tirsdag, juni 13, 2017

Finn stilen: SlaraffenlivJeg hadde egentlig planlagt en "regnfull junidag"-collage i dag, men da jeg våknet og så at det allerede var nitten grader ute, måtte jeg gjøre en kjapp revurdering! Derfor har jeg heller satt sammen en passende greie for en sommerdag i hagen, i parken, på balkongen: rett og slett utendørs! 

Syrlig mønstrete sitrusfrukt-shorts fra Stella McCartney og en matchende trøye fra Dorothy Perkins, et par enkle Birkenstocks som er lette å smette av og på, så kan man jo beskytte hodet med en fedora-stråhatt (ganske identisk med min fra Coney Island! Forøvrig made in Hong Kong), skjule øynene bak daisy-solbriller fra Tillys, dufte av Lemon Verbena fra L'Occitane, drikke litervis av vann, beskytte huden med krem og leppepomade fra Supergoop!, ta en forfriskende dusj med Philosophy Senorita Margarita-såpe, og spille Sergio Mendes & Brasil'66-plater på en bærbar platespiller samt en liten Sony-høyttaler med innebygd forsterker - viktig! De bærbare platespillerne har så små innebygde høyttalere at man bør faktisk ha en tilleggsgadget. 

Lesestoff ble det ikke plass til, men jeg ser for meg en salig blanding av UK Vogues juli-utgave, The Paris Reviews sommerutgave, Donald Duck og Morgenbladet. Og en haug bøker. ("Tassens leker" og "And vil bade" er favorittene hos den yngre generasjon for tiden)


5 kommentarer:

koristen sa...

Åååh, så herlig! Jeg har ikke noe imot jobben min, men akkurat nå skulle jeg gjerne sittet i Botanisk hage med noen av disse ingrediensene i stedet for på et innestengt kontor...

Den parfymen så interessant ut, kanskje jeg burde legge veien om Heaven Scent for å teste?

Lektor Tørrdal sa...

Nydelig :-) På sør-vest landet er det ca 11 grader og nok en dag med regn. I rent trass innførte jeg sommer med topp uten armer. Ikke lurt viser det seg, for nå sitter jeg med fanakofte og observerer mine elever som skal opp i muntlig eksamen.... Som min kloke mor sier: Ingen er vakre når de er blå av forfrysning

Stine Arkeologine sa...

Herlig! :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Koristen: L'Occitane-butikkene i Thorvald Meyers gate eller Skovveien tenker jeg har den eller noe lignende! De har ofte en ny Verbena-duft hvert år, men lurer på om "originalen" fremdeles består også.

Lektor Tørrdal: Viktig motto fra mor der.

Stine Arkeologine: Ja! :D

Anni sa...

...og en kjole til den lille https://www.samsofie.no/products/serendipity-kjole-flora
:D
En av mine nærmeste venninner venter barn, så jeg har kjøpt endel fint tøy på halv pris.

Populære innlegg