fredag, juni 30, 2017

Glamorøs fredag


God morgen! Siste dag i juni! Sommeren er i full gang, jeg fyller vasene med peoner og kaprifol og benytter anledningen til å lese så ofte jeg kan. Hengekøya henger der parat, sofabenken på verandaen står klar, og jeg har lesesteder litt overalt for tiden. Boka er alltid med på trilletur. Hvilket bringer meg inn på en instagram-utfordring jeg nylig ga mine følgere (@glamourbibliotekaren) - ta bilde av deres sommerlesesteder og tagg dem med #mittsommerlesested! Det er moro å se hvor dere andre sitter og sluker bøker også. Den lille trappa i bergene er blant mine yndlingslesesteder om sommeren - se bilde nederst her!

Helga skal tilbringes med familie og venner, hageselskap med langbord, og ellers har jeg naturligvis planer om å lese. Iste i kjøleskapet, mynte i hagen, en parasoll som babyen kan sove under. Sommerdufter i dusjen, sommermusikk på anlegget. Det skal bli fint! 

God fredag alle sammen, uansett hva dere gjør og hvor dere er - håper dere vil legge igjen en rapport i kommentarfeltet her!

mvh
Glamourbibliotekaren


15 kommentarer:

Synne sa...

God morgen! Fredag og supert vær, hipp hurra! Jeg er veeeldig klar for helg etter noen skikkelig hektiske uker, men nå har jeg snart fått unna alt arbeid som må gjøres før månedsskiftet, så det føles bra. I kveld kan jeg ta både helg og ferie med god samvittighet! Denne uka har jeg dessuten fått eksamensresultatene mine, og de var gode, så hele tilværelsen føles som en fest akkurat for øyeblikket. Med andre ord blir det sprudlevin etterhvert, hoho! Jeg skal treffe en vennegjeng i en park, for det er jo Pride-helg på toppen av alt... Dette blir fenomenalt! Antrekket for anledningen er en rød vintagekjole som er både pen og praktisk, og dermed perfekt for sånne dager når man ikke helt vet hvor man ender opp. Jeg er klar for alt! Riktig god og glamorøs sommerhelg til alle!

Elisabeth sa...

God formiddag! Her i Bodø bader vi i sol og høvelig varme i dag, hvilket er nydelig. Jeg skal jobbe hele sommeren, og i dag har jeg en fin dag på jobb. Antrekket er en grønn (ermeløs) kjole, grå lett cardigan og vintage Adidas-sko. Jeg har nyvasket hår, Chanel på leppene og koste meg med god tid og god morgentur med hundene i halvsjutida. Glamorøst, alt sammen!

Senere i dag skal jeg hente en pakke på posten på vei hjem, hvilket kjennes glamorøst - særlig siden jeg vet hva som er inni den. Helga skal brukes dels til sanitetsvakt med hjelpekorpset ved de nyyyydelige Børvasstindan i morgen, dels på tur med hundene (min + en helgegjest) og dels med ei god bok eller to. Har ikke veldig ambisiøse leseplaner i sommer, men ei bok i uka skal jeg klare!

En fortsatt glamorøs og fin dag til alle sammen, ferie eller ei!

Anaruh sa...

Det beste med denne fredagen er at det er siste arbeidsdag før ferien - juhu! Det feires med et et tynt sølvarmbånd,Essies bikini with a martini på neglene, kjøpelunsj og en is på et eller annet tidspunkt. Nå venter fire uker med hyttetur ved Mjøsa, sommerlesning, morgenkaffe, fjordbad og seiling, og jeg er superklar.

God sommerhelg til deg og alle dine lesere!

Stine sa...

God glamorøs fredag! Sola skin, og ettermiddagen skal tilbringast utandørs. Hage- og målearbeid står på agendaen! Og i kveld bussar eg heim til Sunnmøre. Har ikkje sett familien og barndomsheimen min sidan før påske, så det blir fint! God helg ønskjast alle!

Sørlandspige sa...

Her i sør er det lettskyet, vind og blæst, og hagen bugner! Klatrerosene er i full blomst, og skjærsminen er såvidt i gang. Sommer! Grå, luftige capribukser og orangerød linbluse med litt grått mønster gjør meg fredagsfin, og fra i morgen skal vi ha rolige feriedager på hytta. Denne bloggen forsyner meg med forslag til fine bøker som skal være med, og det blir lesing på terrassen, inne i godstolen og med havutsikt nesten til England. Tenk, snart juli. God sommer til blogglesere og vertinne! :-)

Anonym sa...

