torsdag, april 02, 2020

Tre uker


Hei kjære venner, 
Hva driver dere med i dag? Vi tenkte egentlig å gå en tur i skogen i sola, men så snudde været plutselig og ble helt underlig med sterke vindkast og regn - ergo koselig innevær! Så nå er det formiddagste her, og Joseph Haydn akkompagnerer. 

Og i morgen går vi inn i fjerde uke med corona-tiltak. 

Håper alle har det så fint som dere kan! Og at dere holder dere friske! 

mvh
eders Glamourbibliotekara

3 kommentarer:

instance sa...

Her har det vært mye møtevirksomhet med jobben i dag - samtidig som 8-åringen har hatt engelskprøve og mye skolearbeid, og 5-åringen har prøvd å pusle litt med sine greier på egenhånd. Det er en vanskelig balansegang, og selvaktiviseringskompetansen i hjemmebarnehagen viser seg å ikke være helt optimal. Men vi hangler nå rundt her og leverer sånn halvveis på alle fronter. Det får holde, tenker jeg!

Etter uendelig lange perioder med elendig vær har vi endelig fått litt sol og nyter så godt vi kan. I går begynte jeg å smårydde litt i bedene inne ved husveggen, der snøen har forsvunnet. Aldri er det så tydelig hvor langstrakt landet vårt er, som i mars/april!

Mannen har akkurat avsluttet arbeidsdagen tidlig og tatt med ungene ut for å herje litt, det trengtes! Selv sitter jeg her og har et videomøte som er helt på siden av det jeg holder på med til vanlig, så jeg må innrømme at jeg surrer litt på nett samtidig.

I går ble jeg overrasket med masse gule tulipaner fra min kjære, i tillegg til 3 poser veldig god kaffe til hjemmekontoret. Her går det mye kaffe for tiden og vi unner oss litt luksus akkurat der. Samtidig er det hyggelig (og viktig) å støtte de lokale kaffebarene som selger slikt.

Helt utrolig at vi, som du sier, allerede har vært hjemme i 3 uker. Personlig synes jeg det har gått ganske fort og for det meste vært veldig koselig, så det er ekstra rart med kontrasten til alvoret ute i verden og årsaken til at vi har anledning til å være litt ekstra mye sammen.

God torsdag videre til Glamourbibliotekaren og gjengen, både i heimen og på nett! :)

Stine Arkeologine sa...

Her har det vært hjemmekontor som vanlig, mer uvanlig ble det en rask gulrotkakebakst til lunsj til glede for eldstemann som sitter på rommet sitt med skolearbeid om dagen. Vi er friske og raske og selv om det begynner å merkes at vi har holdt oss hjemme så lenge, har vi det bare bra. Gleder meg til den tradisjonelle venninnekvelden før påske i morgen kveld, i år på videochat slik som på årets glamourbibliotekariske teselskap! Ikke det samme som å møtes på ordentlig så klart, men det skal bli fint å se ansiktene deres og prate og le sammen igjen! Nå skal jeg gå en tur langs elva og få litt farge i kinnene, det trengs, og kikke etter flere vårblomster i noen bakker der de alltid kommer tidlig. Ha en fin kveld, alle sammen, Glamourbibliotekar med familie og alle som er innom her!

Anonym sa...

Koser meg med bloggen innimellom videomøtene med jobben! I kveld er det filmkveld med mannen, vi skal se rett og slett Casablanca! Klassikeraften, so to speak. Meny: Enchiladas og Villa Champagne :-) Gleder meg til Glamorøs Fredag i morgen! Gøy å pynte seg litt ekstra selv om man bare jobber hjemmefra. Ha en fin kveld!

Populære innlegg