søndag, november 04, 2018

Allehelgen


Vi tenner lys for de døde vi er glade i, vi har plukket lyng og kvister i skogen, og vi hører på Mozarts Requiem. Suzukis innspilling med Carolyn Sampson og Marianne Beate Kielland har virkelig blitt en favoritt hos meg. Jeg skrev en del om dette i fjor, ta en titt!

Ha en fin søndagskveld! 3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei, ny i kommentarfeltet her, blir bare nysgjerrig på om / at du kjøper plater fremdeles, og i så fall i hvilket format. Så usikker på om jeg skal rydde bort cd spiller og alle cd plater, de tar mye plass og jeg bruker dem så sjelden. Hva er din holdning? Trenger litt input. Takk :-) Hilsen Silja

Ina sa...

Nydelig innspilling, kjøpte den i fjor etter tips herfra. Ha en fin søndagskveld du også :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Silja: Velkommen hit! :) Ja, jeg kjøper plater fremdeles, jeg ser ingen grunn til å slutte med det. Jeg har ikke rydda bort noe heller. Det vil si, vi har ikke plass til hele cd-samlinga i stua, så vi har halvparten av den i kjellerstua - men ikke pakka ned eller noe sånt. Ikke noe problem å hente det vi trenger :) Vi spiller CDer hver dag, LPer nesten like ofte, og det er masse som ikke er å få tak i via streaming. Jeg bruker Spotify mye i research på jobb, og på vei til og fra steder - men: Jeg foretrekker å eie musikken jeg liker, jeg vil ikke overlate det til internett. Jeg liker å ha den fysisk i hylla, ta den fram, legge på spilleren, sette i gang. Lese tekstheftet. Og aller mest: Støtte artistene og opphavsmennene/kvinnene!! Virkelig. Hvem gidder å gi ut musikk om det ikke blir kjøpt. Hvem gidder å jobbe gratis?! Er man musikkelsker, bør man også betale for det man nyter. Det er min holdning! Dessuten er platebutikkene blant mine favorittsteder å være, i likhet med bokhandlene :) Takk for bra spørsmål! Dette er en sak som engasjerer meg, som du ser :)

Ina: Så gøy! Så glad for å pushe musikk på dere :)

Populære innlegg