torsdag, januar 25, 2018

Finn stilen: Teselskap i januar (reprise)

(Trofaste blogg-leseveteraner vil kanskje huske denne fra 2011? I alle fall, det er snart på tide med det årlige januar-teselskapet, så her kommer litt inspirasjon!)




Dette er blitt en tradisjon! Teselskap i januar, kanskje en søndag formiddag mens det er dagslys ute, med gode venninner og fin musikk. Send ut håndskrevne innbydelser på pene kort omtrent en uke i forveien. Bak en fin kake og noen muffins, og sørg for å ha god te i huset. Kjøp inn blomster. Dekk på med fine kopper, gjerne forskjellige tekopper fra loppemarked - det gjør ingenting om de ikke matcher helt, tvertimot! Ta på en fin kjole (f.eks. en vintage "tea dress" som på bildet her), sett på en plate og tenn et lys før du ønsker dine gjester velkommen. 

Teen på bildet er bl.a. fra Kusmi og Dean & Deluca, parfymen er Rose d'Ete fra Les Parfums de Rosine, rosa blush fra Bourjois, pumps fra Oscar de la Renta, og en fin invitasjon med esel på!

(Glemte musikk! Skandale!! Dere får visualisere noen Duke Ellington/Chopin/Ella Fitzgerald-plater oppi det hele)


4 kommentarer:

Joy sa...

Jeg elsker teselskapene dine, og rammen rundt det hele! Jeg vil også invitere til teselskap en hustrig dag i januar/februar :-))

Fagbibliotekaren sa...

Herlig! Teselskapene dine er til stor inspirasjon. (Kjenner en kollega av noen som har vært med på et par av dem og som kunne fortelle hvor hyggelig det visstnok er!) Lekker collage, tror ikke jeg har sett den før.

Glamourbibliotekaren sa...

Joy: Gjør endelig det! Det er så koselig!

Fagbibliotekaren: Oi, moro! Takk takk!

Dahlia sa...

Alltid inspirerende å lese dine innlegg om te! Neste fredag skal jeg ha Afternoon tea med mor og søster som gjester. De er ihuga kaffedrikkere, så jeg satser nok på sort te. Skulle gjerne hatt en tur innom Mariages Freres, men det blir nok umulig kommende uke :-) Skulle ønske noen i Oslo kunne selge et utvalg av den teen! I stedet blir det en tur til Perchs. Jeg har nystrøket damaskduk, nypusset sølvkanne etter oldemor og mormors blomstrete service fra 40-tallet, møysommelig innkjøpt del for del ved hver lønningsdag i konditoriet. Selv står jeg for te og nybakt brød, mens gjestene kommer med ferske makroner, scones og pålegg. Gleder meg allerede!

Populære innlegg