søndag, november 04, 2018

Perchs Cream


Søndag formiddag, det spraker og knitrer i ovnen, Magdalena Kozená synger Duparc, mann og barn er ute på trilletur, jeg drikker te. Jeg er på Perchs annenhver dag for tiden, og her om dagen kjøpte jeg et hekto cream-te. Det er rett og slett en svart te med litt karamellaroma. Digg! Minner både litt om Mariage Frères' "French Breakfast" (selv om den er mer i retning sjokolade) og "Vanille des iles"(selv om det er svart te med vanilje). Jeg synes balansen er kjempefin, dette er ikke klissete og søtt. 

Serviset er det fine mintgrønne Figgjo Sissel jeg fikk etter min grandtante. 


Den pene rosa boksen fikk jeg på kjøpet, siden de hadde ettårsdag i Kirkegata! Ha en god søndag alle sammen! 4 kommentarer:

Susanne sa...

Har vært spent på denne og håper de har lagt med noe i årets adventskalender. Tror min mor får litt av denne gave, dersom god. Høres ut som hennes type te. God søndag :)

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg er også spent på hva som vil dukke opp i adventskalenderen deres! :) Cream er nok bra som gave.

Marit sa...

Så bra, jeg er så fornøyd med alt jeg får i denne bloggen. Teanbefalinger, bokomtaler, musikkprat, hverdagsbetraktninger og løfting av de fine enkle tingene. Synes miksen i bloggen din er helt unik, dette har jeg egentlig ubevisst alltid lett etter men aldri funnet før jeg fant bloggen din i fjor :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Så fint å høre! Synes egentlig det er en ganske fin blanding selv, kanskje ikke så rart siden dette er mine store interesser :)

Populære innlegg