fredag, desember 07, 2018

Glamorøs fredag


God morgen! SNØ! Winter wonderland utenfor vinduet mitt! Hagen er helt nedsnødd, det er så fint å se ut på! Jeg sitter ved kjøkkenbenken som vanlig på fredager, og hjemmekontoret i dag er ganske mørkt - kun julestjernene i vinduene og et par levende lys er tent. Og kongerøkelse. Mens jeg gjør forefallende jobbsmåtteri før dagens større oppgaver begynner, hører jeg på Glamourbibliotekarens Juleperler. Dere som lytter mye til den; hvilke låter og artister liker dere best? Er det noen dere har oppdaget via denne lista? Det hadde vært morsomt å høre hva som virkelig har festet seg! (og HER kan dere lese historien om hvordan denne spillelista oppstod). 

Jeg har dagens kalenderte fra Perchs i kanna, dufter av min signaturduft Coco, og bare tar inn den nydelige stemninge her nå. De andre sover oppe, men jeg tipper det er ei som blir ekstra lykkelig av å se ut av vinduet i dag!

Det som skjer i dag foruten jobb, er at jeg får besøk av yndlingskusine - og vi har én plan: Å sitte foran ovnen i hver vår lenestol og drikke te og spille fine plater (- og det er nå dere skal se for dere en English cottage med bjelker oppunder taket, gammelt engelsk porselensservise på bordet, julekort og julestrømper som henger foran peisen, mistletoe and holly og alt sånt). Det gleder jeg meg til!

Ellers blir helga rolig, skal ikke presse inn for mye nå før jul. Viktig å ha tid til å slappe av, lese litt, se en film. Hvis snøen blir liggende skal vi nok ut og leke!

Ha en fin dag alle sammen, og hjertelig velkomne med rapportene deres, alle som én! Her er det plass til alle, gamle og nye lesere, unge og eldre, menn og kvinner og alt derimellom, katter og hunder og alle andre. Bli med!

mvh
Glamourbibliotekaren35 kommentarer:

Alene sa...

God fredag !

I dag ligger et tynt snølag og minner om desember. Dessverre forsvinner det i løpet av dagen. Så i tillegg en nydelig,stor stjerne på himmelen her, men har kommet frem til at det må være et fly 😄

Glamourfaktoren i dag er klær som er myke og ikke strammer. Kjenner at det er dagen for å være snill med seg selv. Med fyr i peisen og lys på bordet, er jeg klar for frokost og advenste mens jeg leser et nytt kapittel i «Snøsøsteren», min kalender i år. Kanskje man skulle unne seg en Mozartkule i tillegg!

Føler det blir en rolig helg. Kanskje en cafétur, handle de siste gavene. Julespille listen din er jammen variert. Liker blandingen av gammelt, nytt, klassisk og jazz!

Ha en strålende adventsfredag ( ...og det ER en stjerne som henger på himmelen!)

Anonym sa...

Rolig morgen i permisjonslivet også. Babyen sover fortsatt, de to andre er på vei til barnehage og jobb. Jeg spiller julelista di hver dag nå. Liker variasjonen, stemningen og at den roer både baby og meg, selv om vi tar noen dansetrinn når det passer seg. Jeg har myke klær, varm kaffe og rydder i leiligheten. Skal på bytur, gå på kafé og kikke litt etter julegaver. Resten av helgen skal jeg ha litt juleverksted på kjøkkenet og lage litt godt, det som ble laget i forrige uke er allerede oppspist, så nå må det gjemmes unna de neste ukene. Riktig god helg!

Anaruh sa...

God glamorøs fredag! Masse snø i hagen, glade småfugler på brettet, nyvasket hår, en kopp god earl grey og en forkjølelse som *endelig* ser ut til å slippe taket er mine aller største glamoureffekter i dag. Siden kroppen ikke er helt på topp ennå får vi se om helgens opprinnelige plan om en hyttetur i skogen må byttes ut med hjemmehytte i stedet, tiden vil vise. Uansett vil jeg drikke te, lese og base litt i snøen. Og hvis vi blir hjemme, kan det hende vi får ånden over oss og baker litt mer til jul.

