fredag, mars 16, 2018

Finn stilen: Sommerbryllup


Plutselig fikk jeg sånn inspirasjon til å lage en sommerlig bryllupscollage! Sola flommer inn i stua og vi har kjærestebursdag i dag, så romantikken er i fokus. En nydelig rosemønstret kjole fra Dolce&Gabbana, sølvsandaler fra Nine West, veske med perlebroderier - ikke ulik min egen vintageveske som jeg kjøpte for en euro på loppemarked i Amsterdam i 2002 og har brukt i utallige brylluper (inkludert mitt eget) - denne er imidlertid ny og fra Furmani. Love in White fra Creed er en super bryllupsparfyme, en rosa leppestift fra Bobbi Brown egner seg bra, og det gjør i alle fall dette vintage-perlebåndet fra Tiffany's! Åh, håper det dumper ned en bryllupsinvitasjon eller fem i postkassa snart!

5 kommentarer:

Ragnhild sa...

Å, så nydelig dette ensemblet var! Jeg skal faktisk i bryllup i juni, og har ikke begynt å tenke på antrekk ennå, så takk for inspirasjonen! Skulle gjerne hatt råd til en Dolce og Gabbana-kjole, men jeg kan vel finne noe nesten like fint i en billigere butikk tenker jeg :-)

Maja sa...

Hurra, så kjempefint dette var! Sikle sikle, den kjolen der hadde passet SÅ bra til sommerferien jeg planlegger... ooh la la!

Anonym sa...

Helt perfekt, fikk meg til å drømme om sol og sommer. Ser for meg et bryllup i en fin engelsk hage med masse roser, en strykekvartett, og te og cupcakes så klart :-) Nydelig var det.

Inga sa...

Vakkert, nå begynner jeg også å lengte etter invitasjoner i postkassa! For en nydelig kjole!

Randi sa...

En nydelig sammensetning av klær og tilbehør. Ser for meg Charlotte i Sex og singelliv.

Populære innlegg