fredag, april 28, 2017

Glamorøs fredag


God morgen! Siste fredag i april! Og nå i helga (eller i alle fall i neste uke) kommer visst vårværet hit til hovedstaden, hurra! Vi venter spent på morelltreets blomstereksplosjon, heldigvis har det ikke begynt nå mens det har vært så kaldt. Den første magnoliaen derimot, stakkar, den har litt små blomster i år, og står og fryser... får håpe resten av knoppene springer ut når varmen kommer og at den blir seg selv igjen. Blomstringen skal i alle fall feires vel og bra, det kan jeg love dere. 

Dagen i dag står i ryddingens tegn, og det skal bli deilig å få et litt luftigere hjem til helga. Babyen er som vanlig blid og jublende (håper hun bevarer dette gode humøret også i trassalder og tenår, hehe), jeg har en minimal dråpe Pivoine-parfyme bak øret, jeg drikker den aller siste koppen av mine tre (!) hekto påskete som jeg kjøpte i år, og skal straks sette på en plate. Tror det får bli Neil Young i dag! Og mannens pizza i kveld, den er altså bedre enn noen pizza jeg noensinne har spist på restaurant. Makan til luksus!

Helga som sådan blir sosial, vi er invitert på lunsj hos venner i morgen, og får besøk på søndag. 

Ha en fin fredag alle sammen, og velkommen inn i kommentarfeltet med rapportene deres!

mvh
Glamourbibliotekaren

25 kommentarer:

Anonym sa...

Fredag og fridag, og straks klar for å reise til Bergen. Her i Bærum kommer det noe hvitt fra oven, men jeg håper på mer vårlig helg i Bergen.

Glamour er pen bluse og ikke minst nyinnkjøpt parfyme!

Helgens planer er NM i basketball, så det blir nok mange timer innendørs i hall, men håper også å få tid til å rusle rundt i Bergen. Gleder meg!

God helg!

-lutt

Anonym sa...

God morgen, glamourbibliotekar og alle andre! Jeg har fri i dag og skal nyte dagen til fulle. Ungene er nettopp gått ut av huset, og jeg planlegger både trening, en runde ærender og lesing foran peisen fram til de kommer hjem fra skolen. Dagens glamour består foreløpig av ullkjole fra COS (det snør jo!) bestemors gamle gulløredobber og parfymen Black Opium fra Tom Ford. Helga gleder jeg meg til, har planer om intens bruk av det fine været! God fredag alle sammen <3 Lotta

Synne sa...

God formiddag! Her er det sludd i lufta, men det legger ikke egentlig noen demper på stemningen. Jeg benytter anledningen til å bruke en skikkelig pen genser som jeg nylig fant brukt, og som jeg egentlig skulle ønske at jeg kunne bruke hele tida, men den må legges vekk når varmen kommer tilbake. Aldri så galt at det ikke er godt for noe - jeg er varm og føler meg fredagsfin!
Ellers er det blyantskjørt og røde lepper som gjelder, og håret har jeg ikke fått orden på ennå, men så skal jeg heller ikke ut på en stund ennå. Jeg rekker en kaffekopp til, i hvert fall! I dag skal jeg på vinsmaking, og så skal jeg innom ei venninne, og i kveld blir det god mat og film sammen med kjæresten. Finfine fredagsplaner, med andre ord, og jeg er veldig klar for helg! Håper værvarselet slår til og at det blir sol og stigende temperatur framover - deilig.
God, glamorøs fredag og helg til alle!

namnam sa...

Dagens glamour består av strålende solskinn, bokfinkkvitter og en bil som er pakket og klar til å ose avgårde til kjæresten så snart arbeidsdagen er over. Turen går til seters, og vi håper på sol, fuglesang, snøsmelting, tidlige morgenturer på skaren med hunden og kaffe på senga til duren fra vedkomfyren. På mandag skal vi markere første mai med fellesfrokost og mannskorsang.
God helg til alle!