Og julespillelista di! Åh - den der så fin! Jeg må innrømme at jeg synes åpningssporet med Perry Como er så fint at jeg alltid begynner på begynnelsen, og har sånn sett aldri kommet så langt nedi den. Men nå startet jeg med Perry og har satt den på shuffle, så får vi se om det dukker opp nye favoritter etterhvert her i dag. Men jeg tror at min kjærlighet til både Perry og Vince Guaraldis soundtrack til A Charlie Brown Christmas stammer fra denne lista, tror ikke jeg hadde lagt spesielt merke til disse før juleperlene dine. Christmas time is here er også fin i andre versjoner, og lista inneholder jo flere. Tusen takk for at du har tatt deg tid til å lage og dele denne lista med oss!

Skydronninga sa...

Rolig morgen fra en annen mamma i permisjon her. Jeg varmer meg litt på fine sosiale ting som har skjedd i det siste, at det er snø og at babyen er frisk og sovende... Forløpig er klærne kun hjemmeklær, men blir nok endra etter hvert. Planen for dagen er ikke spikra, men ut må vi! Og jeg pønsker på en overraskelse for resten av familien når de kommer hjem. Vi skal ellers møte noen store og små venner, og prøve å få til en tur til svømmehallen i helga! God helg til alle!

Frk Frydefull sa...

God morgen - og for et nydelig bilde fra hjemmekontoret. Ingen snø i sikte lengst sør, bare regn. Deilig gåtur til kontoret nå på morgenen - det var nødvendig etter en litt sen kveld i går på julekonsert med venner. I helgen skal hus ryddes og vaskes og vi skal finne frem litt mer pynt. Kanskje blir det god hjemmelaget pizza, varm hylleblomst og verdens hyggeligste lille julemarked på søndag. Det skal bli fint!

Stine sa...

Å, for et nydelig bilde! Skikkelig julestemning! Så heldig du er som har så stor og fin hage. Mitt høyeste ønske til jul er et ordentlig morelltre, men det er ikke så lett når man bor i leilighet, hi hi! I dag skal jeg møte søsteren min og vi skal kjøpe julepresang til mamma og pappa. Det skal bli koselig. Fast førjulstradisjon å avspasere en fredag for å gjøre slike juleting sammen med henne. Så blir det varm sjokolade på kafe etterpå. Nå skal jeg ta bussen til togstasjonen for å møte henne :-) Ha en fin fredag alle her inne i den koseligste bloggen, og tusen takk for at du er tilbake kjære Glamourbibliotekar! Er så glad for det :-)


P.S. Er veldig glad i julespillelista di jeg også, tror kanskje Singers Unlimited-sangene har satt størst spor hos meg. Men alt, absolutt alt er fint! Og den må spilles fra toppen og ned, helt klart. Men om jeg kommer til sang nr. 20 en dag, fortsetter jeg med 21 neste dag, så jeg kommer meg alltid gjennom lista i løpet av ei uke :-)

S sa...

Fin fredag!
Her er glamour-faktoren høy - nyvasket hår, lang cardigan som varmer og noen "penbukser" jeg har bestemt meg for å ta i bruk til hverdags. Og i den nye jobben kan jeg bruke parfyme - oh lykke. I tillegg har jeg sovet godt og lenge i natt, og kjenner meg nokså opplagt. Har i tillegg fått kjøpt noen julegaver i uka som gikk, og brukte litt tid i går på å kose meg med å pakke dem inn, mens jeg snuste inn julerøkelse og nøt synet av en nokså ren og ryddig stue.

Planene for denne helga er lagt for lenge siden; dugnad i dag og i morgen, samt forestilling i morgen for yngste datter. Det blir hektisk, men når alt er relativt godt planlagt så blir det mindre stress. Og på søndag får vi fint familiebesøk som vi alle gleder oss til.

Er så innmari fornøyd med å ha fått til å balansere oppgaver og gjøremål med hygge på ulike måter den siste uka. Min plan for å forsøke omfavne denne jula har virket så langt, og det er deilig å ikke bare være sliten og lei i desember. Trolig spiller jobb-bytte også inn i alt dette - tror jeg har funnet meg verdens beste jobb og de beste kollegene i verden.

Ønsker alle sammen ei fin adventshelg!

S

HildeSofie sa...

