lørdag, november 10, 2018

Cool mint


Cool Mint er blant de beste te-fri teene jeg vet. Den har vært en stor favoritt i mange år; en av de jeg alltid kjøper med meg hjem fra Tante T, og det er ekstra hyggelig at den nå finnes i økoversjon. Den inneholder lakrisrot, sitrongress, eple og peppermynte. Super som varmende og lindrende om høsten når man er litt småforkjøla, kjempefin som iste om sommeren. Jeg har akkurat åpnet en ny pose nå, har ikke en gang helt den over i en boks før jeg blogger om den, så her er jubelen i taket og jeg har et fårete smil i mitt fjes. Nam nam nam! Ok, lover å finne en passende boks. Slike svarte poser er så kjedelige. 


6 kommentarer:

Stine sa...

Nydelig tekopp! Gammel?

Sol sa...

Å, Tante T! Husker tidlig i min blogglesekarriere da jeg gikk gatelangs i København og sporet opp tesalongene du skrev om! Tante T var skikkelig koselig. Og den på Nørrebro, den bittelille, Tea time eller noe sånt! Husker du snakket om en brudete med hjerteformede små sukkerbiter, den bestilte jeg selv om jeg ikke var brud, hihi.. Må lese litt bakover i bloggen og mimre kjenner jeg :-D

Glamourbibliotekaren sa...

Stine: Neida, eller selve serviset er fra 1932 (Rörstrand Ostindia), men mine kopper er ikke gamle. Kjøpte de tre første for tre-fire år siden og den fjerde nå i sommer :) Hadde ønska meg dem lenge, og da jeg fikk gavekort til bursdagen min slo jeg til! Tekanna også, i samme slengen - den er fra Wedgwood. Designet av Jasper Conran, som forøvrig har laget bryllupsserviset vårt, så kanna passer utmerket til det også :)

Sol: Haha, så moro! Ja, Tante T tesalong på Vesterbro var fantastisk! Den har dessverre stengt, tror innehaveren gikk av med pensjon. Men heldigvis har de teutsalg andre steder i byen. Er jo avhengig av å ha de cool-teene deres. Og den lille på Nørrebro ja, at du husker det! Den het ganske riktig Tea Time. Long gone!

Anonym sa...

Høres helt nydelig ut. Tusen takk for alle teomtaler, kanskje min favoritt kategori :-) Har du tips til te blogger eller andre som skriver mye om te?

Glamourbibliotekaren sa...

Hei, så morsomt at du er glad i tekategorien :) Det er sikkert fine teblogger der ute, jeg har dessverre ikke oversikt over andre blogger enn min egen (og knapt nok den, haha).

Kamilla sa...

det så godt ut :D

Populære innlegg