til i ettermiddag. Riktig god fredag og helg til alle her inne! :-)

Synne sa...

God formiddag! Det ligger snø utenfor vinduet, og det er mer i lufta - få ting gør meg gladere enn akkurat det! Denne helga skal dessuten tilbringes på hyttetur i fjellet, så her omfavnes vinteren med stor iver. Jeg pakker bok, brettspill og mine tykkeste mykeste plagg. Samt noen flasker god vin, hihi. Gleder meg!
God helg til alle!

Anaruh sa...

God fredag! Jeg har hjemmekontor, og begynte dagen med hotellfrokost a la Chez moi, med rundstykke, croissant, frukt, friskpresset appelsinjus og en kopp svart te fra Fortnum & Mason. Jeg skal straks hoppe i dusjen og dra ut for å handle litt i lunsjpausen, og siden blir det sikkert mer te og mer jobbing.

Denne helgen er dedikert morsdag hele veien, så i dag skal småtrollene og jeg kose oss hjemme alene (kanskje vi baker noe godt), i morgen skal vi på kino alle sammen, og på søndag får vi middagsgjester. Dessuten har jeg planer om å begynne på en ny bok, og det er jo alltid like gøy. God helg alle sammen!

Anonym sa...

Fredag er fridag, og huset nesten for meg selv. Vi har hatt håndverkere her i over tre måneder, men i dag blir det nye rommet til eldstejenta ferdig. Det er glamour både for henne og meg siden vi kan begynne å innrede og dekorere og få det sånn som vi har sett for oss. Jeg og bikkja startet dagen med en lang tur i hvit-grønn-brune omgivelser. Kaldt og deilig! Nå er tekanna fylt med Twinings Prince of Wales og jeg har en "digastor" (for å bruke femåringens ord) bunke interiørmagasiner, oppsamlet og spart gjennommange år, jeg skal gå gjennom og KASTE. Det skal bli en befrielse å bli kvitt dem :)

Fin helg til alle!

Anonym sa...

Så godt med helg! Det har vært en hektisk uke, og heldigvis har vi få planer i helgen. Jeg nærer et visst håp om frokost på senga i anlending morsdag, men det får vi vel se på siden jeg er A-mennesket i familien.

Dagens glamorøse: Yoga, frokost på kafé, en hyggelig dag på jobb og pizza i kveld. Kanskje vi får sett en film...?

God helg, alle!

Bliss sa...

Min fredag føles ikke veldig glamorøs, men jeg skal ikke trekke ned stemningen her, så vi fokuserer heller på det lille som finnes av fredagsglamour.
Stor flette i håret i dag, florlett nysnø som forsvinner bare man puster litt tungt (gøy å se flere fra Kongsberg skrive fredagshilsen her) og planer om ski i helgen. Jeg må kjøpe inn mer solbærsirup og pølser, vi skal brenne bål og kose oss. Satser også på å få lakket negler i løpet av helgen og byttet sengetøy. Blir ingen tørking ute, men rent sengetøy er alltid deilig å legge seg i.
God helg :)

Anonym sa...

Snø på hustakene utenfor kontorvinduet i Oslo på en fredag ettermiddag. Vakkert! Jeg er i ferd med å slette masse dårlig samvittighet på jobb etter mye reisevirksomhet de siste dagene. Det føles godt. Håret er nyvasket og fjeset er freshet opp med en liten Lancôme-alt-i-ett-kit (Absolu au naturel) som alltid er i veska og som er utrolig kjekk når man såvidt rekker å tørke håret før man stikker av gårde om morgenen. Plukket opp på flyplass og tar ikke mer plass enn en smarttelefon. Liker de duse fargene! Jeg er ikke den som har knallrød leppestift, selv om jeg synes det er flott på andre! Har en lys, paisleymønstret bluse som frisker opp ellers ganske nøytrale klær.

I kveld blir det hjemmelaget pizza og null planer utover det. Det er så utrolig deilig etter reisedager i fleng. I morgen skal jeg spise lunsj på Dagligstuen på Hotell Continental med min mor på åtti pluss, som gleder seg til bytur. Deretter blir det arbeid med smått og stort hjemme. Vi har et stort ryddeprosjekt på gang ute og inne. Trangen til å rydde kommer med vårlyset.. Føles fint når man bare får satt i gang. Gir energi med ordning och reda!

Ønsker Glamourbibliotekaren og alle hennes fredagslesere god helg! Hilsen Glamourlektoren

Oda sa...

Fredag og fri!! Etter nokre hektiske veker er eg fri frå planar og oppgåver fram til mandag. Noko som er så utruleg etterlengta. Eg byrja derfor min glamorøse fredag med å sove heilt til eg vakna av meg sjølv, etterfulgt av ein langt frukost og omlag ein liter med Kusmi sin Anastasia- te. Og levande lys og tulipanar. Eg har som sagt ei opa helg foran meg, dog skal eg nok få pakka ut dei siste tinga av flyttelasset mitt, gjere litt skulearbeid og øve inn nokre songar på gitar som skal framførast om nokre veker. No trur eg at eg også skal ha på meg neglelakk, slik eg las fleire av dykk andre skulle og så skal eg gå innom yndlingskaféen min for ein kopp med kaffi og for å lese weekend-avisen. God helg, alle saman!

