fredag, juli 07, 2017

Glamorøs fredag


God morgen!
Det er fredag, det er juli, det er fellesferie, hvordan er stemningen der ute? Her skinner sola og vi har ingen planer for dagen. Deilig! Bare henge i hagen, trille en tur, lese litt. Lage iste. Aller først: Spise frokost. Dessuten står det en kurv med jordbær i kjøleskapet, den skal få bein å gå på. 

Hva med dere? Fredagsrapporter tas i mot med stor takk! 

Ha en fin fredag alle sammen!

mvh
Glamourbibliotekaren

23 kommentarer:

Maje sa...

Med et lite barn hjemme som ikke er helt i form og et hus som sårt trenger litt vask og rydding er det ikke så supert med glamouren hittil, men teen er varm og det er fortsatt mange villblomster i veikanten, så da er vel livet ganske greit tross alt! Ytre glamour består stort sett av nyvasket hår, så krøllene danser nedover ryggen, og litt lipgloss fra Kiehl`s. En riktig god sommerhelg ønskes Glamourbibliotekaren og alle hennes følgere.

Anaruh sa...

God morgen fra Mjøsas bredd! Jeg er på ferie og har just kledd meg for dagen: tjukk ullgenser og raggsokker utenpå en tynnere par ullsokker. Norsk sommer på sitt beste, med andre ord. Planene for dagen er ganske flytende, men hvis jeg tipper at det blir litt lesing og kanskje et parti air hockey med tiåringen min, så er jeg vel ikke så langt unna. I morgen drar vi en tur hjemom for å vaske klær og vanne litt i hagen, og deretter følger tre uker på seiltur. Sommerferie er ganske greit, egentlig.

God sommer alle sammen!

Stupedama sa...

I Strömstad er det litt overskyet i dag. Planer for dagen er en tur til återbruket, vi trenger flere kopper og tallerkner til sommerhuset. I kveld får jeg besøk av en venninne som skal få hilse på lillemor for første gang. Jeg har hvit kjole med blå blomster, dessuten har jeg sminket meg. Det er ikke hver dag jeg får til det med en (snart) 4 åring og en (snart) 3 mnd gammel baby ;)
Ellers håper jeg på litt regn for det trengs virkelig her nå.

God glamorøs fredag alle sammen!

Nattsvartur sa...

Stadig en uke med jobbing i hovedstaden, men jeg har prikkete kjole, nye sandaler og Georg Jensens Daisy-ørepynt. Og Elisabeth Ardens Sunflowers som er min favoritt-sommerparfyme! Senere i dag blir det sushi på verandaen til min beste venninne, og aftenen skal tilbringes med henne og litt boblende vin i glasset. Og kanskje en Astaire/Rogers film utover kvelden. Og både i morgen og søndag er det planlagt besøk og sosiale aktiviteter. Satser på at det blir litt feriestemning for jentene også, selv om de skal i bhg en uke til...
God helg!

namnam sa...

God fredag!
Dette er en svært glamorøs dag! Siste arbeidsdag før fire ukers ferie. Bilen er ferdigpakket (og utrolig fullstappet - hvordan er det mulig å ha så mye ting??) og nå skal jeg bare lage en nettside, skrive et prosjektmandat, gå igjennom møteboka for å se hvilke saker jeg har glemt å følge opp (og, om mulig, følge opp dem) og skrive en haug eposter før jeg logger av. Hvorfor foregår alltid siste uke før sommerferien i en tilstand av panikk?
Uansett gleder jeg meg veldig til en ferie fylt av krokketspill i en gammel og vanskjøttet hage, låvekonsert, bad i vannliljetjern og kvelder rundt bålpanna. Norgesferie er best!
Ønsker alle og enhver en riktig god glamorøs fredag og sommer!

Maren sa...

God fredag! Her går ting i rolig tempo, og vi drikker te og ruller på gulvet mens vi venter på en venninne og hennes barn som kommer på besøk. Jeg har nytt skjørt og ny topp, og nyvasket hår i flette. God sommerhelg alle sammen!

Anonym sa...

I dag er dagen for å pakke og forberede seg for en uke til Malaga. Altså vaske klær, lakke negler, finne frem lesestoff, laste ned podcast osv. Glamourfactor er cashmirtopp og neglelakk i samme rødoransje farge. God fredag og god sommer, alle!

Marianne sa...

Her i Kongsberg er det jazzfestival, med flere fine konserter i vente de neste 2 dagene. Vi har startet dagen med frokost ute i hagen med nylakkerte tær i gresset. Nå ligger jeg i utesofaen (fremdeles i morgenkåpe) og bare nyter lyden av bier og humler inni hekken. God helg!

