søndag, november 11, 2018

NovembersøndagVi er oppe tidlig for å bake boller til pappaen. Hun har på sitt lille broderte forkle med Elsa Beskow-motiv. Jeg drikker krydderte fra Perchs. Vi tenner lys og hører på en av de aller fineste Bach-kantateplatene for denne tiden. 

Den kom ut i 2012, og jeg falt nesegrus straks jeg hørte den. Solistrekka er top notch, det er akkurat den kombinasjonen av yndlingssangerne mine som er den beste, de kler hverandre så inderlig godt. Hana Blazikova, Damien Guillon, Thomas Hobbs, Peter Kooy. Kor og orkester: Collegium Vocale Gent, og dirigenten er naturligvis Philippe Herreweghe. 

Jeg anbefaler denne plata av hele mitt hjerte. Kjøp den til deg selv, kjøp den i gave til de du er glad i. Når man trekker fra den britiske skatten, koster den en knapp hundrelapp. 

7 kommentarer:

Ragnhild sa...

Så koselig <3 Kjenner det begynner å nærme seg advent, og jeg gleder meg skikkelig. Kommer du til å ha adventskalender i bloggen i år? Det er alltid så koselig :-) Ha en god søndag, Glamourbibliotekaren!

Sol sa...

Farsdag er så koselig! Slike små glimt av lys i en ellers mørk november skal man verne om.

Anonym sa...

Elsa Beskow-motiv! Nå fikk jeg et akutt behov for det til min lille toåring, hvor får man tak i?

Maja sa...

Hei hei fra søndagsstemning på Torshov, med nyrenovert vedovn som endelig kan brukes! Beste vi har brukt fellesutgiftene til i gården så lenge jeg har bodd her! :-) Ville bare si at jeg stemmer for adventskalender! Den er så koselig. Håper den kommer! Ha en strålende søndagskveld, jeg har tenkt å lese Saabye Christensen foran fresende ovn, hurra! :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Ragnhild: Godt spørsmål, det har jeg ikke tenkt over! Får lodde stemningen litt her en dag :)

Sol: Ja, enig! Jeg er veldig glad i november men det er uansett fint å gjøre enda flere hyggelige ting :)

Anonym: Vårt er hjemmelaget! Min mamma er flink til sånt :)

Maja: Hurra for vedovn! Og takk for din stemme :)

Anonym sa...

Ja, adventskalender! hadde vært koselig.
Så glad for at du er tilbake, kjære glamourbibliotekar. Bloggen er et slikt godt sted å komme innom når skuldrene er litt for høye, får meg til å huske på hva som virkelig betyr noe, og at hverdagen er full av magi, man må bare ta seg tid til å stoppe opp, verdsette de små og nære gledene som man ofte kan ta for gitt... og ekstra takk for te-tips! Oppdaget mange veldig gode sorter gjennom bloggen. Kanskje det kan være adventskalenderen? En te-sort du liker hver dag? :)

Glamourbibliotekaren sa...

Hei og tusen takk for hyggelig kommentar! Veldig glad for å høre sånt :) Kommer nok ikke til å lage ny adventskalender, det er for tidkrevende - så det blir den gamle gode eller ingen :) Men takk for forslaget og engasjementet allikevel!

Populære innlegg