Anaruh sa...

god fredag! Siden langhelgen skal tilbringes ombord i seilbåten vår, stiller jeg i maritime striper, perleøredobber, rød leppestift og røde negler. Dagens duft er Lily of the valley fra Santa Maria Novella, som jeg kjøpte i New York for straks tre år siden.

Arbeidsdagen er helt fri for møter, så jeg satser på en effektiv dag. Etterpå drar jeg rett til marinaen, og så kaster vi loss og legger ut på nye eventyr. Utover kvelden venter både bok og tekopp under et pledd i båtens salong. Så satser jeg på at morgendagen blir varm og deilig, for jeg har lyst til å bade.

God helg alle sammen!

Siv.ing sa...

God fredag! Her i vestlandshovedstaden har jeg knapt fått øynene opp etter en heidundrende bursdagsfest for en kompis i går kveld. En kruttsterk kaffe på vei til jobb hjalp litt. Helga skal benyttes til å slappe av! Kanskje en tur på kino med mannen. Fikk forresten den bodylotionen du skrev om forleden, knallgod! Takk for tipset! Ha en fin helg alle sammen!

koristen sa...

Litt uglamorøst vær i Oslo i dag, men fredag før langhelg er deilig åkkesom :-) Jeans og polkadotgenser ble antrekket i stedet for den planlagte kjolen, men frisket opp med vårlig skjerf og rosa øredobber. Duften er en ørliten dråpe fra den ørlille flasken med Eternity fra CK.

Kortur til Berlin i juni er akkurat betalt, det er utvilsomt en glamorøs følelse - nå kan jeg begynne å glede meg for fullt!

Planene for helgen er væravhengige, men de inneholder venner, brodering, skogtur og balkongliv med bok og te. Dessuten pugging av "Slavekoret" før korkonsert på torsdag! Melodien er grei, men den italienske teksten har så mange ord, det er om å gjøre å unngå dobbeltknute på tunga, hihi.

God helg til Glamourbibliotekaren med familie og alle andre!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra en Bodøby som bader i sol, og har gjort det hele uka! Dagens glamour er ny kjole fra Anna Field (sort med stor blomsterprint), sorte strømper og sort cardigan. Valentina på halsen og Chanel på leppene. Det var også glamorøst å ha god tid i dag morges, og å ha tid til å lage seg en god matboks til lunsj i dag! Det er siste dag for en kollega som (dessverre!) skal slutte, så jeg mistenker at det kanskje blir kake senere.

Helga skulle jeg egentlig tilbrakt hos verdens fineste fyr, men så kom Livet i veien. Dermed blir det barnepass i stedet, og fyren må vente til senere. Hulk. Men ungen jeg skal passe er veldig fin, så jeg og åtteåringen får nok ei super helg. Skal også passe to hunder; den ene er ei tispe som er drektig og skal ha valper om tre uker. Det blir definitivt pelskos i helga! Dessuten har jeg kommet godt å gang med å lese bøker igjen, fikk en boost i påska, så jeg har et par stykker jeg håper å fullføre de neste par-tre dagene. Hurra.

God fredag og helg til alle sammen!

Anglofilia sa...

Deilig vær I Rogaland I dag, selv om kulda hardnakket holder ut og jeg måtte skrape bilruta igjen.Heldigvis meldes det om mer vårlige temperaturer fremover. Arbeidsdagen I dag blir kort, skal snart runde av med ukas siste møte før jeg omsider får på sommerdekk på bilen. Helga skal brukes til å slappe av og forhåpentligvis få lest litt I alle de bøkene jeg har begynt på, men ikke kommet så langt I. Ser frem til litt altantjeneste og. God helg, alle sammen!

Ingerid sa...

