tirsdag, november 20, 2018

To tips på morgenkvisten


Her en kveld så vi en veldig bra dokumentar på NRK om Edvard Munch, om hans massive produksjon, om Oslo kommunes behandling av han og samlingene hans da (og nå!),  og det var i det hele tatt veldig interessant å se. Ukjente bilder, ukjente malerier, litt levende film, historien hans, mottagelsen han fikk i pressen og blant folk. Litt mer dybde og kanskje litt annen vinkling enn det man lærer i kunsthistorie-undervisningen.  Anbefales virkelig! Se den! Lær noe nytt!


Og hvis du er på husjakt, har lyst til å bo rett ved Birkelunden og ha kortest mulig vei til søndagsmarkedet, ha egen veranda med lesekrok og kveldssol og flott utsikt, kan jeg anbefale denne svært hyggelige leiligheten hvor jeg har drukket en god del tekopper gjennom årenes løp. Legg merke til den flotte bokhylleveggen - jeg digger at man får lov til å vise bøker igjen i noen boligannonser nå. To etasjer, to soverom, visning søndag. 
3 kommentarer:

A. sa...

Takk for tips!Et annet tips er er Nasjonalbibliotekets podkast https://player.fm/series/nasjonalbiblioteket
Mye bra. Godt å leve i et land der kunnskap er mulig å finne med noen tastetrykk.

Anonym sa...

Tusen takk for tips! Denne gleder jeg meg til å se i kveld!-Yvonne

Glamourbibliotekaren sa...

A: Helt klart. En gang skal jeg ta meg fri ei uke og bare lytte til podcasts døgnet rundt. Ikke så lett å få til i hverdagen når ørene er opptatte med å jobbe med musikk hele tiden :)

Yvonne: Så bra!

Populære innlegg