onsdag, desember 05, 2007

My precioussssssss.....


Se hva som stod på soverommet da jeg kom hjem fra jobb + konsert nå i kveld... aaaaaaah, den er så lekker!!! Det er altså min og glamourgemalens julegave til oss selv. En splitter ny iMac. 

8 kommentarer:

Anonym sa...

Dette varmer et MAChjerte. God natt fra en iBook som ikke skjønner hvorfor ikke flere velger MAc fremfor PC. Jeg har aldri blitt glad i en PC, men jeg elsker MAcen min.

Glamourbibliotekaren sa...

Samme her. PC blir bare et upersonlig verktøy, helt ok til sitt bruk, men ikke noe mer enn det. MAC derimot.. jeg skal ikke personifisere den altså, men det er noe magisk med den. Nesten samme følelse hadde jeg da vi kjøpte en powerbook for tre år siden. Fin den også, men den begynner å bli litt treig. Så nå var det på tide med et alternativ.

Men åååh, så lekker, enkel design, bare en skjerm og et tastatur.. ikke noen diger maskin som står på gulvet og brummer og lager hybelkaniner...

Anonym sa...

Ah, drømmer om en sånn stilren Imac. En gang i framtiden tjener jeg vel nok til å kjøpe meg en mac.

Håper på mange nye fine innleggen på bloggen her forfatta på den drømme macen.

Anonym sa...

Grattis! Råfin! Begynner å skjønne greia med Mac nå jeg også :-) Blir nok det neste gang.

Gonatt!

A.

Glamourbibliotekaren sa...

Livsnyter: Jeg lover! :)

Am: Takk, og JA, det blir det nok! :)

Bokomaten.. sa...

Himmel, så snygg! Fick också present igår, men inte lika speciell.. minneskortläsare till telefonen så jag kan föra över till MIN precious...;)

Glamourbibliotekaren sa...

Bokomat: Ikke dumt det heller :)

Anonym sa...

Gratulerer. Skulle gjerne hatt en slik jeg å, men har desverre ikke råd for har akkurat kjøpt meg en iBook. Er veldig fornøyd med den, og den er såpass liten at den er ikke no problem å ha med i veska sålenge veska er litt stor. En ting er sikkert, og det er at jeg aldri kommer til å gå tilbake til vanlig pc hvertfall.

Populære innlegg