tirsdag, november 13, 2018

Cool ginger


Den andre store te-fri tefavoritten min er Cool Ginger, også den fra Tante T. Så mye bedre enn alle andre ingefærteer jeg har smakt! Jeg er veldig glad i ingefær, men noen teer (les: Pukka) er så overveldende at jeg mye heller foretrekker å drikke varmt vann med ingefærbiter i. Men Cool Ginger er cool, calm and collected. Tante T lager den selv, og den er basert på Cool Mint som jeg skrev om her forleden - de har rett og slett lagt litt ingefær og noe mer sitrongress til sin suksess-oppskrift. Også denne er økologisk. To tomler opp herfra! De pleide å ha den i adventskalenderen sin som jeg hadde flere år på rad, og jeg sørger alltid for å få med meg et hekto av denne når jeg er i København. 

Koppen har dere sett tusen ganger før, det er jo Tante Fiolett-koppen som jeg bare måtte kjøpe da denne modellen ble lansert i 2014. De første delene av Beskow-kolleksjonen til Design House Stockholm kom året før, men da i kopper uten hank! Umulig å drikke av. Heldigvis kom det fine krus året etter! ("Tante Fiolett" var mitt kallenavn for et par venninners barn for noen år siden, fordi "Tante Glamourbibliotekar" var altfor vanskelig å si, hehe.)  Eksempel på gjenbruk av teboks! Flere av dere har spurt hva jeg gjør med f.eks. Mariage Frères-boksene etter at de er tomme. Her er svaret! 6 kommentarer:

Kristin sa...

Høres helt nydelig ut! Jeg er glad i ingefær men blir litt overveldet av de Pukkateene i blant. Så spennende med teadventskalender, er det den svenske du har?

Tigram sa...

Takk for tips, vanskeleg å finne god "ikkje-te"! Kjenner meg att i det å klistre originaletiketten på gjenbruksteboksen. Har ein umerka teboks i hylla, nydeleg te -som eg dessverre heilt har gløymt namn på og opphav til. Får nyte den ekstra så lenge eg har den.

Glamourbibliotekaren sa...

Kristin: I år er jeg tilbake på dansk! Har Perchs' tekalender, og gleder meg til desember! Tidligere år har jeg pleid å ha den fra Tante T, så dette blir en spennende avveksling. De siste to årene har jeg imidlertid hatt svenske tekalendern, men i fjor var jeg ikke så fornøyd med den. Litt for oppfinnsomt på en måte, litt for få tradisjonelle grønne og svarte som jeg liker best. Har tilgode å finne en te hos Perchs som jeg ikke liker, så jeg har trua!

Tigram: Haha, gjett om jeg har gjort det samme mange ganger! Tror liksom jeg skal huske det, men etter et par dager har jeg glemt hva det egentlig var jeg putta oppi. Nå har jeg begynt med fryseteip med påskrift på undersiden av boksen!

Susanne sa...

Ah, elsker hvordan man kan utveklse teråd-. Og Perchs- kalenderen gleder jeg meg og til. :)

Anonym sa...

Koppen ❤️

Glamourbibliotekaren sa...

Susanne: Ja, kjekt å ha en blogg hvor man kan pushe sånt man liker! Te og bøker og musikk! :)

Anonym: Så glad i den! :)

Populære innlegg