onsdag, juni 14, 2017

Kveldshagen


Om dere ante hvor godt det lukter her nå...! Skulle ønske bloggen kom med duft. Kaprifolen på enden av verandaen er helt intens i år. Vi sitter ute i kveld og bare himler lykkelig med øynene. 


Plena er nyklippet. Det er så fint å komme ut fra stua og kjenne lukten av nyslått gress, og se stemorsplantene ved trappa og en kaprifol som slynger seg rundt gelenderet. 


Og å se kveldssola gjennom løvverket til morelltreet, som nå er blitt en diger lun parasoll. 


4 kommentarer:

Anonym sa...

Det er så fint i hagen deres! Jeg har bare terassser (en på kjøkken og en på stueside så lyset går rett igjennom, det er fint da, bor i 3.etg. i blokk),men elsker også å ordne til der med planter og lysslynger og farger.
Lurer på om jeg kunne spørre deg om noe, hvis du har tid ?
Jeg skal (omsider) kjøpe platespiller, og har vel bestemt meg for en Denon fra HiFi-klubben som ikke er så dyr. Skal innom i dag og se.
Men hvilke spillere har du?
Og er det noen måte å få tak i en ubrukt versjon av Tryllefløyten på vinyl?
Jeg brukte å låne Tryllefløyten på biblioteket når jeg var tenåring og hørte på den på en gammel Philips platespiller som dessverre har gått tapt. Memories!

mvh
Anne Lise

Stine sa...

Drøymehagen <3

Ida sa...

Dere har virkelig en nydelig hage <3 Men kan jeg spørre om det er mye arbeid og vedlikehold? Selv har jeg vokst opp med besteforeldre som hadde en så fantastisk hage at folk brukte å komme på hagevandring. Den var mitt barndoms paradis. Men det var først når bestefar døde, og bestemor trengte mye hjelp, at jeg forstod hvor mye arbeid det var å vedlikeholde hagen. Til å være forholdsvis glad i hagearbeid ble jeg fort lei, og ekstra takknemlig for at det ikke vokser ugress på verandaen min ;)

Glamourbibliotekaren sa...

Anne Lise: Tryllefløyten på vinyl tror jeg du får tak i. Hør med Big Dipper i Møllergata om de har den inne, eller kan skaffe den. Eventuelt kan du sjekke med Eldorado i Torggata, de har en klassisk musikk-avdeling med en veldig erfaren medarbeider (Egil). Angående platespillere har jeg skrevet om det her, og du har kanskje fått noen tips hvis du allerede har vært innom HiFi-klubben? Så bra at du har bestemt deg for å kjøpe platespiller! :)

Stine: Takk takk :)

Ida: Takk for det! Det er jo egentlig mye vedlikehold, og vi kunne gjort veldig mye mer ut av den om vi ville. I fjor var jeg gravid og skulle unngå å få jord under neglene (en eller annen bakteriegreie), og i år er jeg mest opptatt av å holde gresset kort nok til at det er enkelt å trene på krabbing på plena :) Så det varierer fra år til år hvor mye vi rekker å gjøre. Noen år er jeg veldig flink til å lugge ugress og herje på, mens andre år stoler vi mer på at det blir fint så lenge vi holder skvalderkål og vindel unna, og gresset klippes jevnlig.

Populære innlegg