fredag, oktober 06, 2017

Glamorøs fredag


God morgen!
Helgestemningen er på plass! I dag står velvære og egenpleie i fokus, og formiddagen tilbringes hos frisøren. Deilig! Hvis jeg finner det for godt, tar jeg en titt etter høstjakke også. Min mørkeblå velour-blazer som jeg kjøpte secondhand i Amsterdam i 2002 funker fremdeles, men jeg må ha noe varmere etterhvert. 

Vi har vært på utflukter denne uka, i fargesprakende parker og hyggelige bydeler og i skogen og rundtomkring. Plukket kastanjer og vasset i løv og tatt masse bilder og gått på kafé. Créme brûlée med sorbet og earl grey til på Holmenkollen restaurant i går er jo en glamorøs fredag verdig selv om det var torsdag - den er virkelig blant de beste i byen. Herved anbefalt atter en gang. (Får man vindusbord, ser man jo helt hjem.)

Ellers har jeg mørkelilla negler og blomstrete bluse, dufter svakt av Otto Kerns Noa Noa, mannen har frikveld, jeg har tenkt å lese litt, babyen har fått ei ny tann, og vi har det fint!

Hva driver dere med i dag? Noe ekstra fint som dere kan rapportere om? Alle bidrag er velkomne som vanlig! Her er terskelen lav, og det er høyst subjektivt hva som gjør en fredag glamorøs! Det trenger ikke ha noe med diamanter og høye hæler å gjøre. Det som setter en ekstra positiv spiss på dagen for akkurat deg som leser denne bloggen, utgjør din glamorøse fredag. 

Adjø!

mvh
Glamourbibliotekaren.

26 kommentarer:

Anonym sa...

Svart og hvitt antrekk, hvite Converse og nyinnkjøpt duft Good Girl fra Caroline Herrera. I dag skal jeg se Blade Runner 2049! Ellers en fin og blank og åpen helg foreløpig. Deilig. God helg!

Anonym sa...

I dag våknet jeg opp på hytta til strålende sol. I dag har jeg nemlig innvilget meg selv en hyggekontordag. Hvorfor ikke? Telefoner skal tas, notater skal skrives og resten av gjengen på jobb er på ferie. Da kan jeg like gjerne nyte hyttevinduutsikten samtidig som jeg jobber. Ikke ofte jeg jobber hjemmefra fordi jeg synes det er fint å møte kolleger hver dag (pluss at det vanligvis er en haug av møter), men akkurat denne dagen skal nytes godt. Antrekket er ikke så mye å skrive om kjenner jeg. Joggebukse, ullgenser og svære, rosa ulltøfler... Fyr i peisen - for her er det foreløpig 15 gr inne... Antrekket får bli som det er til varmen tar seg opp. Tipper det også blir jobbing fra terrassen når sola når dit. Da skal solkremen og solbrillene på. Skal blir herlig. I kveld blir det noe godt å spise foran Skavlan på Macen. TV har vi nemlig ikke her.
Ønsker alle en strålende dag!

koristen sa...

Solskinnsfredag, hurra! God og gammel grønn kjole med litt bling til, stort fredagssmil - og avskallet neglelakk fordi jeg var for trøtt til å gjøre noe med den i går kveld, jaja.

I kveld er det klubb med venninner, det betyr god mat og drikke og masse skravling :-)

God helg til Glamourbibliotekaren med familie og alle andre glamorøse!

Stine Arkeologine sa...

Jeg har den siste rosen fra hagen i håret og høstparfymen min «Roma», det er dagens glamour her! Snart tar vi toget til hytta der vi skal ha ei rolig helg med familien. Riktig god fredag og helg, alle sammen! :-)

Anonym sa...

Det mest glamorøse i dag var å våkne opp og tenke: Jeg må klippe meg NÅÅÅÅ, for så å få frisørtime hos min faste frisør et par timer senere. Gleder meg! Ellers skal vi rydde litt i huset, og forberede oss på høstferie og fotballkamper og turer bort. Det øsregner ute,så her må det fyres i ovnen og drikke masse te! God fredag til alle!

irene sa...

Tok på meg min nye blomstrete jakke, og mitt aller fineste sjal.
Startet med å blande tørrvarer til de beste browniesene jeg skal lage etter jobb, rett på fest med førsteklassingen med foreldre!
Det blir bra.
Og så blir det ett glass rødt i sofaen med en bok i kveld, gleder meg.

Alene sa...