Hurra for glamorøs adventsfredag!
Jeg feirer at jeg har levert hjemmeeksamen, tror det gikk ganske greit, men det vil jo vise seg etter hvert hvorvidt jeg traff eller ikke i min tilnærming, hoho.
Antrekket er passe fredagspynta, med sort bukse og mønstrete bluse, og en lun mørkerød genser på lur, sånn i tilfelle.
Jeg har sort te fra Palais des Thés i koppen, og hjemme venter Perchs hvite julete, som kom i dagens tekalender (den er så fin!).
Etter jobb i dag skal jeg møte min søster på Oslo S, hun blir hele helgen, og vi skal tråle julemarkeder, drikke kakao og hygge oss.
GOd helg til alle!

Maja sa...

Fredag og fridag, det er det beste jeg vet! Sov lenge, har helt innpå to kopper kaffe og er nå klar for dagens plan: Tronsmo. Her skal kjøpes julegaver! I kveld er jeg invitert på middag hos gode venner på Ullern, og resten av helga har jeg bare tenkt å slacke. Vanvittig velkomment! Og spillelista di hører jeg på daglig, har falt pladask for Perry Como og Jo Stafford! Nydelige stemmer. God helg alle mann og kvinns!

L sa...

God fredag i snøen!
Her startet fredagsglamouren med å vasse gjennom snø på vei til banen med Anne Grete Preus "Når himmelen faller ned" på øret. Etterpå var det fint å varme seg på en god kopp kaffe på kontoret og hyggelig prat med kollegaer.
Ser frem til en helg med førjulsbesøk hos familie. Pepperkakebaking med små nieser og håndballkamper med min far (en noe mindre "julete" førjulstradisjon, men veldig trivelig fordet!).

Ønsker alle her inne en god adventshelg! :)

Helga sa...

Tåkete fredagsmorgen her i gården! Har hatt veldig koselig start på fredagen med frokost på kafé med svigerinne. Nå blir det koselig med helg, hvor den viktigste planen er at mannen ikke skal jobbe! Det blir fint etter et par uker med mye overtid. Satser på å få hengt opp utelysene sånn at det blir enda mer julestemning - det er igrunnen veldig koselig å pynte litt etter litt. Det kan være fristende å få fram alt med en gang, men fint å holde litt igjen også.

Nå er planen å høre på julemusikk og pakke inn noen julepresanger som skal sendes i posten. Det er så utrolig mye hyggeligere å pakke gaver selv enn å gi bort gaver som det er så tydelig hvilken butikk de kommer fra!

God glamorøs adventshelg :)

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra en sofa i ei stue i en liten landsby midt i Tyskland! Her sitter jeg med hjemmekontor i venninna mi sin sofa og ser på grønne åkre og 'avblomstret' skog rett utenfor. Ei rød katt beveger seg blant grønne aks, og det ser ganske malerisk ut! På kjøkkenet står vertinna (venninna) og forbereder en middagsrett som kan settes i ovnen for så å bli ferdig stekt senere i dag. Med tilsammen fem unger i hus forstår jeg at hun liker å forberede ting i god tid!

Glamorøst å våkne på loftet i et nydelig tysk hus, altså. Og glamorøst å ha hjemmekontor i en komfortabel sofa foran peisen. Nå er jeg akkurat ferdig med oppgavene mine og skal straks logge av. I helga blir det julemarkeder, god mat og mye fint, tror jeg. Dessuten har jeg strikking og ei god bok (Ali Smith: Winter).

God helg, alle sammen!

Elin sa...

Nydelig bilde fra hjemmekontoret:). Flott med hvit snø over Oslo som gjør dagene og kveldene lysere.
Fredagen er her og det føles deilig. Har gått i ett de siste par ukene, men i dag ser det ut til å bli en rolig arbeidsdag. Julegavene er allerede kjøpt inn, pakket og mange allerede sendt avgårde til dem som skal få gleden av å åpne dem på julaften:) Etter å ha vært veldig sosial to kvelder på rad, kjenner jeg på et sterkt behov for en rolig fredagskveld med mine kjære. I morgen er det det årlige pinnekjøttlaget med gode venner. Tipper søndagen blir tilbrakt foran peisen;). God helg, alle!

Marianne sa...

Riktig god fredag alle sammen!
Etter en rolig morgen er jeg på kontoret og gleder meg til hva helgen vil bringe. Skal overnatte på hotell i Oslo sammen med mannen min og skal snuse inn litt førjulsstemning der, sammen med barna som jobber og studerer i hovedstaden. Har bodd i Oslo i mange år selv under studietiden, så det er alltid hyggelig med et besøk. Spillelisten din er en daglig glede!

