torsdag, juni 08, 2017

Estetisk trilletur, vol. 1263


I dag snuste jeg på skjærsmin for første gang i år! Himmel! Hadde jeg kunnet gjøre flikkflakk, hadde jeg gjort det i minst to kvartaler bortover gata. Jeg er så glad i skjærsmin! Den bringer fram så mange minner om tenårene i juni-Oslo. 


Her skulle flikkflakken ha skjedd i så fall. Jeg var på en meget estetisk trilletur i dag; jeg gikk Oscarsgate fra ende til annen. Homansbyen er blant mine største Oslo-favoritter hva områder angår, og særlig de gatene hvor ikke trikken og bussen kjører, ei heller særlig mange biler - og hvor arkitekturen og hagene er aller finest! Oscarsgate vinner på alle punkter. 


Syrinene er på hell, men denne hadde holdt seg fin. Midsomer? Nei, Oslo.


En liten pause på Åpent Bakeri for å fordøye turen så langt. Darjeeling i koppen. 


Vi vandret videre! (Babyen sov hele veien og fikk ikke med seg noe som helst.) 
Til slutt endte vi opp i Bisletts koseligste leilighet og fikk servert te og kanelboller. En meget bra juniformiddag! 


3 kommentarer:

Hermia Says sa...

Åååhh! Får en allvarlig längtan till Oslo av de här fina bilderna. Vilken by!

Anonym sa...

Takk for at vi fikk vandre med på turen!

Anonym sa...

Så mye fint!!! Jeg elsker Oslo kategorien i denne bloggen, jeg har oppdaget så mange steder jeg aldri hadde funnet om det ikke var for deg (nb! bor i Drammen og er fra Nordland, har aldri bodd i Oslo og er ikke spesielt kjent der). Fagerborg og Sagene og Kaffe Gram og Vestkanttorget og parker, nå har disse stedene blitt favoritter hvor jeg gjerne møter venner og besøker når jeg er innom byen. Ikke bare Karl Johan lenger heldigvis! Ha en fin helg!

Populære innlegg