tirsdag, mai 09, 2017

Hageselskap-sesongdebut!


I helga var det som nevnt praktfullt vær her, og morelltreet viste seg fra en av sine beste sider. Da er det ikke annet å gjøre ennå smelle sammen en kake, koke en kanne te og slå seg ned på benken og ta inn det hele. Vi hadde besøk flere ganger, og disse bildene er fra søndag ettermiddag. Da bakte jeg en veldig god sitron- og valmuefrøkake som jeg pleier å bake i gammeldags randform, men som jeg nå tok i vanlig brødform for enkelhetens skyld. Den gikk ned på høykant. 


En kjapp bukett fra hagen bestående av tre ulike narsisser, litt forsythia og en primula (som ikke synes). Nam. 


Bord dekket i full fart! En brodert hvit duk etter farmor hever standarden noe. Serviset er Gefle Grand, designet av Arthur Percy i ca 1930. (Ikke tekanna da, den er fra Wedgwood)


My precious!! Blomstene dufter som nyvasket sengetøy som har tørket ute i sol og vind. Og babyen trives stadig i sin gule vogn. 


6 kommentarer:

Livet, døden, kjærligheten og bamsemums sa...

Det så helt nydelig ut!
Jeg lengter etter sol og varme og te ute, men her i Trøndelag snør det igjen idag... har drukket en kanne te til frokosten da, for å kompensere litt!

Anonym sa...

Hei.
Begynte å følge bloggen din for noen uker siden.
Vil bare si takk for at du blogger. Det du skriver og fotograferer får meg til å tenke på at det vakre alltid er der, og at de "små" tingene er de som egentlig er de store.
Fordi jeg er syk og utenfor arbeidslivet, føler jeg ofte at livet ikke har noen skjønnhet, men det er feil. Jeg kan fremdeles oppnå flere av drømmene mine.
Vi lever i samme by og er på samme alder, men lever to ekstremt ulike liv. (kun basert på mitt inntrykk gjennom bloggen, som selvsagt kan være feilaktig)
Så igjen, takk for inspirasjon og "hverdagsskjønnhet", fant visst opp et nytt ord nå:)
Anni

Glamourbibliotekaren sa...

Livet, døden, kjærligheten og bamsemums: Jo mer snø om våren, jo større kanne te - det er en tommelfingerregel! Håper våren kommer tilbake til Trøndelag igjen snart. (Det er ikke varmt her heller i dag altså!)

Anni: Så hyggelig hilsen, tusen takk for det! Hverdagsskjønnhet er et fint ord! :)

Anonym sa...

Så koselig det ser ut. Heldige venner du har som stadig blir invitert på hygge og te i vakre omgivelser. Den vogna er skikkelig fin, husker tanta mi hadde en lignende stående i garasjen fra da kusina mi var baby. Heidi Marie

mariell sa...

Altså, seriøst for ein draum å sitta der og drikka kanner på kanner med te! <3

Glamourbibliotekaren sa...

Heidi Marie: Det er veldig koselig, og jeg håper og tror de jeg inviterer hit synes det også :) Takk, liker vogna veldig godt!

Mariell: Ja, gjett om det har blitt drukket mange kanner der i årenes løp! Beste stedet i hele hagen.

Populære innlegg