torsdag, september 06, 2007

Glamourbibliotekaren korrigerer seg selv


Jeg har bedrevet vranglære. For ikke mange uker siden, sa jeg at de har MAC på taxfreebutikkene på Kastrup. Vel, det har de ikke lenger - ikke i terminal 3 i allefall. De hadde det for et år siden, men ikke nå. Istedet har de Ole Henriksens hudpleie og noen få forglemmelige parfymer og lipglosser fra Victoria's Secret (quite ordinary I must say). De skal visstnok få MAC på Gardermoen også - så ikke noe til det forrige helg - men de har fått Origins, og det er BRA. Det er et av mine favorittmerker både til ansikt og kropp. L'Occitane så jeg ikke på Gardermoen - de hadde det før - men derimot hadde de mye av det på Kastrup. Når det er sagt, kan jeg ikke fordra å handle på taxfreebutikker. Kaos, en stinkende blanding av hundre forskjellige parfymer i lufta, rot, stress, ikke alltid så god ekspertise... og ikke sparer man så mye penger heller. Tvertimot kjøper man kanskje noe unødvendig man ellers ikke ville ha kjøpt, bare fordi det er billig (les: Femti kroner billigere enn i butikken). Noe å tenke på...? (Men å hamstre ting man allikevel ville ha kjøpt er jo ikke så dumt da.)

10 kommentarer:

Anonym sa...

Ryktene sier at de har planer om å selge Bobbi Brown på gardermoen snart. Det hadde vært noe! :)

Glamourbibliotekaren sa...

Joda, men enda bedre om det kom til Oslo, såklart :) Er det noe som må testes før kjøp, så er det Bobbi Brown - fargene hennes er veldig hit or miss.

Anonym sa...

Så dumt at de har sluttet å selge L'Occitane på Gardermoen! Kjøpte en herlig Grape Seed-dusjolje sommer, og det til en svært billig penge! Kan også anbefale Shea Butter-håndkremen deres-perfekt for tørre hender og neglbånd i disse høstlige dager:)

Glamourbibliotekaren sa...

Det kan godt tenkes de selger det fremdeles på innenlands-parfymeriet - der sjekka jeg ikke. Jeg er også fan av håndkremen :)

Anonym sa...

L'Occitane finnes på innenlands; det er min faste palss for innkjøp av håndkremer, m.m. Ellers hadde de MAC på Kastrup i juni, håper virkelig ikke de har sluttet å selge det merket!

Anonym sa...

Hei, her kommer en førstegangskommentar fra en langtidsleser, jeg etter stor pris på bloggen din :)

Er du sikker på L'Occitane? De hadde det både ved avgang og ankomst for tre uker siden. Synd om det er borte allerede, det er ikke så lenge siden det kom.

Er forøvrig helt enig med deg ang å hamstre det jeg vet brukes, det har vært en del bomkjøp på taxfree opp igjennom.. Kanebo mascara og fersken-Biothermen er som regel med hjem :)

Glamourbibliotekaren sa...

Niks, ikke noe MAC i parfymeriet på taxfreebutikken på Kastrup lenger. I allefall ikke der det lå før - de har bygget om litt i det siste. Men jeg var som sagt bare i den største terminalen; det kan jo tenkes at de har flyttet den til terminal 1 eller 2.

Glamourbibliotekaren sa...

Lene: Velkommen! :) Altså, jeg så iallefall ikke L'Occitane der det har pleid å være før, i det hjørnet - de har jo bygget om der. Men innenlands har det jo, så man kan jo bare gå dit før man går inn på utenlands. På ankomst var jeg ikke innom, så der kan det godt tenkes de har det.

Anonym sa...

joda, jeg så L'Occitane på Gardermoen - 21okt. I en smal høy reol, til venstre på vei mot utgangen. (avreise) Jeg var kjempenysjerrig pga god reklame herfra, men jeg syntes ikke produktene luktet særlig godt?Deilig konsistens var det da.

Glamourbibliotekaren sa...

Novise: Det er ikke nødvendigvis duften som er poenget med L'Occitane - det varierer veldig hvordan de lukter; det er delvis naturprodukter. :) Men noen av bodyproduktene dufter herlig, sånn som rose- og grønn te-seriene!

Populære innlegg