torsdag, juli 06, 2017

This is how you lose her / Junot Díaz. - New York : Riverhead, 2012. - 217 p.


Flere av novellene i denne New York Times-bestseller-samlingen er tidligere publisert i bl.a. New Yorker. Junot Díazs hovedperson Yunior går igjen i de fleste av historiene, og han er lillebror i en familie som flyttet til New Jersey fra Den Dominikanske Republikk da han var liten. De fleste historiene handler om kjærlighetsforhold som ikke går særlig bra, om kulturkræsj, om tilhørighet i det dominikanske miljøet i den amerikanske byen, om familie. Absolutt verdt å få med seg!

5 kommentarer:

Stine Mari sa...

Takk for tips! Jeg lurer på, jeg ser at du alltid skriver litt spesielle overskrifter på disse bokanmeldelsene dine, jeg blir litt nyskjerrig på hva det er for noe :o) Ha en god torsdags kveld!

Maja sa...

Ooh, denne høres ut som noe for meg! Skal spore den opp umiddelbart. Trenger tips til sommerlesing, visste vel at jeg ville finne noe her! Kommer det en Kva las du no snart kanskje? wink wink nudge nudge HINT HINT :-D

Glamourbibliotekaren sa...

Stine Mari: Det er slik man katalogiserte bøker på katalogkort i gamle dager! Det kalles ISBD-format, og tegnene er absolutt ikke tilfeldige. Det er veldig nøye med punktum og skråstrek og mellomrom og alt sammen. Hvert tegn betyr noe. Jeg synes bare det er moro å bruke denne formen som ikke er særlig mye i bruk lenger, og derfor har jeg gjort slike overskrifter så lenge jeg har omtalt bøker.

Maja: God idé! Vi tar en "Kva las du no" over helga!

Mathilde Nicoline sa...

Høres skikkelig fin ut! Har skikkelig sansen for noveller for tiden. Lagrer til senere :)

Mathilde Nicoline sa...

Enig med Maja forresten, drar på hytta straks, må ha mer enn nok å lese på!

Populære innlegg