onsdag, juni 07, 2017

Finn stilen: Juni


Denne måneden kjører vi på med valgmuligheter! Her kan man mikse og matche litt som man vil. Lange eller korte benklær, skjorte eller langermet t-skjorte, praktiske sandaler eller en litt penere variant. Inspirasjonen kommer fra Italias kyst, eller Capri til og med (åh, jeg lengter tilbake til Capri...), fra Jane Birkin, fra Jean Seberg i "Bonjour Tristesse". Stikkordet er sommer!

Grønt prikkete silkeskjerf fra Valentino (vintage), gulløreringer fra Lana, Birkenstocks, Ray-Bans, skinnveske av ukjent merke, hvit stor luftig deilig linskjorte fra La Coste, klassiske seiler-shorts fra Balenciaga, slengbuksejeans fra A.P.C., stripete trøye fra Polo Ralph Lauren, korallfarget lipgloss fra MAC ("Pink lemonade") og en av mine favoritt-sommer-neglelakker fra Essie ("Cute as a button"), en diger kanne limonade, sandaler fra Versace 1969, og Acqua di Parmas klassiske klassiske klassiske Colonia. 

Jeg får lyst til å dykke ned i denne stilen umiddelbart. (Heldigvis har jeg allerede noe som ligner på alt her!)

4 kommentarer:

Maje sa...

Herlig stil til en herlig måned. Men jeg bare lurer: den parfymen.. er ikke den for menn?

.mette sa...

Idag har jeg smale, sorte bukser, stripete hvit/blå skjorte, sorte "herresko", sort Mulberry, Arden bak ørene, håret i flette og er klar for å trosse vær og vind og dra på Pascal med et medbursdagsbarn for å spise ostekake. Vær/uvær ingen hindring. Bursta er bursta! Mette

Katrine sa...

Så lekkert! Hadde håpet det ville komme en juni collage snart ;-) Alltid blinkskudd i disse Finn Stilen antrekkene dine.

Glamourbibliotekaren sa...

Maje: Akkurat den som heter Intensa er av nyere art (2007) og muligens ment for menn, men den originale Acqua di Parma Colonia - som jeg egentlig skulle ha med i collagen, men ikke fant der og da - er både for menn og kvinner. Sånn som det ofte er hos nisjemerker; egentlig hos alle merker som ikke er de aller mest kommersielle. Her i huset bruker vi den begge to, det gjelder også en hel del andre dufter. Å dele inn parfyme etter kjønn er kjedelig! :)

Mette: Gratulerer med dagen!

Katrine: Takk for det!

Populære innlegg