Det mest glamorøse i dag, er nok å glede seg til å lese hva dere andre har av glamour i dag.
Må nok inta sofaen i myke klær i dag. Men jeg har en mann som har tatt fri og det er jo stas. Selv om han skal ordne litt greier.
Solen stråler og jeg er lykkelig for at stormer og uvær bare har gitt meg sølete vinduer.

Fyr i peisen, en god chai-te og smekre jazztoner i øret gjør dagen til en god fredag!
En god fredag og helg ønskes til alle og takk til glamourbiblotekaren for denne fredagstradisjonen.
Det er en god start på helgen☀️

Rannveig sa...

Denne fredagen er starten på en ekstra spesiell helg fordi jeg skal være hjemme alene en hel helg for første gang siden jeg fikk barn for nesten seks år siden. Mannen min skal ut på tur og barna skal besøke besteforeldre. Det kjennes både fantastisk og litt rart ut. Jeg har reist bort på helgeturer og vært borte fra familien flere ganger og det går helt fint, men å være alene i leiligheten uten alle lydene fra barna kan bli stille og rart. Men; jeg har tenkt til å utnytte frihelgen min til det fulle. Spise brunsj med en venninne, kikke litt etter en ny bukse, besøke Høstutstillingen, kose meg med å kunne spille hvilken musikk jeg vil (nesten) så høyt jeg vil i stua. Og ikke minst skal jeg være publikum under direktesendingen av Stjernekamp på lørdag! Det tror jeg blir kjempegøy.
Fredagsglamouren består av svart skinnskjørt, singlet i gul silke og svart blazer. Rakk ikke å lakke neglene i går kveld, men har nyvasket hår og rød leppestift. Dagens duft er "Ma Vie pour femme" fra Hugo Boss, som er en ny favoritt. Ønsker alle en flott fredag og god helg!

HildeSofie sa...

God fredag!
Jeg har hatt en glamorøs UKE, med høstferie i Wien. Deilig vær (for det meste), god mat (altfor mye, hei badevekta, hoho) og veldig godt selskap var akkurat det som trengtes før høstkulden virkelig setter inn. Så glemmer man fort at bagasjen først ankom hotellet 24 timer etter ankomst, og turen ned endte opp med å ta 12 timer. Jeg kom hjem med deilig te, kjeks og karameller i kofferten, litt nye klær og lavere skuldre enn da jeg dro.
Dermed er jeg klar for jobbehelg, med møte i kveld og i morgen. Antrekket er jeans, mørkerøde lave skoletter og en sort bluse. Neglene er lys rosabeige, og duften er Coco Noir.
Ellers skal helgen fylles med trening, te og sofa, og besøk av en fin fyr :)
God helg til alle!

Cecilia sa...

Føler meg usedvanlig fredagsglamorøs i Kjole faktisk, smykker og skjerf som var gaver fra kjæresten da vi var i Barcelona i fjor, OG matchende rosa negler. Første høstdag med deilige Arche-støvletter som jeg fant til halv pris i vår, og inne på jobb har jeg byttet til kule vintage sko med litt bling bling. Parfymen heter Rosewood og ble kjøpt i London.
Helgeplaner er ikke så spikra, men merker at det er på tide å kjøpe ved og fyre i ovnen, rydde vekk hageting, kanskje til og med rydde opp i noen hus-ting også ;-)
God helg til alle!

Anonym sa...

I dag byttet jeg faktisk øredobber nettopp fordi jeg kom på at det var glamorøs fredag på denne bloggen. Så nå føler jeg meg veldig fin; med mine nydelige Georg Jensen sølvkuler, en dråpe Acqua di Gioia bak øret og pen Essie neglelakk.
Videre glamourfaktor er trippellatte i take away-beger, og skjørt tiltross for at jeg syklet til jobb.
Solen skinner i Oslo I dag, og livet en høstfredag kjennes veldig bra.
God fredag og helg til alle!

Kirsten sa...

Hei fredagen, åh som jeg har gledet meg til å se deg igjen. Denne helgen blir fantastisk glamorøs med hotellweekend med min kjære, uten det lille lykketrollet vårt. Det er aller første gang at vi er borte fra henne så lenge, men hun kommer til å få en super helg hos besteforeldrene og så ses vi på søndag. I helgen skal vi sove lenge, prate sammen, kose oss, utforske en ny by, kikke litt i butikker og gå på kafe. God helg, alle sammen!

Kjersti sa...

