mandag, september 03, 2018

Fine ting på en mandag
* At gårsdagens dekadente franske brunsj kan gjentas i dag, for jeg har flere croissanter på lur!* Og at en enkel skive med et lappeteppe av snart oppspist innherredsost også duger

* Nydelig høstvær. 

* Jeg har funnet fram høstparfymene mine, og er så glad for å snuse på dem igjen! Av alle jeg har, er det høstparfymene jeg har et ekstra, ekstra sterkt forhold til. Ingenting framkaller minner og stemninger i like stor grad som disse. Det blir en egen bloggpost tenker jeg. * Å gå i gang med høstens bind av "På sporet av den tapte tid". Det er ti år siden jeg begynte å lese Prousts mesterverk, og det er deilig med et sånt langvarig prosjekt! I begynnelsen leste jeg ett bind annethvert år, men etterhvert gikk jeg over til å lese hvert år. Nå er jeg godt over halvveis i alle fall - husker ikke helt hvor mange bind det er i Amadous utgave, 12? Jeg går herved i gang med nummer åtte, akkompagnert av grønn te og blomster fra hagen. Ringblomster dufter så godt!!


*Dessuten: En veldig fin ting, er den massive reponsen jeg har fått både her i bloggen og på instagram over at bloggpausen er over. Tusen, tusen takk for alle hyggelige meldinger!! Det varmer skikkelig. Håper dere vil henge med, at dere vil fortsette å rapportere neste fredag også, og at dere sprer ordet til de dere kjenner som pleide å lese bloggen! Det manglet jo en del "faste" på fredag, og det er jo ikke så rart, men jeg aner jo ikke hvordan jeg skal nå dem med det glade budskap. 

Ha en fin mandag, gode venner!4 kommentarer:

Anonym sa...

Neimen HURRA! Dette var en veldig fin ting på en mandag - og på alle de andre dagene også! Jeg skulle bare innom for å legge igjen en kommentar (sent men savnet har vært der hele tiden) om at bloggen hadde blitt ten-åring og dermed ville løsrive seg og takk for det gamle og alt det der. Så er bloggen oppe og går igjen. Dagens ten-åringer, ass. Jeg elsker dem. Spesielt denne! Bloggtenåringen "vår".

Kort sagt: Jeg har savnet innholdet og formen i bloggen din, kjære Glamourbibliotekar. Nå er stemmen din på nett igjen. Hjertelig velkommen tilbake. Du har vært savnet!

Beste hilsen
Kirsti

Anja sa...

Mandagslistene dine er så fine! Er så utrolig glad for at du fikk lyst til å blogge litt igjen, og jeg var litt spent på om du kom til å ta opp igjen Fine ting på mandag i tillegg til Glamorøs fredag. Har alltid elsket hvordan bloggen din følger ukedagene og årstidene, og alle de små hverdagstingene man lett kan ta for gitt når kalenderen er som fullest og skuldrene nærmer seg ørehøyde. Tusen takk for at du beriker mitt liv på denne måten!

Stine sa...

Jeg tror de aller, aller fleste av oss vil finne tilbake til bloggen din fordi vi har lest den og kost oss så med den. Før eller senere ser vi innom, fordi vi tenker på den og savner stemmen din. Og vips, der er du tilbake :-)
Fine ting på en mandag:
Nyvasket hår, sol, peppermyntete, og du er tilbake :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Kirsti: Tusen takk for hyggelige ord! :)

Anja: Glad du liker mandagslistene! Får nok ikke lagt ut noen hver mandag altså, men en og annen slenger i blant! :) Takk for fine ord!

Stine: Håper jo det! Takk og takk! :)

Populære innlegg