onsdag, juli 05, 2017

Finn stilen: juli


Juli! La oss gå for en småtropisk stil i en quirky eklektisk blanding. (Klart man må balansere et designerskjørt med retrojoggesko og en t-skjorte!)  

Skjørt fra Dolce&Gabbana, gul t-skjorte fra La Coste, blomst i håret fra Monsoon, solbriller fra Miu Miu, gule drop-øredobber fra Macy's, mine rosa gazelle-joggesko fra Adidas, en fruktig juicy tube-lipgloss fra Lancome (tror jeg må kjøpe en i år, de har jo nesten blitt retro!), en av mine yndlingsdufter om sommeren fra L'Artisan, nemlig Passage d'Enfer, en av mine egne bærbare platespillere (Numark), Sergio Mendes  & Brasil'77-LP, en portemonné med Pluto og Mikke Mus, San Pellegrinos limonade med mynte, og i samme stil: Virgin Mojito Body Sorbet fra Body Shop. Sistnevnte står i badeskapet og venter! 

Ut i sola!

  

4 kommentarer:

Anonym sa...

Dette var en ren vitamininnsprøyning for en som for første gang i moderne tid ikke har lærerferie, men som sliter kontorpulten i byen ut uka. Ikke synd på meg i det hele tatt, men likevel! Lady Grey i termokruset, ikke på langt nær så fargerik i paletten på mine egne klær, men et silkeskjerf hjelper på. I dag skal jeg gå tidlig fra kontoret og sitte på kafé med en venninne og ta feriefølelsen litt på forskudd. Tror jeg skal prøve å bevare den deilige sommerfølelsen kollasjen din ga, gjennom hele kontordagen :) Nyt julidagen! Hilsen Glamourlektoren

Ragnhild sa...

Slutter meg til kommentaren over: Vitamininnsprøytning!

Kjersti sa...

Jeg får sommerfølelse av å se på bildet!

Glamourbibliotekaren sa...

Glamourlektoren: Så fint! Nyt julidagen selv!

Ragnhild. Takk for det!

Kjersti: Bra å høre!

Populære innlegg