tirsdag, november 13, 2018

Finn stilen: November (reprise)


Langtidsvarslet her i hovedstaden viser ikke minusgrader, langt i fra, men november kan jo være så mangt. Vi kan jo håpe at den første ordentlige snøen dukker opp i løpet av måneden! Og da må man være forberedt med ull og varme klær. Her: Ullkjole fra Acne, duffelcoat fra Uniqlo, støvletter fra Timberland, ullskjerf fra Missoni, lue fra Banana Republic, votter av ukjent opphav, og Dior Addict - en av mine yndlinger på denne tiden av året. 

November. Vakre farger på himmelen om ettermiddagen. Krølle seg sammen i sofaen og se film med verdens beste samvittighet. Legge seg tidlig for å lese bøker til man sovner. Gå kveldsturer hånd i hånd under stjernene. Spise klementiner. Begynne å glede seg til advent og jul. En av mine favorittmåneder, helt klart, men det er jo forsåvidt alle måneder. 

3 kommentarer:

Anonym sa...

åhh elsker finn stilen. Jeg satt og bladde igjennom arkivet i stad. Finn stilen januar 2015... Den er så fin. Også ønsker jeg meg en fin duffelcoat!

God tirsdag!

Mvh Yvonne

Glamourbibliotekaren sa...

Så bra! :) God tirsdagskveld til deg! :)

Løvemunn sa...

Dior Addict. Er det mulig å ønske seg en anmeldelse på Glamourbibliotekarens utmerkede duftblogg? Jeg vil gjerne bli venner med den, men vi danser ikke helt godt sammen ennå. Kanskje feil årstid?

Populære innlegg