Brrr, jeg satset på litt varmere vær og fikk sjokk da jeg gikk ut av døren. Men det går såvidt med trenchcoat. Antrekket er glamorøst, med brune sko, brun strømpebukse, kort brunt skjørt og marineblå pologenser og ditto skjerf med paljetter. Veldig stilig, altså, det er topp når en ny genser kan få et gammelt skjørt i en litt rar farge og fasong frem fra skapet. Jeg slår til med ny leppestift, Brave Red fra MAC, og den er jo veldig rød, da, jeg føler meg litt vågal her i forskningsverdenen. Bak øret: Jo Malones Blue Agave & Cacao - passer bra til lett kakaoduftende bodylotion (har litt dilla på slikt nå).
Dagen startet med interessant seminar og tid til å plukke opp en cappuccino på veien dit - det er ekstra fint når det ellers er mye samme rutine (uten cappucino fra kaffebar)
Snart i tekoppen: Perchs grønne ferskente. Helgen: FRI! Kanskje en skitur, helt sikkert en fest, og ellers bare avslapning. God langhelg til alle!

tea sa...

I Trondheim er det nydelig vær idag og det gjør godt på et litt dårlig humør. Dagens glamoureffekter er stripete genser, svart skjørt og en av vårparfymene mine fra Yves Rocher. Planen for dagen er å jobbe litt med master og begynne så smått å lese til eksamen. Og så blir det vel som alltid fredagspizza og film senere idag. En fin fredag og en god helg ønskes alle!

Kammerpiken sa...

For en fantastisk uke det har vært! Først midt-i-livet-rund-bursdag med privat konsert, fest, flotte folk og deilig mat, og så har været glitret dag etter dag! Lyset er kommet tilbake og det er snart midnattsol. Dagens glamorøse innslag var innkjøp av ny øyensminke. Har hatt no' øyeproblemer som jeg nå er kvitt, og med det gikk også den gamle sminken i søpla. Vi har ingen planer for helgen, men det blir sikkert hyggelig for det. God helg!

Stine Arkeologine sa...

I seng med rygg som har slått seg vrang i dag, greier ikke å holde en bok en gang, men det finnes råd: podkaster fra BBC's arkiv! Så nå er jeg mellom to dokumentarer om forfatteren Edward Thomas, det og en liten vase med maria nøkleblom på nattbordet er dagens glamour, og nå må jeg fortsette å se opp i taket igjen. :-) Riktig god helg!

Dahlia sa...

I dag er det en fin dag på hjemmekontoret. Jeg har allerede løpt en tur i skogen, og snart kommer en kjær langborteboende venninne hit og overnatter til i morgen.Hvitveis står i vasen og store reker står til tining. Det friske Osloværet innbyr til litt fyr på peisen også, kanskje siste gangen for denne gang. God helg til alle!

HildeSofie sa...

God fredag!
Jeg tok ut mesteparten av helgeglamouren i går, med besøk av en fin fyr, hjemmelaget pizza, litt vin og jammen hadde han med seg overraskelse i form av sitronterte fra Pascal også :)
Idag er det lang dag på jobb med kveldsmøte, og møtet fortsetter i morgen frem til lunsj. Disse møtene er heldigvis hyggelige, selv om det er mye organisering og fiksing fra min side i forkant.
Etter møteslutt i morgen skal jeg en tur til Bondens Marked i Landbrukskvartalet (Schweigaard gate 34, folkens, kom kom!), og deretter er planen å komme meg ut i frisk luft (full av pollen, hoho) på Ekeberg, for å senke skuldrene etter møtehelg. Søndag blir det hjemmejobbing, te og avislesing - og besøk av den fine fyren. Mandag burde jeg gå i tog, men det gjenstår å se om det blir gjennomført, eller om jeg heller blir hjemme. Men Internasjonalen skal uansett spilles høyt til frokosten!
God helg til alle :)

Lille sa...

