torsdag, desember 06, 2007

Glamourspørsmål fra leser: Bærenett


Hei hei!
Jeg vil gjerne være miljøvennlig og leter derfor etter et bærenett som er litt stilig. Har du noen tips til hvor jeg kan få tak i det?
*missteee*


Hei! Gå inn på f.eks. cafepress.com og søk på TOTE BAGS, så finner du mye morsomt - bl.a. den på bildet over. De sender så vidt jeg vet til Norge, jeg bestilte i allefall noen t-skjorter der for noen år siden.
Lykke til!
mvh Glamourbibliotekaren.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hei! Jeg har nettopp hatt en runde på leting etter slike... kan foreslå www.ecobags.com, de sender til Norge (har ikke fått pakken min enda, så kan ikke si noe mer om kvalitet etc, men det virker iallfall bra). Ellers er www.baggubag.com en mulighet. De har også en norsk nettbutikk (baggubag.no), samt selges visst på Hilmers hus etc. Mtp dollarpris etc, får man mye mer for pengene hvis man bestiller fra den amerikanske siden. Fikk 3 for under 200,- og de kom i posten ca. 1,5 uke etter at de ble bestilt. Ikke så veldig "fancy", forsåvidt, men praktiske og god plass. I tillegg leveres de i en liten pose, som er kjempelett å ha med seg i vesken hvis du bare skal innom butikken på vei hjem fra jobb el.

For litt mer stilige versjoner, har de et par på ecobags.com. "I'm not an old bag" er litt søt.

Tar forøvrig gjerne imot andre tips, hvis noen har:)

Anonym sa...

Jeg syns Anya Hindmarch's "I'm not a
plastic bag" er fin.

Link til vesken.

Glamourbibliotekaren sa...

glamstudent: Takk for gode tips! :)

La dolce vita: og til tider ganske vanskelig å få tak i, etter hva jeg har hørt :)

Anonym sa...

En liten oppdatering.. tok et lite søk på "handlenett" på google og kom opp med disse treffene som ser lovende ut (har ikke bestilt fra noen av dem, så garanterer ikke for noe..):
I'm not a plastic bag
www.giga-import.no

Retro-stil (veldig mange morsomme!)
www.envirosax.com

Anonym sa...

Jeg får nyhetsbrev fra nettbutikken dotedot.com som selger bæresjal og diverse småbarnsutstyr. De har tatt inn et bærenett som heter Envirosax i masse stilige mønstre...

link

Anonym sa...

På www.hippo.no og webshop.hippo.no finner man også flere bærenett. Flere varianter som er produsert av økologisk bomull og resirkulert plast.

Ida sa...

Fekk slike heimesydde til jule eg da. Vi sei det er likegreit å sy dei sjølv en å bestille dei frå langt vekk for nokon må vel frakte dei langveg frå da og det er vel ikkje så miljøvennelig det heller...

Anonym sa...

Det må da ihvertfall være tryggere å bestille fra en norsk leverandør i tilfelle noe går galt.

I nettbutikken hippo.no har det blitt utviklet en utrolig bredde med forskjellige handlenett. Det er både økologisk bomull, fairtrade bomull, tynn bomull og skikkelig tykk bomull, samt nettene fra Envirosax. Det er både nøytrale varianter som en kan dekorere sjøl og variangter med vankre design eller slogans.

Populære innlegg