fredag, februar 09, 2007

Glamorøs fredag!


God morgen, kjære lesere! Atter en fredag, og den er like velkommen som alltid. Min nye tradisjon med å starte glamorøs fredag allerede torsdag kveld, f.eks. med kammermusikk eller nyvasket leilighet, førte meg til Oslo Konserthus på Brahms-konsert (4.symf & tre korverker) med dirigent Rafael Frühbeck de Burgos og Oslofilharmonien. Herlig! Glamourbibliotekaren stiller i dag i helsort, bortsett fra den deilige kasjmir/silketrøya fra Maisy Bloom (som er pudderrosa) og mørkerød neglelakk fra OPI. I anledning morsdagen på søndag hyller jeg mine to bestemødre ved å ha på et fint smykke arvet etter min kjære farmor, og Chanel No. 5, som min kjære mormor alltid bruker. Og forhåpentligvis kommer lønna på konto i dag - hvilket betyr kake på Pascal. Ellers blir det nok litt jobbing i helga også, men helgefølelsen kommer nok allikevel. Hva med dere?

8 kommentarer:

Anonym sa...

Er tilbake i sirkulasjon etter en meget uglamorøs lungebetennelse, og feirer fredagen med en helsebringende ny lebestift (Mac Viva Glam IV), innkjøpt etter tips fra Glamourbibliotekaren. Forøvrig begynner vinteren å tære på ansiktshuden, så jeg lurte på om Glamourbibliotekaren har kjennskap til noen revolusjonerende produkter for tørr hud?

Anonym sa...

Jøye meg, du er virkelig glamorøs, altså.
Selv sitter jeg i pysjen, og den er ikke direkte noe man forbinder med ordet glamour. Etter fire døgn som alenemor var det riktig deilig å slippe levering i barnehagen i dag, derav den sene påkledningen. Men nå skal det bli fart på sakene. Må jo dusje og kle meg om før jeg skal bruke resten av dagen på klesvask og annet husarbeid...

Anonym sa...

Har som vanlig på meg skjørt, ettersom det er fredag. I dag kjører jeg er slags 70 tallsstil med brunt, flagrende skjørt og orange stripete topp. Rundt halsen har jeg et gullsmykke, alla the Carrie necklace(SATC)

Glamourbibliotekaren sa...

Grammatikeren: Er ikke Viva Glam IV lekker?? Must-have, hører dere alle sammen?!?! Når det gjelder tørr hud vil jeg anbefale Angelique-oljen til Decleor - den er dyr, men funker veldig bra sammen med enhver fuktighetskrem.

Kjersti: Husk leppestift og parfyme! :)

Randi: Der sier du noe. Jeg har jo et "carrie-necklace" med navnet mitt på, men glemmer jo å bruke det!

Anonym sa...

På grund av en ögonundersökning på morgonen har jag gamla skeva glasögon och slarvig ögonmakeup, och känner mig som Ugly Betty på en Bad Hair Day. I övrigt har jag flera nyanser av gulligt rosa på mig. Dagens hittills lyxigaste är en fräsch vietnamesisk lunch och efterföljande kaffe latte på en dyr cigarrklubb. Möjligtvis äter jag middag på en champagnebar ikväll!

Anonym sa...

coctails, jobbing, massasje, yoga.. men er så sliten at det blir nok ein del uglamorøs sofaslitasje om kveldane i helga. Og dagdraumar om 3.1. phillip lim klede.. snufs..

denlillefruen sa...

Glamorøs fredag høres ut som noe man må adoptere!Herved notert! Jeg har forresten hatt Fruhbeck de Burgos som dirigent,og han er alldeles glimrende.Jeg er veldig glad i bloggen din og dropper innom flere ganger i uka.:-)

Glamourbibliotekaren sa...

Jenny: Cigarklubb!! :-D

Anon: Jeg drømmer også..

Polyhymnia: Takk, hyggelig at du liker bloggen!

Populære innlegg