mandag, juni 12, 2017

Fine ting på en mandagFrisørtime hos min faste frisør gjennom ni år. Gleder meg veldig!Årets aller første kopp med Twinings Söderte! Min yndlings-sommerte gjennom tidene, denne drikker jeg daglig absolutt hele sommeren. Jeg har fylt på en teboks med roser på, og har enda mer i skapet. 
Å legge inn bestillinger på sommerproduktene mine. Himmelske dufter i såper og kremer som får tankene til å fare til tropiske strøk. Kokos, mango, papaya, ananas, gardenia. Disse er et must for meg i sommer: 
*Alba Botanica Sea Salt Body Scrub
*Mountain Ocean Skin Trip Moisturizer
*Monoi Tiare Tahiti Vanilla body oil
*EO Coconut Vanilla Tangerine Body Lotion
*Desert Essence Green Apple & Ginger Shampoo
*Desert Essence Green Apple & Ginger Conditioner


For ikke å snakke om Weledas Citrus Creamy Body Wash, og Yves Rochers Monoi-dusjsåpe!  Sistnevnte hvert eneste år siden jeg var femten. Jeg er et vanedyr!

Kaféplaner med venninne i ettermiddag.At værvarselet framover ser veldig lovende ut. Endelig skal vi ut i hagen igjen! Plena må klippes, den har vokst som aldri før.

Ha en fin mandag alle sammen!

4 kommentarer:

Ingvild sa...

Takk for nok en peppende mandagsblogg, og gode tips!

Ingrid Grace sa...

Jeg lurer på hvordan det er lurest å gjøre det når en bestiller fra Iherb. Om en bestiller alle de produktene (eller mange andre hvor prisen totalt kommer over 350 nok), deler du dem da opp på flere forsendelser og unngår å komme over tollgrensen? Eller bestiller du alt i en pakke, betaler frakt for bare en pakke og da toll for det som er over 350 kroner? Hva er det som lønner seg og er lurt å gjøre? Artig at du postet dette blogginnlegget akkurat nå, for det spørsmålet har jeg hatt i tankene å spørre deg om lenge!

Høres deilig ut å dra til frisøren, piffe seg opp til sommeren. Jeg har lest om frisøren/salongen du bruker før, skulle ønske en slik salong fantes her og som brukte mer naturlige produkter. Jeg hadde vært selvskreven kunde der i alle fall. :)

Den teen hørtes god ut. Jeg er imponert over at du klarer å drikke så mye te når det er sommer, for meg blir det alt for varmt. Nå finnes det jo iste også selvfølgelig. Men skulle ønske jeg kunne nyte god te om dagen om sommeren også, kan drikke en kopp om kvelden, men da kan det ikke være for varmt i luften for da svetter jeg bort! Ha ha! Er så glad det finnes så mye god te, for kaffe kan jeg ikke drikke, det blir jeg dårlig av. Her går det i en rose te for tiden, blir nok litt i dag for det regner og er noe kjølig.

Ha en fin dag videre. :)

Glamourbibliotekaren sa...

Ingvild: Bare hyggelig, glad du likte bloggposten!

Ingrid Grace: Først te. Jeg drikker te året rundt, har egentlig aldri følt at det blir for varmt for en kopp te! :) iHerb: Jeg bestiller ytterst sjelden noe som helst som overskrider tollgrensa - har bare gjort det når jeg har kjøpt større og dyre ting som kamera, kamerabag osv (sånt som ikke kan deles opp). Jeg tror jeg har til gode å oppleve at å gjøre en storhandel lønner seg tollmessig sett. Jeg bestiller kanskje tre-fire produkter i en forsendelse, og passer også på at vekta ikke blir altfor tung - for da blir jo portoen dyr igjen. Det er en balansegang der. Jeg velger alltid den billigste fraktvarianten. Så bestiller jeg mer etterhvert når jeg trenger det. Lykke til!

Ingrid Grace sa...

Glamourbibliotekaren: høres veldig fint ut å kunne kose seg med te året rundt, varm som kald. Jeg lurer på om jeg er kommet i en noe tidlig overgangsalder... jeg er v a r m. Hele tiden! Drikker jeg noe varmt, ja så renner svetten. Da forsvinner kosen for meg. Men ikke tale om at jeg kaster inn håndkleet og gir opp te drikkingen, det blir det ikke snakk om!! Får heller ta det noe med ro i varmen, og glede meg over den når jeg først drikker den. :)

Tusen takk for svaret angående iherb. Jeg har bestilt litt derfra, men jeg har holdt meg under tollgrensen hittil. Jeg har forsøkt å regne litt på det, lagt varer i handlekurven og sett hva totalen blir og regnet med det man betaler i toll og det som er, men jeg har vært noe usikker på om det egentlig lønner seg med en stor bestilling så man får alt på en gang kontra det å dele det opp og holde seg under den grensen. Men jeg tror jeg kommer til å fortsette med å bestille under tollgrensen og passe på vekten og sånn, en kommer jo raskt opp i pris om det man kjøper veier mye. Og sjampo og dusjsåper veier jo mer enn vitamintabletter, så jeg har brukt å prøve meg frem når jeg skal bestille noe. Ser hva jeg skal ha, og så prøver jeg meg frem med de "har lyst på" produktene til jeg finner balansen uten å gå over tollgrense. Når dette også er din erfaring, så tror jeg at jeg også kommer til å holde meg til den metoden fremover. Tusen takk for svar. :)

Ja den dusjsåpen Monoi fra Yves Rocher er kjempegod, husker den fra 90 tallet, om ikke sent 80 tall. Nei.....tror det var 91-92 sånn cirka at jeg oppdaget den. Har ofte sett på den og tenkt å bestille en slik en, men har ikke bestilt derfra på lenge. Bruker å glede meg over julekatalogen/utvalget deres, og har hatt som tradisjon siden 1994 å bestille noen varer derfra. Det ble noen julekopper gjennom årene, og også noen duftlys. Og mye annet. Håper de kan komme med en form for nyutgivelse eller jubileumsutgivelse av noen av de gamle duftene sånn som de gjorde med Ispahan for ca 10 år siden. Husker spesielt duften Diamella fra ca 30 år siden. Ser den på ebay av og til, men den koster jo maaaasse. Frister ikke for et lite gjensyn. Heldigvis har jeg disse våtserviett variantene av duftene deres ennå, de ligger singelpakket i plastposer og jeg åpner og snuser på dem av og til. Serviettene er selvsagt uttørket, men duftene kan kjennes ennå. Muligens noe endret gjennom årene, men de holder seg så jeg kjenner duftene ennå. Mange gode minner i det der.

Ha en fin kveld videre. :)

Populære innlegg