fredag, mars 07, 2008

Glamorøs fredag




En febril og hjemmeværende Glamourbibliotekar hilser dere i dag. Antrekk: Pysj. Og Vera&William-sokker, det var jo en passende anledning å ta på dem når man er syk på en glamorøs fredag! Dessuten har jeg nyklippet hår - en kilde til glamourfølelse.

Planer for dagen: Ligge på sofaen. Lese. Se en film. Drikke te. That's probably it.

21 kommentarer:

Anonym sa...

Riktig god bedring til dig!

Jeg er for øvrig aldeles uglamorøs i dag, selv om kombinasjonen av akvamarinfarget, forsiktig bling i ørene, "L" på halsen, mangefarget Pashmina rundt halsen og et strøk 'Edie carmine' på munnen, absolutt gir et lite løft :-).
Mvh ikke pålogget Britt Åse

Anonym sa...

Jeg er kledd for en arbeidsdag med ekstremøvelser i rydding med grå dongeri og en gammel topp som tåler støv - fin leppestift gir et lite touch av glamour. Håper på glamorøst vårvær og friluftsliv i helgen.

God helg til alle og god bedring til glamourbibliotekaren og andre syke :-)

Anonym sa...

Det som gjør dagen glamourøs i Tromsø idag er sol, Tresor og rød neglelakk. God bedring !

Ie sa...

Veldig casual glamour her i dag. Jeans og en myk, deilig ullgenser, men granatsmykker kjøpt i Praha i ørene og på fingeren gir da et hint av glamour.
Og så gleder jeg meg til en kveld i fred og ro på sofaen med et glass rødvin innen rekkevidde, mann ute av huset og barn i seng :-)

Anonym sa...

I dag er jeg ikledd svart kasjmirgenser, lyse jeans og svarte ballerinasko. Bak ørene har jeg favoritten, Palazzo. I natt kom min søster fra østlandet, så i helgen blir det loppemarked og kafeturer. God bedring.

Anonym sa...

Føler meg ikke så veldig glamorøs idag; er så fryktelig sliten og veldig glad for at det snart er helg.

Antrekket er casual med brunbeige piratbukser, sort topp og sort cardigan, sorte høye støvletter og sort ullskjerf (fryktelig kaldt på jobben). På en slik dag passer det med en "snill" parfyme, så i dag er det Cleans "Fresh Laundry" bak øret.

I helgen skal jeg slappe av og kose meg sammen med barn og mann og søndag er det karneval for liten og stor.

God bedring til glamourbibliotekaren.

Susy Q

Anonym sa...

God bedring fra en pasient til en annen! (heldigvis ikke febril, dog med dårlige blodverdier, men pytt!)

Slengbukser er fortsatt favoritt her, men Juristen greier ikke å legge bort den klassiske stilen, ergo; sort genser, perler, Serge Lutens parfyme fra Paris og platåsko fra Praha. Helgen venter med lunsjing, bøker og ny musikk i haugevis:-) Nå: Buxtehude og hvit te med granateple...mmm..

Anonym sa...

god bedring til dere som er syke!
Sol over snø her i Trondheim. Jeg helt svartkledt og enkel i dag, Miller Harris' Coeur d'été bak ører og på hals og alt det deilige lyset ute stimulerer sommertanker! Bursdagsfeiring i helgen, og nytt Wallpaper ligger hjemme og venter! :-)

Anonym sa...

Semi-glamorøs i dag, har hjemmekontor til min kjære og jeg ut og handle maling. Og så skal vi maskere gulv og et par lister til, og klargjøre for morgendagens store maledag! Det blir bra, mulig vi får malt 2 strøk på vegger og tak på under 6 timer, og så ta med alle ut på Rehmans etter at jobben er gjort.

Anonym sa...

Sannelig er det sol over Trondheim, ja. Anna Lovinda har stengt seg inne bak sin Toille-gardin, og lytter til orgelmusikk, mens hun skriver besvarelsen på sitt første brev som fjernstudent ved bibliotekar-utdanningen!
Min glamorøse gulerot er hårklipp kl fire. :-)
Ellers har jeg noen nydelige tulipaner stående på bordet. Uansett hvor gamle, inntørkete og avblomstrete de blir, synes jeg fortsatt de er vakre. Det er noe med tulipaner som gjør at de holder seg stilfulle helt inn i siste pollendryss.
God helg til alle! Og kjære glam-biblis...ikke glem å ta honning!

Anonym sa...

Åh, god bedring til de syke!

