tirsdag, mai 06, 2008

Flere?

Oppfordringen min om å melde seg som fadder slo ikke an så godt som jeg hadde håpet på - hittil kan jeg telle deltakerne på én hånd - og en av dem er meg selv (jeg tegnet akkurat mitt tredje fadderskap).

Flere som vil melde seg? 

17 kommentarer:

Eva sa...

På tross av dårlig studentøkonomi og et medlemskap i Amnesty International bestemte jeg meg for å melde meg inn i UNICEF. Men jeg fikk ikke noe mail, bare en "velkommen". Skal jeg maile den til deg?

Glamourbibliotekaren sa...

Kjempebra!! :) Nei, du behøver ikke maile meg, jeg noterer.

fru winther sa...

Såh, der har jeg vervet meg selv som fadder i SOS barnebyer, men jeg fikk heller ikke noen mail (ikke ennå\ ihvertfall, det er vel et kvarter siden jeg fylte ut skjemaet), bare beskjed om at jeg kom til å få velkomstbrev innen en uke.

Anonym sa...

jeg har så lyst, men jeg kan ikke grunnet manglende økonomi. men til høsten når inntekten blir sånn nogenlunde tilstedeværende skal jeg gjøre det..

Glamourbibliotekaren sa...

Skriversken: Flott! Nei, det med mail var jo en bommert fra min side, jeg husket feil. Men jeg noterer!

Anonym: Det er fint!

frikke sa...

Da var jeg som fadder for SOS Barnebyer registrert - men får ikke bekreftelse før om en uke...

Glamourbibliotekaren sa...

Frikke: Kjempefint!! :)

Anonym sa...

Hei, jeg tok din gode oppfordring og meldte meg som fadder i SOS barnebyer, men av samme grunn som de andre her, har jeg ikke fått mailet deg bekreftelsen. Så nå begynner det å bli litt flere her!

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: Flott, takk! :)

Anonym sa...

Har også meldt meg på og sendt to kommentarer men av en eller annen grunn blir de ikke postet?

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym - jeg poster alle kommentarene som kommer! Flott at du har meldt deg på :)

Anonym sa...

Jeg tenkte også at jeg skulle ta deg på ordet, men ville vente med innmeldingen til seksåringen har kommet hjem fra langhelg i Göteborg med sin far (litt mer Liseberg&Universeum og litt mindre vintage enn dine Göteborgsturer, tipper jeg, bibliotekar) så vi kan gjøre det sammen. Men jeg bruker ikke neglelakk, så den premien er wasted on me. Bra initiativ!

Anonym sa...

Veldig bra tiltak! Jeg skulle gjerne blitt fadder også, men har en jente og hennes famile som jeg møtte i Sør-Afrika tidligere i år som jeg hjelper direkte med skolepenger, skoleuniform og denslags.

Anonym sa...

Jeg har ogsaa 'mine barn' utenom de store organisasjonene; noe med at jeg vet at alle pengene mine gaar direkte dit det trengs og at ikke noe forsvinner i adminkostnader. Jeg har en gutt og ei jente i Rwanda som gaar paa skole fordi familien naa har raad til det:)

- Men jeg liker tiltaket:)

Anonym sa...

Jeg hjelper også til på en annen måte pga studentøkonomi, men kan du ikke ta samme oppfordring om et halvår eller to? :)

Anonym sa...

hei, har vært fadder i nesten 10 år nå, jeg! syns det er flott!

Anonym sa...

Jeg har allerede diverse hjelpeprosjekter, så jeg bidrar jeg også, selv om det ikke er Unicef (forresten, jeg kjøper alltid julekortene deres!) eller SOS barnebyer.

Populære innlegg