torsdag, mars 01, 2018

snart


I dag er det mars! Her i Oslo er det virkelig iskaldt, hagen er stappfull av snø og det blir nok den seneste våren på noen år, men allikevel: Våren kommer. Det gjør den hvert år! Og snart, i alle fall innen tre måneder, flommer det over av syriner igjen. Syriner! Duften! Kveldsturer der man inhalerer syrinduft til øynene går i kryss og smilet blir enda saligere. Regnværsdager der vinduer og verandadører står åpne så man hører regnet tromme, selvfølgelig til toner av Chopin - for regn og Chopin hører sammen, det har jeg jo messet om i alle år. 

En varmende tanke! 

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åå, mye å glede seg til fremover! Selv om det er litt deilig med kulderekorder og isete vei - er ikke så ofte man får oppleve så ordentlig vinter i Oslo.
Jeg så faktisk at en stakkars magnolia hadde fått knopper like ved her jeg bor. Vet ikke om det er vanlig, men den angrer sikkert nå. Brrr

Glamourbibliotekaren sa...

Håper magnoliaen klarer seg! Jeg liker vinteren jeg, synes det er deilig med ordentlig vinter her i byen - og ikke bare slaps og søle - også gleder jeg meg til vår og sommer. Det er så fint at man kan gjøre både og!

Linn sa...

Å som jeg gleder meg til denne tiden selv:)

Populære innlegg