Glamouren idag må være de røde kinnene og en svak duft av parfyme (J'adore), ellers er jeg kledd varmt og fornuftig; kasjmir, jeans og ullundertøy. Det er kaldt på kontoret her også! Heldigvis har vi masse grønn te tilgjengelig, så jeg håper jeg blir varm til lunsj :)

fru winther sa...

God bedring, kjære Glamorøse pasient!
Her i Trondheim er det sol,ja, og den skinner på snøen som jeg håper forsvinner som....snø for solen! Ellers avslappet glamorøst her i dag med ny, emilstripete tunikakjolesak fra Custommade, ullstillongs fra Janus (ja, den ER fin) og rundt halsen et sølvhjerte i langt kjede som jeg har fått av mannen. Fikenduftende parfyme bak ørene og briller på nesen.
God helg, og bli fort frisk!

ps:fjernstudie til bibliotekar?Høres ut som noe for meg...hvordan foregår det? :-D

Anonym sa...

God bedring til de syke! jeg har svart genser, grått&svart tweedskjørt, rosa strømpebukse og matchende negler og lepper, ny ansiktskrem fra Estee Lauder som får meg til å stråle (kan også skyldes tur på en mil med glad hnd i dag tidlig)i kveld er det venninner på besøk, barn som skal tidlig i seng med hver sin bok og forhåpentligvis en telefon på dårlig linje fra mannen som er i Kina. livet er slettes ikke så verst.

wine-fueled narcissism sa...

Jeg er hjemme i barndomshjemmet mitt i det kalde vakre Nord Norge. Sitter i vinduskarmen med en kopp kaffe og skuer utover frostrøyken som velter innover havet. Sol og blå himmel gjør det hele til et majestetisk skue. Senere skal jeg treffe noen venninner som jeg ikke har sett på lenge, og gå på skøyter med min lillesøster på 7. Nylakkerte negler, en dæsj av mammas Gucci-parfyme, og en flunkende ny hvit singlet tilfører en touch av glamour.

God bedring, og ha en strålende glamorøs fredag!

:)

Bokomaten.. sa...

Stackare! Tur du har Clark Gable som kan trösta dig.:) Här är det glamouröst med svart pennkjol, grått linne, grönt linne och svart angorakofta. Några fina örhängen jag inte använt på flera år också. Inhandlade i London för 10 år sedan och de är fina replikas på ett par elisabethanska smycken.:)
Helgen är uppbokad av massor med ingenting!!! Helt underbart! Skall äta frukost i sängen och kolla på gamla filmer och sooooova!
Krya på dig! Skulle gärna komma och dricka té men tar en kopp på jobbet istället.;)

Anonym sa...

Fjernstudie til bibliotekar foregår slik: Høgskolen i Oslo tilbyr førsteårs-studiet som brevkurs. Normert studietid over to år, 50%studie. For å få ta avsluttende eksamen trenger du tre måneders fulltid praksis ved et bibiotek. Det er så vidt jeg husker to hjemme-eksamener, og så er siste og avsluttende eksamen i Oslo. Du trenger ikke reise til skolen på annet enn én samling en uke med gjennomgang av søk og gjenfinning.
Andre året må taes i Oslo, men har du 60studiepoeng med annen relevant utdanning, kan du søke om at den godkjennes som tredje og avsluttende år i bachelor-graden.
Se mere om det på følgende:

http://studiekatalog.hio.no/content/view/full/301

De med mer inngående kunnskap om temaet, må gjerne rette meg. :-)

Mari sa...

Jeg har funnet fram ugletrøya, med matchende hengende ørepynt i grønt (føler meg dristig!) og kort koksgrått skjørt. Glamouren stod verneombudet for, da hun inviterte til formiddagstur ute i sola. Snøfjell og krisp deilig vinterkulde - og så inn til fruktsalat som en kollega hadde laget. Ah, det gode arbeidslivet:)

Anonym sa...

God bedring til de syke :)

Lite glamorøs fredag foreløpig. Vandrer rundt i singlett og pysjbukse og rydder, vasker og baker til barneselskap i helgen. Men om et par timer skal mannen og jeg ut og spise sammen med et vennepar for deretter å dra på stand up. Antrekk blir sort og perler.

mvh SJH

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle bedringsønsker! Det funker visst! :)

Spis, løp, les sa...

Uff, så trist å være syk. Du får gjøre det beste ut av det med te og fine filmer.

Selv er jeg halvglamorøs i dag med Odd Molly-topp og jeans. Til gjengjeld har jeg glamorøse store øreringer og snasen parfyme som ikke minner meg om rare ting, nemlig Be Delicious fra DKNY.

God bedring og god helg :-)

Spis, løp, les sa...

Og så har jeg blå Chanellakk på neglene! Helt klart glamorøst!

Populære innlegg