Rannveig sa...

I dag er det endelig tid for sommerens største begivenhet, nemlig min lillebrors bryllup! Foreløpig sitter jeg på kontoret, men snart skal jeg reise ut til idylliske Hvalstrand bad i Asker og overvære vielse på stranda og etterpå er det middag med hele slekta. Jeg har luftet kjolen, finpusset talen, kjøpt ny leppestift (LA Sunset fra Smashbox) og lakkert neglene (Rose confidentiel fra Chanel). Dagens duft blir en av mine faste favoritter til fest; "Red door revealed" fra Elizabeth Arden. I tillegg har jeg pakket min nye stilige weekend-bag fordi mannen og jeg skal overnatte på hotell mens barna er hjemme med svigermor. Ser fram til å sove lenge og spise hotellfrokost.
Ønsker alle en flott og glamorøs helg, og god ferie til de det gjelder!

Anonym sa...

Flott fredag som foreløpig tilbringes på flyplass etter en fantastisk konferanseuke i Praha. Blir rett hjem for å pakke til 4 ukers sommerferie på Sørlandet. Dagens glamoureffekt er nylakkerte negler og lykkefølelse for hva jeg har opplevd i Praha og for sommeren som skal nytes til fulle de neste ukene ved havet.

God sommerhelg til alle!

Unknown sa...

Har late dager på hytta, avbrutt av korte løpeturer og morgenyoga. Skal lese Skjebne og Raseri på brygga senere, mens min kjære forsøker windsurfing..Sommer <3

Malicia Malurt sa...

Det finnes ikke noe mer glamorøst enn sommerferie her på terrassen til vårt gamle hus i Toscana. Kirkeklokkene ringer mykt hver kvarter og forteller at klokken er kvart over. Kvart over hva er ikke så nøye.
Det er glamorøst å steke deilige toskanske grønnsaker til lunsj. Og ellers lese bøker og vite at vi skal ingenting. Glamorøst antrekk: bikini.

Anonym sa...

Siste arbeidsdag før fire ukers ferie. Danmark kaller med kro der vi skal feire bryllupsdag med superior-opphold i et døgn, danske venner som tar imot i sommerhus og lar oss få låne det en uke. Så mer sommerhus - det blir kyst til kyst på Jylland i år. Været tar vi som det kommer. Vi skal sykle, spise god mat og ha masse dansk hygge. Uansett vær! Jeg forlater ikke Norden om sommeren frivillig - banna bein! I bagasjen er derfor klær for alle eventualiteter, også raggsokker, ullgenser, regntøy og gummistøvler. Tykk bok (og noen i reserve..) - Gutten av islandske Jon Stefansson i samlet paperback skulle vel holde en stund, i hvert fall.

God helg til vertinnen og hennes følgere fra Glamourlektoren

Anonym sa...

Her hvor jeg er på ferie (som huspasser) regner det i dag, men det gjør ingenting. Jeg leser, spiser moreller og vasker klær. Kanskje blir det en god spasertur til kvelden med en podcast i ørene og frisk vind i ansiktet. I morgen blir det en sykkeltur til butikken 4 km unna, må ha flere moreller og en avis kjenner jeg. Søndag vil jeg invitere på et lite hageselskap med kringle. Særlig mer glamorøs blir denne helgen ikke, det går i behagelige klær, fuktighetskrem, og duften er lavendel fra hagen som jeg gnir på håndleddene.

Ha en riktig god helg alle sammen!

Hilsen Ida i Bergen

Anni sa...

Oslo skinner i dag. Deilig å være i byen når det ikke er så mange mennesker igjen.
Jeg drikker Løv's "Summer in Løv"-te, med smak av fersken og eple. Snart skal jeg lakke neglene i "spaghetti strap" fra Essie, og lese ferdig Dostojevskijs "Forbrytelse og straff".

Stine Arkeologine sa...

Ferien begynte for 20 minutter siden, og jeg puster ut med et glass iste på trappa hjemme før jeg henter yngstemann på SFO og helga braker løs med pizzabaking, malearbeid og snekring i finværet. Vi skal fikse på verandaen vår før vi reiser bort, så blir det ekstra fint å komme hjem igjen! Med to gode hjelpere blir det ikke kjempeeffektivt, men koselig å ordne sammen og viktig at de lærer seg. Sola skinner, jeg har på meg en beigeblomstrete husmorkjole arvet etter mormor, oppsatt hår og sandaler og føler meg litt som Meryl Streep i "Bridges of Madison County".. (hun ville vært elegant i en potetsekk). Glamorøs fredag! Riktig god helg til dere alle sammen. :-)

Annette sa...