Globetrottaren sa...

Her var det lenge siden jeg hadde bidratt med noe - det rettes herved opp!

Hverdagsdetaljer: Møte 08.00, kaldt ute, antydning til vond rygg

Glamorøse detaljer: Fin, livlig gravidmage, nylagt neglelakk, varme og stilige klær som passer (jeg er glad for at jeg har kommet over min averasjon for rosa klær - jeg kler det jo!) og eksklusivt frisørbesøk i morgen. Også har jeg blitt inspirert av tidligere utgaver av "bruk de fine tingene dine" og funnet frem et gammelt par med øredobber som er arvet av en stilig mormor.

Jeg sier som min mor: Livet er herlig, dere!

I tillegg til frisørbesøk skal helgen brukes til å strikke fine babyklær, lese videre i boken min ("Geek Love") og å litt trening for å holde ryggen i sjakk en uke til. God helg!

.mette sa...

Når man våkner med et gjenklistret øye og verandaleppe er det bare en ting å gjøre: ta grep. Først på venninnebesøk: nydelig lunsj/hyggelig selskap. Tilbake i heimen: lang kjole, fikset håret, på med leppestift = føler meg mye bedre. Nå kan det bare gå oppover. God helg. .mette

Elisabeth sa...

God glamorøs fredagskveld fra en iskald og uendelig vakker Bodøby! Fullmånen henger på østhimmelen og har ei stripe under seg (fra et fly, antar jeg) som gjør at det ser magisk tegnet ut. To åtteåringer og to huskyer i hus, en av hver forsvinner hjem til seg selv først på tampen av helga.

Dagens glamour: nyvasket hår, nygamle øredobber, rød Chanel på leppene og Valentina på halsen. Jeg har kledd meg mer fornuftig enn glamorøst pga kulda i dag, men det skal bli mildvær i løpet av helga og da er planen å ha på en av mine nye kjoler.

Jeg nyter Edvard Hoem-bok mens guttene spiller spill, og så følger vi intenst med på Femundløpet, som startet på Røros i dag. I helga blir det mer bok, mer spill og lykke over lykke for åtteåringene: Vi skal på Stormen Bibliotek i morgen, og der skal vi ha god tid. De gleder seg vilt, og jeg gleder meg over at de gleder seg. I tillegg blir det litt hall-tid, ettersom en av dem spiller fotballturnering i helga.

God helg, alle som en!

Ingerid sa...

Dette har vært en hektisk arbeidsuke, men iblant kommer den glamorøse følelsen frem pga mestring, å ha gjort en god jobb med noe som er litt nytt. Den ytre glamouren har i dag vært sånn middels, men tandre øreringer i ekte gull har løftet nivået. Antrekket på jobb var strikketunika i ull og jeans. Jeansene er ganske nye, og endelig passer de! Det har vært plagsomt å gå dem ut, men belønningen kommer nå, når de ikke blir digre og sitter akkurat. Helgen blir travel med barnebursdager, cup og kveldsøkter med skrivearbeid. Planen er å planlegge bedre fremover, slik at det blir litt mindre stress! Det ville være herlig. God helg til alle!

HildeSofie sa...

Hurra for glamorøs fredag! :)
Jeg startet dagen med frokost fra kafeen på hjørnet, og avslutter den med føttene høyt og vin i glasset. Perfekt!
I morgen skal jeg treffe en god venninne, det blir masse god mat (og kake fra Pascal, ifølge henne, hoho), og vi har tre måneder jobb og privatliv å ta igjen. Gleder meg!
Søndag får jeg besøk av en fin fyr, og jeg skal kanskje bake litt, tenkte jeg.
God helg til alle!

Rannveig sa...

Fredagsrapport i siste liten! Begynner å bli lei av å hele tiden kle meg etter været, så i dag ble det kjole selv om gradestokken egentlig talte imot det. Med undertrøye i ull, ullcardigan og høye støvletter gikk det ganske bra. Dagens duft var Red door revealed fra Elizabeth Arden. En parfyme jeg vanligvis sparer til kveldsbruk og spesielle anledninger, men jeg trengte litt ekstra piff i dag. Kvelden ble rolig og tilbrakt på sofaen med den nyeste sesongen av Sherlock. Synes den er så bra! Ser fram til en rolig helg hvor jeg har lovet barna å besøke en kafé som åpnet i nabolaget for en stund siden og at vi skal lage en ny matrett sammen. God helg til alle dere!

Marta sa...

Har hatt ein roleg og fin fredag. Fundert masse på eventuelle masterprosjekt, gått i butikkar og lest på kafé. Varme, "tørre" vinterklede er glamorøst nok, meiner eg (har ikkje brukt regnklede på mange dagar no, det er ikkje verst i Bergen!). God helg!

Populære innlegg