lørdag, desember 01, 2018

DesemberHåper dere koser dere med juleperler! Det gjør jeg! Jeg slo meg ned i sofaen med ei full kanne cachemire, noen Pärlans-karameller og pepperkaker, og engelske Homes & Gardens. Deilig. Og: Jeg har plukket inn to julerose-knopper fra hagen! Så koselig når de dukker opp på denne tiden av året. Bra timing!

Slike gyldne øyeblikk samler jeg på. 4 kommentarer:

Ingunn sa...

God lørdag til deg kjære Glamourbibliotekar, og tusen takk for at du deler slike gyldne øyeblikk! Det setter gullkant på min dag også, bare å lese om det. Og så blir jeg inspirert til å senke skuldrene og drikke en kopp te til fin musikk selv. Glamourbibliotekarens Juleperler er gull, har gledet meg som en unge i flere uker til å gå i gang i dag :-)

Stine Mari sa...

Dere har det så utrolig koselig hjemme. Jeg har stalket instagrammen din også, he he. Skulle gjerne hatt noen innredningstips fra deg. Bildene taler jo for seg selv altså, men hvis du kan skrive noe om det hadde jeg blitt glad! :o) Ha en fin lørdags kveld!

Anonym sa...

Åhh som jeg savner å ha hage.... Jeg har også kost meg med spillelisten din! Er veldig glad i alle listene:) Så takk for de.
- Yvonne

Glamourbibliotekaren sa...

Ingunn: Tusen takk for hyggelig kommentar! Fin dag til deg! :)

Stine Mari: Kanskje det, skal se om jeg får tid en dag. Tror jeg har blogget om det før men kan jo ta en reprise :)

Yvonne: Så fint at listene kan glede deg! :)

Populære innlegg