Fortsatt riktig god helg videre til alle!

Gry sa...

Glamourfattig morgen (måke snø hever ikke mitt humør) men dagen ble flere hakk bedre med julespilleliste (liker særlig Vince Guaraldi; Bugge Wesseltoft, og John Rutter - han fant jeg hos deg!) Vennejulefest, julemarked og litt baking står på min plan.

Ulla-Britt sa...

God fredag!

Ser ut på et stemningsfullt snølandskap og nyter så lenge det varer. Vi har hatt fire helt ulike værtyper i løpet av fire dager: tirsdag øsregn, onsdag strålende sol og barfrost (det var da vi hadde overnattingsgjester og gikk nydelig tur og studerte bevernes siste arbeider nede ved vannkanten) I går var hele landskapet pakket inn i tåke og i dag snø. For en variasjon! Dagens glamourfaktor er en blid liten engel i venstre øre. Skal fikse og ordne og forberede litt godt å spise før vårt yngste barnebarn på syv kommer på helgebesøk. Det er stas at han vil til mormor og morfar når begge foreldrene jobber helg! Det skal bli både fin musikk og en koselig film og kanskje en tur til Østfoldbadet.

slikejenter sa...

Jeg er egentlig ikke spesielt glad i kulde og vinter, men jeg må innrømme det var et vakkert syn som møtte oss i morgen - en snødekt verden, og en ekstra morsom tur til barnehagen. Jeg er egnetlig veldig sliten nå, men har et par punkter igjen på lista mi, før jeg akter å ta tidlig helg. Jeg må kjøpe noen julegaver som skal sendes - heldigvis vet jeg akkurat hva jeg skal ha. Vi har få konkrete planer i helga, i motsetning til foregående og kommende helg, så jeg akter å få gjort en del praktiske ting hjemme, samt hvilt meg det datteren min tillater (ikke så mye, "kom igjen mamma!"). Neste uke blir også en kraftanstrengelse...

Ellers ivaretar jeg fredagsglamouren med kjole og parfyme. Jeg har vært så heldig å få teadventskalender hos svigermor, så jeg fikk såvidt kost meg med en kopp i morges, midt oppi matpakkelaging og påkledning. Jeg prøver å lytte til råd både fra Gamourbibliotekaren og andre om å ta det med ro i desmber, men det er jammen ikke lett.

Ønsker alle en riktig fin førjulshelg :)

Randi sa...

Det er som alltid like koselig å komme inn her, og spesielt på fredager!
Her er det også herlig hvitt ute, noe som hunden elsker og katta hater.

Jeg har bladd gjennom den tykke selvskrevne oppskriftsboka mi for å lage handleliste til helgas planlagte bakst og kjenner på at det er godt å være i julemodus igjen. I denne boka har jeg også notert hva jeg har bakt hver jul siden 1991, men et par av de siste åra er tomme.
Årets pepperkakehus har fått navnet Ruinen, haha, dere skjønner hvorfor, det ble stekt og "limt" i gårkveld. Pynta med eukalyptusblader og nellikspiker og et lett melisdryss, ble det bra nok!

Carolyn Sampson og Mozart ble forresten et veldig hyggelig møte denne uka og får være hovedglamouren her nå idag. Mannen kom hjem forleden og lurte på hva det var for noe fint jeg hørte på? Så tusen takk til glamourbibliotekaren for tips!

En fortsatt fin fredag, og ei riktig god helg til alle!Nattsvartur sa...

Fredag og snø i hovedstaden! Har grønn, fin kjole på, og i helgen skal vi til København på tivoli med jentene. Det blir nok hyggelig og julete. Så får jeg heller prøve å deale med rot og alt som skal gjøres til jul når vi kommer hjem igjen.
Neste uke tror jeg også jeg skal huske på å ta med litt av juleteen min på jobb :-)

God helg!

Favorittkusine sa...

Etterlengtet og kolossalt koselig fredag formiddag med te og kaffe, skravl, julekaker, juleskum og juleplater intravenøst.
Glamorøse faktorer: Tørre sko og låne-parfyme på lanken.
Takk for meg!

Frøken Desibel sa...

God fredag!