Solskinnsglamorøsfredag! :-D
I dette fantastiske været skal jeg på langtur i skogen med matpakke og te på termos. Deretter skal jeg nyte følelsen av å ha brukt kroppen og ha lesekveld. Tror dette blir en fin dag.

Marie sa...

Det er sol, det er fredag, og jeg har ny genser på og fine helgeplaner å se frem til. Den største glamoureffekten er imidlertid at jeg i løpet av de siste dagene har fått en fin babykul på magen og ikke føler meg like lost og fremmed i min egen kropp som jeg har gjort de siste 20 ukene. Jeg har heller innsett at min fantastiske mann har helt rett når han sier at dette her, det blir nok kjempe fint det! Og det føles bare så.deilig. God fredag!

Anonym sa...

God fredag!

Jeg ser på Nobelpristildelingen, fortsatt i nattkjole grunnet forkjølelse, men senere blir det skjørt og sesongpremiere på høstkåpa. Parfyme er litt unødvendig i dag grunnet totalt manglende luktesans, men røde lepper kan jeg nok få til. ;-)
I Bergen skinner sola (enn så lenge). Ellers vil det bli lesing, tedrikking og eplespising i helgen. Lørdag pleier å være den mest glamorøse dagen, skjørt, røde lepper, bytur med obligatorisk bibliotekstur, kjøpe blomster og god mat, og komme hjem til radio og hjemmelaget pizza.
God helg til alle med-lesere her inne!

Ida i Bergen

Glamourlegen sa...

Gratulerer med magebula til Marie! Og hurra for ny tann hos glamourbabyen! Og så må jeg si det er spennende med HildeSofies fine fyr :)

Sendte mannen på hyttetur i går så ble ikke mye glamourering på badet i morges gitt, med rampete og blid jenteskatt på 1.5 år som helst ville springe naken rundt og tisse litt her og der og rive ut alt vi har i skapene. Herrejemini så viktig det er å ikke la seg irritere av sånt og heller la seg rive med i begeistring over hvor skjønn og flott ungen min er. Da ender man (jeg i hvert fall) med svulmende hjerte i stedet for høye skuldre. Sånt perspektivskifte synes jeg kanskje har vært enda lettere med barn nr to. Slang på bittelitt brun eyelinerblyant fra Lancôme, lite diamantsmykke, samme jeans som alle de andre dagene denne uka, svart genser og noen lave boots jeg ikke har blitt helt venn med ennå. Hestehale fra i går. Gleder meg til å hente småtrollene mine i bhg, og til å få besøk av søsteren min <3 Spaghetti med kantareller i dag, nam nam! Solen skinner, det er meldt opphold i helgen, og forrige ukes betennelse i lunger og bihuler er snart et minne blott. Hei fredag, du er ganske fin!

God helg alle sammen :)

Maje sa...

Har en ganske uglamorøs forkjølelse, og har et tonn av klesvask og annet husarbeid å gjøre (sånn er det når man kommer hjem fra ferie med småbarn) - MEN: søsken er på besøk fra byen, høstfargene ute er nydelige og jeg håper at jeg rekker en liten skogtur i morgen. Dessuten skal det feires en bursdag i svigerfamilien på søndag, så det blir veldig hyggelig. God helg!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra en Bodøby som er grå og våt. Easy come, easy go, håper jeg, så helga kan bli fin slik det er varslet!

Det var glamorøst å kunne unne seg en treg start på dagen i dag, deriblant en hel times telefonsamtale med min kjære bror, som har gjort trønder av seg. Vi har vært travle på hver vår kant i det siste, så det var godt å kunne skravle lenge og vel før vi la på. Den ytre glamouren er ivaretatt med kjole som er sort oppe og har farger på skjørtet og rundt halsen, Essies 'Spin the bottle' på neglene, sorte strømper og knall røde joggesko. Jeg dufter av Romance fra Ralph Lauren og har Chanel på leppene, som normalt med andre ord.

Dette er ei av to helger jeg har mellom nå og jul hvor jeg ikke har noen helt fastlagte planer. Hadde tenkt meg på telt- eller hyttetur, men akkurat nå frister det også veldig å bare bli hjemme og gjøre ingenting spesielt. Skal lese ferdig ei bok jeg holder på med, skal strikke ferdig et babypledd til ei venninne (som har termin om et par-tre uker, så det haster litt å bli ferdig!), skal gå på tur med hunden. Alt annet er uplanlagt og en bonus, tror jeg.

God helg, alle som en!

Mathilde Nicoline sa...

Rapporterer om Harry Potter i sola på balkongen! (Og ignorering av jobb i hele kveld og hele lørdag)

.mette sa...