God glamorøs fredag!
Gått vær på Kongsberg i dag. Vi begyne med snø, nå er det regn.
Litt jobb i formiddag, så en tur til dyrebutikken for litt mat og godis til de 2 pelsballene. Så en tur for å handle litt vin.
Nyter en kaffekopp nå, med noen kuler lakrids til.
Antrekket er enkel bukse og deilig rustrød strikk fra Aiayu. Jeg har virkelig fått et nytt favorittmerke!
Gamouren i dag er deilig bodylotion med kokosduft, takk til glamourbibliotekaren for tips. Dagens parfyme er Van Cleef & Arples- Vanille Orchidee, passer fint med til det grå triste været. Leppene er røde.
I kveld skal vi spise på en herlig liten bistro vi har fått i byen. Samboeren hadde burdag denne uken, som selvsagt må feires!
God helg!

Stine sa...

Det høyrdest ut som ei fin helg! Helga mi starta òg på ein god måte. Venninna mi, som eg har sakna såå mykje sidan ho flytta i fjor sommar, er tilbake i byen denne veka, og i dag møtte eg henne og hennar vesle dotter på kafé! Såå fint å sjå ho att og å få helse på vesla for første gong! Eit slikt høgdepunkt var nødvendig, for resten av helga går med til bachelorskriving...

Håper de får ei fin og glamorøs helg alle saman! Og at den er litt meir innhaldsrik enn mi...

Unknown sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Unknown sa...

God (u)glamorøs fredag! Huset er vasket fra gulv til tak, tre maskiner med tøy hengt opp, seng skiftet på, mat og helgebuketter handlet inn. Nå ferdig i dusjen og joggingsen tatt på, klar for fredagskveld med lasagne, vin og en god bok etterhvert!

Ønsker dere alle ei flott og avslappende helg!

Tigram sa...

Så fint det høyrast ut! Eg nyt faktisk siste rest av kulde før den varme årstida set inn for fullt. Planar om inneliv i kveld. Pizza her òg, den skal lagast på dugnad. Seinare i helga vert det ein hyttetur eller to. Det vert fint. Elles tenker eg på nokon eg kjenner som dessverre er sjuk. Er sjølv svært takksam for helsa, glamouren over alle, og ynskjer alle god helg!

Anonym sa...

Gleder meg til mer smak av ordentlig vår! Det mest glamorøse i dag er at jeg har hatt en fin dag på jobben, med skolebrød og te og hyggelig besøk av studenter. Ute regner det isnåler, tror jeg, så gruer meg litt til hjemveien.. Men så blir det ekstra deilig å fyre i ovnen, tenne stearinlys, spise fredagspizza og hvile ut etter en travel jobbuke. Helgen skal brukes til litt sosialt samvær og arbeid i hus og hage. Gleder meg til begge deler, faktisk, for nå er hodet fullt av alle slags jobbtanker, og de forsvinner med praktiske oppgaver :-) God helg fra Glamourlektoren

IngSta sa...

Den største glamoureffeken i dag har vore god heimelaga kakao. Gjorde meg dessuten flid og piska krem på ordentleg! Har gått gjennom et lager med klær frå et dødsbo og sett på det både som interessant ift materialbruk og design, samt den store lettelsen av å bli kvitt det - gå vidare i livet. I kveld skal eg på restematselskap hos ei venninne - jippi!

nathalie sa...

Jeg er nysgjerrig på denne mannens fantastiske pizza! Vil du dele noen detaljer med oss?

.mette sa...

Hurra - helg! Jeg blåser i om det er kaldt - har satt opp drivhus og uteplantene har fått ly. Ikke snev av glamour her: jeans og en god, varm, fluffy genser, bare føtter og jo: sort lakk på tærne! Tar seg godt ut på yogaen!! Ellers er det bare bøker, krim og matlaging som står på programmet. Og litt amour. .mette

Glamourbibliotekaren sa...

Tusen takk for alle rapporter! :)

Nathalie: Jeg er ikke helt sikker på hva som er triksene faktisk! Må spionere neste fredag..

Populære innlegg