Her er det snart tid for julebord, og det er jo litt glamorøst i seg selv. Skal ha på fin kjole og neglene glitrer.
I helga blir det filmer, litt trening, mye øving og julekonsert med koret til ei venninne. For første gang på mange år så har jeg lite å gjøre alle helgene i desember og det er skikkelig luksus! Og ingenting av julebord, andres og egne konserter krasjer. Det gjør meg litt lykkelig å tenke på:D

Håper alle får en flott helg!

instance sa...

Julebord på jobb i dag, så kjole og støvletter er på og jeg gleder meg til julemat. Etterpå skal jeg ut med noen venninner, så dette blir en særdeles glamorøs aften. Neglene er lakket dypt julerøde, leppene likeså. I helgen blir det litt julegaveshopping, og mer pepperkakebaking siden noen (kremt..) har forsynt seg litt grådig av forrige ukes bakst.

God helg alle sammen!

Anonym sa...

For en drøm av en kontorplass! Der så det fint ut. Glad for at snøen foreløpig har blitt liggende, det gir så fin julestemning. Jeg måtte også stanse og ta bilder av det fredfulle, hvite teppet over bakgården vår i dag tidlig.
En veldig etterlengtet fredag er her. I helga skal vi julepusle, gjøre leiligheten ryddig og ren og fin, ta en generalopprydning av barnerommet og lage pepperkaker – i tillegg blir det julebord med jobben. Men først må vi ha en rolig kveld med beina høyt og lave skuldre og gullrekka på tv.
Jeg tilhører nok det sære lille mindretallet som ikke har sjekket ut julelista di ennå. Jeg elsker jo alt du skriver om musikk, det er så faglig solid og tillitvekkende og kunnskapsrikt, og har funnet fram til mange fine favoritter her. Men akkurat spillelister har jeg aldri vendt meg til å like. Jeg blir så urolig når det veksler for mye mellom sjangre og artister og stilarter, og liker best å høre ett og ett album i sin helhet. Men nå slo det meg at jeg kan bruke lista di for å orientere meg i julemusikk jeg ikke kjenner til. Det skal jeg nok sette meg og gjøre på et tidspunkt.
God adventshelg til alle sammen! Ta vare på hverandre og pust med magen!
Klem fra Lotta

Ingerid sa...

Fredag, og hele familien på Gardermoen på vei til den eldste generasjonen og rund dag. Helgen er behørig innledet med kaffe på kafé (flyplasskafe teller, det også) og kjøretur i skumring og snø. Har leppestift på! Hug me fra MAC innfrir. Helgen blir tilbrakt med familien, det blir fint. Så får den travleste førjulstiden vente til neste uke. God helg, alle sammen!

Inger sa...

Det er glamorøst å komme hjem fra jobb, sette seg ned og lese alle innleggene her. Så fint å ha hjemmekontor med en slik utsikt! Her er det ikke snø, det regner. Katten måtte ha tre forsøk før hun endelig klarte å stikke ut i hagen en liten tur. Mye hyggeligere å ligge i fanget! Denne helgen skal vi på to julekonserter, det blir bra. Og ellers blir det søndagsmiddag hos familie og kanskje litt baking. Lilla bordløper, adventslys og stjerne er på plass, og vi har hengt opp julelysene ute. Jeg har heller ikke hørt på spillelistene ennå, men hører mye på NRK klassisk, Bugge Wesseltofts CD "It's snowing on my piano" samt mye barokkmusikk. Kos dere med juleforberedelsene og god helg!

Tigram sa...

Her er det kvitt og fint og heldigvis lite program for kvelden. Det beste med spelelista di er variasjonen, men det vert jo alltid spesielt bra med Bach. No høyrer eg på ein av mine eigne favorittar, "A Ceremony of Carols" av Benjamin Britten. Glamouren kjem i morgon med førjolstur til byen med min yngste. Vi skal iallefall rekke to kaféar, Julemarked i Spikersuppa, røykelse på St. Olavs bokhandel, Norway Designs og gi oss i tide. God helg alle!

Ellen sa...

Hei dere! Så mange bra innlegg, og så mye inspirasjon det er å hente her! Bloggen er gull verdt, tusen takk til glamourbibliotekaren, men også til alle dere andre. Jeg ser for meg "ruinen" til Randi, er det ikke godt at alt ikke er perfekt?
Jeg opplever at forberedelsene til jul går ganske greit, og at det ikke er så mye stress, tror at alle gode tips og råd her bidrar til det. Og ikke minst alle de vakre bildene som glamourbibliotekaren legger ut.
Jeg har te- og sjokoladekalender i år for første gang, og koser meg med det!
Nå er huset gjort rent, og vi er klare for en god og rolig helg. Jeg skal starte på Jenny Erpenbecks "Alle dagers ende", som har fått strålende kritikker.
God og glamorøs fredagskveld til dere alle!

