onsdag, juni 14, 2017

Dagens glamourtips: AvspaseringJeg går av og til tilbake i arkivene mine og blar og morer meg og finner blogginnlegg jeg har glemt. Et og annet godt tips dukker også opp. Jeg tenkte jeg kunne trekke fram slike ting nå og da, til glede for nye lesere!

Dette var et glamourtips fra 2007 som jeg naturligvis stiller meg 100% bak den dag i dag - selv om jeg er fullstendig klar over at det ikke er mulig for alle. Men de som kan, kan kanskje la seg inspirere: 

Dagens glamourtips funker nok best for de som har litt fleksibel arbeidstid. Iallefall: Hvis du har muligheten, avspaser en fredag. Stå opp relativt tidlig, kanskje til vanlig tid, men nyt at du har bedre tid til frokost og avis - og drikk en ekstra kopp kaffe/te. Denne dagen skal ikke brukes til vårrengjøring eller forefallende husarbeid; den skal nemlig brukes til akkurat det du har lyst til. Lunsj på kafé. En rolig spasertur i byen, prøve klær når det ikke er stappfullt i butikkene, gå i bokhandelen og lese i bøker. Sitte i parken og lese Morgenbladet. Gå på en utstilling, eller på biblioteket for å låne en drøss med bøker. Eller hvorfor ikke gå på kino? Eller ta med en jobbende venninne ut på en etterlengtet lunsjpause i nærheten av jobben hennes.

Et helt utmerket glamourtips om jeg selv skal si det. 

2 kommentarer:

.mette sa...

Enig! Sikkert ikke alle som kan ta en hel dag, men selv en halv dag gjør susen. Alle mennesker trenger pustehull i hverdagen! Mette

HildeSofie sa...

Hoho, jeg avspaserte i går, faktisk! Men jeg brukte den til slikt man ikke skal bruke den på, nemlig rydding og vasking. Men det føltes litt godt det også, og da slipper jeg å ta det i helgen, og kan heller kose meg med fri.
Men man kommer jo langt med å ta en halv dag avspaering også, som Mette skriver. Da kan man bruke god tid på frokosten, koke egg eller bake scones, eller kanskje spise frokost på kafe før man går på jobb. Hverdagsluksus!

Populære innlegg