Frøken Desibel, super-Sigrid og jeg er på ferie, og sitter akkurat nå på kafé (Lugar 34) i Tromsø og nyter kaffe og kake. For en feiring av Glamorøs Fredag, herlig! Vi har vært her en ukes tid og gått toppturer i de fine fjellene her oppe. I kveld drar de to damene hjem til Oslo, og jeg skal fortsette feiringen av Glamorøs fredag alene. Tromsø er en flott by, og det er virkelig mye å gjøre her. Vi har vært på orgelkonsert i Ishavskatedralen i dag, og fjellene rundt kan man se fra omtrent overalt i byen.
God fredag ønskes alle, og Glamourbibliotekaren især!

Frøken Desibel sa...

God fredag!

Sitter på flyplassen og venter på flyet hjem. Har hatt en topp uke i Troms med Annette og Super-Sigrid som nevnt over. Lår og legger er mørbanket etter mange toppturer. I dag startet vi dagen med bakkeintervaller og påfølgende god og langdryg frokost. Konsert og kafébesøk med kake, kan man egentlig be om mer på en feriefredag?

Nå venter Sørlandet:-)

Ha en fantastisk fredag og helg!

Anonym sa...

God fredag! Vi er midt i sommerferien, har kjørt langt ute på landet der humla suser, vi plukker enorme markblomstbuketter inn hver morgen og ror kveldsturer på vannet. I dag har vi gått fjelltur, stekt vafler på bålpanna og nå er det Mahler på LP så det dirrer i hytteveggene mens barna fargelegger og tegner og løser barnekryssord. Sommerferieglamour er den beste glamouren! Lotta

IngSta sa...

Hårvask av det ordentlege slaget i dag: Shampo x 2, hårkur og balsam til slutt. Skjønt! Gått ein langsom tur og sett på det fine som blomstrar i vegkanten og tenkt som så ofte før at i morgon skal eg ta med meg fotoapparat og ta fine bilder... Det har ellers vore ei fin veke der mykje godt arbeid har blitt gjort på hytta og mykje fin sol har blitt presentert her på sørvestlandet. Fin fredag!

Elisabeth sa...

Åh, jeg rakk det såvidt før midnatt! God glamorøs fredagskveld fra en bodøby som omsider har fått smake sol igjen. Det gjorde veldig godt! Jeg skal jobbe hele sommeren og det er derfor ikke ferie på denne dama, men heldigvis er deg mye man kan kose seg med utenom jobbtimene - så også denne uka og helga.

Dagens glamour har vært grønn kjole og grå cardigan (og grå strømper, jeg innrømmer det) og nyklippet hår, pluss Chanel på leppene og Ralph Lauren sin Romance på halsen. Det mest glamorøse var dog å få gå bort til sykehuset og hilse på ei venninne sin svært ferske baby, Oskar, som kom til verden sent onsdag kveld, bare en snau time før midnatt. Lykke! Jeg har strikket pledd til ham og også lue i nyfødt størrelse, og han hadde begge på seg i dag. Jeg smelta litt.

Helga skal brukes på sanitetsvakt med hjelpekorpset (sykkelritt/NM Masters), på kjøkkenet for å lage rabarbrasyltetøy (på tampen av sesongen, men det går!), med litt strikking til ei lita frøken og med ei av mine utvalgte sommerbøker. God fredag, god helg, og god ferie til alle sammen!

.mette sa...

Travel dag m barnebarn, 60-årslunsj med tidligere kollega, og så var vi på hytta. Flott dag, glamour m franske korte bukser m splitt og krittthvitskjorte og elefantskjerf. Rakk dette akkurat før 2400. Jippi!! Mette

Ingerid sa...

Lørdag allerede og vi kom nettopp i hus etter en nydelig uke på Menorca. Dagens antrekk var tilpasset 32 grader og flytur, mørkeblå shorts, tynn hvit skjorte og solhatt med turkis tørkle knyttet på. Nå venter en rolig helg med klesvask før ferien fortsetter i et litt annet modus. Har planer om å stelle hus og hjem i helgen, samt pleie huden. Middelhavet, solkrem og sol har vært bra for kroppen, men ansiktshuden ser ut som den gjennomgår en annen pubertet, iiik! Et mulig glamourspørsmål ved en passende anledning? Det får tiden vise, nå er det helg!

Populære innlegg