God ettermiddag. Sjekket inn på hytta (spøkefullt kalt landstedet) igår og våknet idag til strålende sol. Dessverre har jeg pådratt meg seriehostekuler som har pågått en uke nå. Pytt, pytt - det går over. Jeans og grå overdel, håret i langflette, stadig Elisabeth Arden på leppene, pittelitt grann parfyme siden jeg hverken skal møte barn eller kunder. Planen i aften er hjemmelaget pizza m mye hvitløk, en vegetardel til meg og en kjøttdel til gemalen. Tror det bare blir TV, lesing og null pynting i aften. Kanskje blir det en liten fottur...... greit å ikke bestemme for mye når formen ikke er topp. Orker ikke engang gjøre yoga. Dette kan bare gå en vei - oppover. God helg til alle spesielt til de som hoster😂 Mette

Oda sa...

God glamorøs fredag!
Så herleg å vakne opp til blå himmel og solskin her i Oslo. Som ny oslobuar må eg seie at det er flott når byen får vist seg frå si beste haustside. Så vakkert med fargane, treda og fjorden! Eg har ein etterlengta fridag og har brukt dagen på å ta alt i saktefart; ete sein frukost, somle rundt i leilegheiten og gå ein lang tur i solskinet i ein skog eit steinkast unna her eg bur. Turen resulterte i raude kinn og nye freikner, som eg trur får stå som mine glamourattributtar i dag. Jo, så var eg hos ei venninde i går og fekk låne nokre kleder av ho. Bl. a ein korallraud gensar eg har på meg no, som matchar dei raude kinna mine. Eg set så innmari stor pris på å ha vener som også liker å byttelåne kleder. Det dekker liksom behovet for å kjøpe noko nytt og kjennast godt ut for miljøsamvitet og studentøkonomien.
Vidare i helga er planane skogstur og middag med venninder, og eindel øving før neste vekes konsertar. Veka rundt Verdensdagen for psykisk helse, er liksom høgtidssesong for speleoppdrag for musikkterapeutar ;-)

Synne sa...

God fredag i finværet! Jeg har prikkete kjole og rød leppestift på, og tar en ørliten pause fra jobbingen for å rapportere. Nå skriver jeg på en artikkel til et magasin, om ei dame jeg intervjuet i går som lager hatter i operaen, så det er morsomt arbeid! Tidligere i dag har jeg gått en tur i sola, et stykke opp langs Akerselva - nå kan man jo ikke annet enn å nyte høstfargene i fulle drag. Kvelden blir nok rolig, med god mat og en film, og det passer meg bra etter ei ganske hektisk uke.
Jeg håper godværet holder seg, for i morgen skal jeg i bryllupet til ei god venninne, og det gleder jeg meg veldig til. Kjolen henger klar i stua, hoho!
Riktig god, glamorøs helg til alle!

Stine sa...

God glamorøs fredag! Etter ein fem-seks timar lang busstur er eg straks heime på Sunnmøre, og eg ser veldig fram til ei avslappade langhelg med lesing, lette fjellturar, diverse kafébesøk og masse familietid! Dagens glamoureffekt nr. 1 er den mjuke, burgunderraude, høghalsa cashmere-genseren eg kjøpte på loppemarknad i september. Den har halde meg varm heile vegen heim.

Håper alle får ei riktig god helg!

IngSta sa...

Fekk lest heile fredagsavisa i fred og ro - det tar minst 1,5 time for å få gjort dette skikkeleg. Ellers blir det helg med stort og smått av planlagte hendelsar.

Anaruh sa...

Vi har tilbragt dagen i seilbåten, og er såvidt kommet hjem nå. Vår datter på 8 år førte oss trygt i havn i det månen stod opp, og nå er alle ganske klare for leggetid egentlig. Men først skal jeg spise litt, bla litt i dagens Morgenbladet og ta en laaaang dusj. Skikkelig luksuriøst når man har vært på båttur siden mandag, og eneste bad har vært i fjorden.

Josefine sa...

God glmorøs lørdag! :)

Litt seint ute, men men. Jeg har hatt høstferie denne uka, noe som er stor luksus for en nyutdannet lektor! I går var jeg på kafé med ei god venninne, og i dag har jeg og kjæresten sykla en tur til St. Hanshaugen for å handle hos Gutta. Fint det også! I morra blir det tur i marka, så deilig med noen ordentlig fine soldager nå etter en grå september!

Populære innlegg