Eirin sa...

Her er det Razika på øret og julegavestrikk i fanget. Ekstra glamorøst var det å hente en pakke med fin julepynt fra liten nettbutikk i dag. Veldig koselig med håndskrevet kort som kom med pakken. I helgen blir det skitur, pepperkakebaking med min beste venn, vasking av leilighet og sovemorgen med den beste vinterdynen. Perry Como oppdaget jeg for resten i spillelisten din. God helg alle sammen!

Stine Arkeologine sa...

Jeg har en gutt i armkroken og den andre i godstolen ved siden av, alle tre slitne og glade for at det er fredag. Vi har nettopp spist pizza og sett dagens episode av Julekongen. Utenfor ligger en snømann i tre deler i skikkelig Tommy og Tigern-stil, han ga etter for tyngdekraften i dag men minstemann sier at han har bare besvimt så vi skal stable ham opp igjen i morgen. Kjenner meg litt tom i hodet etter en travel uke, men det er det mest glamorøse med hele fredagen å bare sitte slik og slappe av og vite at vi har fri, ikke noe mer! Riktig god helg, alle sammen! :-)

J sa...

Ligger under et pledd og prøver å få igjen varmen etter en runde på stadens julemarked. Snø, girlandere med lys, islykter, nissebarn, smultringer og halmbukker. Her er alt ekte, det glorete og kommersielle er fraværende i Norges juleby nummer en (litt subjektivt, kanskje). Nå har jeg i hvertfall fått et snev av julestemning. Må virkelig anbefale et besøk til Røros før jul! Eller når som helst på året, egentlig. På høsten er det litteraturfest med mange spennende arrangement for eksempel. Det var dagens reklame, blir bare så revet med, siden jeg har et stort hjerte for den lille rare byen på fjellet.

Av glamourøse innslag i dag kan nevnes den julerøde neglelakken jeg fikk i adventskalenderen min i dag.

Fortsatt god helg til alle her inne!

Livet, døden, kjærligheten og bamsemums sa...

Dagen starta uten glamour på jobb, lite folk og stadig mer å gjøre. Toppa seg da jeg oppdaga at jeg trodde jeg hadde pause da jeg satt på kontoret og jobba, bare fordi jeg var alene!
Men tok seg opp utover dagen, jeg fikk brukt juletrehatten og trukket adventskalender og vi rakk en rolig tokaffe.

Så hjem til mannen, fyr i ovnen, på med skjørt, senke skuldrene og tenne levende lys. Helg NÅ!

Bokormen sa...

Bedre sent enn aldri? :)

Kveldens fredagsglamour består i å komme inn etter dugnadsinnsats, lage et deilig krus med te og virkelig kjenne på hvor heldig jeg er som kan nyte en stille time under et pledd før sengetid. De er så lett å ta for gitt, alle disse små gyldne stundene!

Ønsker alle sammen en riktig god helg!

Ingrid sa...

I går ble det ikke tid til å kommentere, så jeg sniker inn en glamorøs lørdagsrapport. Veldig koselig å starte helga med å lese alle rapportene og knaske pepperkaker til. For meg var det meste av julespillelista di ukjent terreng da jeg kom over den for en del år tilbake, men der har jammen vært mange fine nye bekjentskaper. Igjen takk for den og for verdens hyggeligste blogg! Ønsker alle en riktig god førjulshelg.

Kirsebærblomster sa...

Fredagen var ikke så glamorøs, men jeg setter enormt pris på julespillelisten, og må alltid lete fram I Wonder as I Wander med Jo Stafford, My Dear Aquaintance med Peggy Lee, og The Little Road to Bethlehem med Judy Collins. Gråter hver gang..

Glamourbibliotekaren sa...

Tusen takk for alle hyggelige fredagsrapporter! Jeg rakk ikke svare på hver og en denne gang dessverre, beklager det! God helg alle sammen, og takk for at dere leser bloggen, rapporterer inn, og er glad i julespillelista :)

Populære innlegg