Jeg har, som Anaruh, siste jobbedag før ferie. Litt blandede følelser, siden jeg går en fryktelig hektisk høst i møte, men jeg prøver å puste med magen og leve i nuet. Skal på kino med min elskede i dag - en sjelden luksus! Vi skal se Wonder woman, og jeg gleder meg.

Ellers skal helga fylles med litt huslige sysler, det må fikses litt i hagen, og vi får hyggelig besøk. Jeg er pådratt med en lei forkjølelse, så den får jeg pleie etter beste evne. Dagen begynte i alle fall glamorøst, med et lite fjes som erklærte sin kjæerlighet til meg og ga meg en stor klem. Datter <3

Ønsker alle en herlig helg og en riktig god sommer!

Ingerid sa...

På vei til ferie i sydligere land med gul og hvitstripete strandveske, blå og hvitstripete kjole og rosa Milan mode fra Mac på leppene. Jeg har visst glemt parfyme i dag, men har med en prøve på l'occitanes Terre de lumiere i bagasjen. Nå venter late dager med familien og gode venner. God helg til alle!

Anni sa...

I dag klikket jeg hjem en glamorøs Pia Tjelta- kjole.
Den var tilfeldigvis på salg, så med litt godvilje kan jeg si at jeg sparte penger ved å kjøpe den...
Ellers gleder jeg meg til å legge meg i soltørket sengetøy, så nytt og stivt at det lager lyd når man beveger seg i det. Planlagt sengeselskap er "Sult" av Knut Hamsun.
I morgen blir det kafebesøk og skriving. Jeg gleder meg!Helene sa...

Fredag og straks sommerferie, yay! Siste innspurt på kontoret nå, avslutning av oppgaver og rydding i papirer. Sommerlig antrukket i hvit kjole og hvite sandaler, og duftende av Yves Rocher Monoi de Tahiti. Mangler bare blomst i håret :-) I helga blir det å gå fine turer, trene litt, finne et badevann, sitte lenge oppe og bare leve i nuet

Elida sa...

På Jæren er det strålande sol siste dagen i juni, og bare det er perfekt glamoureffekt! Elles har eg kort bukse og ny genser og nyklippet hår frå i går. Kvelden skal tilbringes med lillebror og mine foreldre, og det er veldig koselig å gå på butikken med kurv og handle mat til andre enn meg sjølv. Tenker rundstykker med godt pålegg, og pannekaker til dessert. Nam!

Ha ei fin helg!

Frøken Desibel sa...

Ferie!!!

Kom på at en kollega hadde bursdag i dag, så da slengte jeg sammen en Glamourbibliotekarens rømmekake i går kveld. Alltid suksess:)

I morgen går ferden nordover for første del av ferien. Satser på at det blir mange fotturer i ymse landskap, så nå må jeg forte meg hjem og få pakket. Kjenner jeg er litt spent på morgendagen, for det blir første flytur etter at jeg var på flyreddkurs for nesten to måneder siden. Grugleder meg.

Håper alle får en fantastisk fin helg.

.mette sa...

For en fredag!! Dette er sommer! Ute i hele dag, jeansshorts og stripete blå/hvit linskjorte og sølvfargede Birkenstock. Dette er starten! Mette siste fredag i juni

Ida sa...

Fredagsrapporten kommer litt ut i natten for min del. Det har vært så mye å nyte. Dagen var så blomstrende og fin som den kan bli - med kosete kattepus, nytt gammelt retroskjørt fra Fretex, sol på bare legger, blomsterplukking i grøftekanter, is, croissant, te og koselige samtaler med mamma. Sånne dager har jeg bare lyst å ramme inn og henge på veggen ♥ Riktig god helg ønskes til både Glamourbibliotekaren og alle andre, her fra oss i kattelivet!

Stine Arkeologine sa...

Jeg hadde fri i går og glemte helt hvilken dag det var. Det må man også kalle en glamorøs fredag! :-) Været var nydelig, jeg lå på et teppe ved elva og leste, drakk iste og studerte tretopper og skyer, og da det til slutt ble for varmt (!) ruslet jeg rundt under trærne i den vakre kirkegården og leste på eldgamle gravsteiner og fantaserte om hva slags liv de hadde hatt. Har vært sliten i det siste, men en hel dag for meg selv slik som dette gjorde veldig mye! Tror jeg må legge inn slike dager i kalenderen med jevne mellomrom. Nå er det lørdagskveld med barna og overnattingsbesøk, været er fint ennå og hvis det ikke regner alt for mye i morgen skal jeg plante, så og ordne i hagen. Så godt med sommer! Ha en fotsatt god helg alle sammen!

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle rapporter! :)

Populære innlegg