fredag, november 03, 2006

Glamourspørsmål fra leser: Kjøpe klær

Hei!

Tittet innom bloggen din etter tips på Kvinneguiden, og må si at her var det mye bra :) Du har bare kjempefin stil! Jeg skal på storshopping til helgen, og leter derfor etter tips til kåpe/jakke, støvletter, julebordkjole og sko samt nye solbriller! Titter litt rundt, men vet ikke helt hva jeg vil ha, har du noen gode tips? kan nevne at stilen min er klassisk, er ikke noe speielt rocka type ;) Hva slags farger og stil bør jeg velge? Når det gjelder solbriller, synes jeg ofte at de har en tendes til å bli veldig store på meg, tror jeg har lite hode??? Haha, men synes ofte Ralph Lauren har briller som passer til små ansikter? Liker drakter og rene snitt. Er ca 1,70 høy og bruker str. 36, er 26 år og blond hvis det hjelper deg noe i tipsene du eventuelt kommer med :) Prisklassen jeg tenker meg er vel sånn ca "normal". Trenger ikke være HM-priser akurat, men sånn midt på treet !

Vel, håper ikke du synes jeg er alt for freidig, som spør om du vil tipse meg litt! Hadde bare vært utrolig gøy å se hva du ville gått for :)

Ha en fin dag !

Mvh Maya


Hei!
Hyggelig at du liker bloggen, og nå får jeg altså frie tøyler når det gjelder å fornye garderoben din. Aller først: Når det gjelder solbriller, ville jeg gått til en brillebutikk og kjøpt kvalitetssolbriller, gjerne litt store svarte klassiske Jackie O-innfatninger; Chanel pleier å ha fine. Eller Ralph Lauren, som du sier. Hvis du er flink til å ikke legge dem fra deg overalt, er dette en bra investering.

Når det gjelder hvilke butikker du skal finne klær i, har jeg ikke helt konkrete forslag - jeg har vært så lite rundt i byen i høst, men jeg har jo en viss idé om hva som finnes - bare ikke hvor.
Men her er en handleliste til deg:
*Julebordkjole - gå for en klassisk modell, enten stroppeløs med sløyfe i livet og vidt skjørt sånn som denne fra Oasis, eller en smalere svart enkel en som denne fra H&M. Så kan du sette opp håret og ha fine dinglende øredobber til. Eller halssmykke (ikke både og, det blir for mye). Dropp sjal; se heller om du finner en liten bolero hvis du føler at du må dekke til skuldrene. Sjal er ofte upraktisk når man skal spise og danse og ha det moro.
*Kåpe - her synes jeg H&M har mye fint i år. Denne i blått, for eksempel. Finnes også i rød og svart. En beige kåpe kan også være fint - denne modellen finnes også i svart.
*Støvletter - Skoringen har mange fine i år. Jeg ville satset på klassiske svarte lange, ikke for spisse, ikke for høye hæler. Ankelstøvletter kan være fint i blant, men jeg tror ikke den moten varer i mange sesonger.
*Annet - Hvis du liker drakter og klassiske klær - kjøp en tweeddrakt med skjørt og jakke, og en svart dressbukse som kan brukes til jakken. Også kjøper du en klassisk hvit litt stretchy skjorte, kanskje en vest eller i allefall en v-genser eller to, og en småblomstrete feminin bluse du kan ha innom. Voila! Mange antrekk av få plagg. Her ville jeg gått for H&M; de har mange klassiske klær i år. Hvis du har råd, kjøp et eller to baseplagg på f.eks. Bruuns Bazaar. Eller Mexx! Og kanskje InWear (har ikke vært der på en stund, men regner med de har klassiske klær som alltid). Farger: Svart, rødt, grått, hvitt, blått. For eksempel.

Lykke til!

Mvh
Glamourbibliotekaren.

Ingen kommentarer:

Populære innlegg