fredag, mai 16, 2008

Glamorøs fredag


Vi er halvveis i mai og ikke fatter jeg hvor tiden blir av, men helgene kommer som perler på en snor og det er jo hyggelig. Her dufter det av rabarbraparfymen til Comme des Garcons, Tiffany's-smykker blinker i solen (eeh.. det regner), jeg har stjålet glamourgemalens Levisbukser, og arbeidsdagen varer bare til rett etter lunsj.


Så langt har dagen bragt med seg frokost, Morgenbladet, Twinings English Breakfast og en rask spasertur med iPod, og nå er det klart for grønn te og toner fra gullalderen 40-og 50-tallet - noe av det beste med fredager; Nat King Cole, Peggy Lee, Frank Sinatra , Ella Fitzgerald og Duke Ellington.

Ha en fin dag så lenge!

19 kommentarer:

Anonym sa...

Her er det hjemmekontor og 'fritidstøy'. Glamouren består i at huset er fullstendig ryddig, og at vaskehjelpen kommer seinere i dag, -og kaffeduften selvsagt.
Nå skal jeg unne meg en klatt god håndkrem (vel - egentlig bodylotion - fra Kerstin Florian, den dufter så deilig kamille), og så er det jobb igjen.
Ha en fin dag og helg!

Anonym sa...

Hvit jakke over ny svart og hvit topp, Green Tea på halsen og i koppen samt knallrøde lepper for å lyse opp i det grå været er dagens glamourinnslag. Helgen går til 17. mai-ting, familiebesøk og forhåpentligvis litt glamorøs lesing. God helg til alle :-)

Anonym sa...

Nye (og endelig opplagte) grønnbeige linbukser med artig knepping i linningen, hvit Depeche Mode-tskjorte og hvit høyhalset cardigan her. Siden jeg jobber hjemme, er det ingen sminke eller parfyme på i dag.
Plan for i dag: lese til og ta liten dataeksamen, så handle mat til 17. mai. Handlelisten er nesten klar. Skal ha flere store og små venner på besøk i morgen, så da må man jo forberede seg litt. Håper det blir opphold i hvertfall i morgen, men siden de forrige eierne satt opp varmelamper på verandaen, kan man i hvertfall grille uten å fryse seg fordervet. Maten får i så fall spises inne.

fru winther sa...

Her er det allerede superglamorøst, for gjett hva som deiset ned i postkassen min i dag? Jo, nemlig en flaske neglelakk fra glamourbibliotekaren! Nydelig farge!Tusen takk :-D Så dagen skal tilbringes med å vaske hus og forberede 17mai, og så skal jeg pleie hender og lakke negler i kveld.Riktig god 17 mai til glamourbibliotekar og alle lesere!

wine-fueled narcissism sa...

God fredag alle sammen!
Etter å ha ligget våken og hørt på utallige russebusser spille utilgivelig vemmelig musikk, trengs det en del glamour for å reparere dagen. Nyfarget hår, Chanels Allure Sensuel, deilig og sunn frokost og ikke minst gleden av å være nybakt tante til en nydelig liten gutt, gjør denne fredagen enda litt bedre enn andre fredager. Dessuten gleder jeg meg masse til å være med svigerfamilien i morgen. :) Ha en strålende dag alle sammen!

Anonym sa...

Ikväll vankas det kulturnatt men först ska jag trä mig ett pärlsmycke.

Smilla sa...

Så stresset i dag tidlig, at planen om å bytte fra jeans og hettejakke gikk i vasken. Er derfor - (for første gang!) på jobb med blå Converse, jeans og marineblå hettejakke. Ser ut om en slask blant kontorkledde kollegaer, men jeg har ingen møter og gjemmer meg i kontorkroken min...
MEN; Fikk levert to feststemte gutter i finstas som skulle feire 17.mai i barnehagen med flagg og hjemmebakte muffins. Tror prioriteringen var riktig?
Håpte jeg hadde tatt på en dæsj parfyme i dag, men sorry... jeg innser at fredagen er totalt uten glamour. Tror jeg må stoppe og kjøpe jordbær på vei hjem i dag for å rette opp denne skjeve starten. Ha en super helg alle sammen!

Anonym sa...

Dagen begynte med snøete markatur med hund, men snø er nå byttet ut med parisian chic: Jeans, rød- og hvitstripete singlet, grå cardi fra to små butikker i Marais, Chanel rouge noir, perler, Serge Lutens, fransk te, Sartre og Bachs franske suiter på ipoden:-) Morgendagen blir vel nasjonal nok!

Hurra for 17.mai til alle sammen:-D

Mari sa...

Glamour i klesveien falt litt sammen da det viste seg at denne buksa som jeg ikke har brukt før siger kronisk. Men ellers er det en strålende dag! Og det er glamt nok:)

Anonym sa...

Dette er nok min minst glamorøse fredag hittil i år, sukk. Nileser fag i utvasket, grått treningstøy, uten sminke, og med håret i uflatterende boms midt på hodet. Og slik blir jeg nok sittende et par dager fremover. Men planen er å friske opp neglene med enten Chanels Ballerina eller Rouge Noir, eller Deep Ruby fra Nivea (heia Nivea, forresten, flott kvalitet!). Har forøvrig på meg små diamantøredobber, men de har jeg gått med nesten konstant i ti år. Det er 25 grader og sol ute, og det høyner glamourfaktoren betraktelig for min del :-)

Anonym sa...

Har gjort samme oppdagelse som Mari, den nye kjolen jeg kjøpte i Gøteborg for et par helger siden var visst litt stor, fant jeg ut idag. Men det er en kjole, og en fin en også :) og det skinner sol gjennom vinduet, om litt skal vi spise kake og drikke vin på jobb og ikveld skal jeg se Glassmenasjeriet på Nasjonalteateret. En nydelig 17. mai ønskes dere alle, gratulerer med dagen :)

Anonym sa...

dagens glamour består i fire nystrøkne bunadskjorter ved siden av meg, sammen med bunader som sitter perfekt på hele familien. dette prosjektet, sammen med fornøyde kunder ga meg en velfortjent fridag i dag! jeg er derfor nyklippet, iført svart kjole og røde sko, og nytt ole lynggaardkjede -salg hos lokal gullsmed. huset er vasket, gjestene invitert og mannen er aktivisert med handleliste og aktivitetesplan for kvelden.
God 17.mai!

Anonym sa...

Jeg har nettopp levert inn den hjemmeeksamenen jeg fikk utlevert for 2 uker siden! Da kan man feire grunnlovsdagen med god samvittighet etterpå.

Jeg har på mørke grå dressaktige bukser og en bugunder bluse. Parfymen er Hugo Boss Woman.

I kveld står middag på restaurant, og Glassmenasjeriet (sammen med tildligere kommentator;) på programmet. God helg og god nasjonaldag til alle sammen!

Anonym sa...

Hvilken Serge Lutens bruker du jurist (nysgjerrig)?
Har hatt mye å gjøre ferdig mot slutten av denne arbeidsuka (og derfor ubevisst ønske om at den varte lengst mulig), så først nå når jeg kikket innom her tenkte jeg faktisk på at det er glamorøs fredag!(pinlig) Så ingen spesiell glamour her idag, men "normalt" velkledt og velduftende :)
Håper på fin 17. mai i morgen med våre 2 (mine)+2(hans) barn, tross nysnø i høyden. Ha en fin 17. mai alle sammen!

Anonym sa...

For å bli mer glamorous har jeg tenkt å bestille noen Essie neglelakker fra head2toebeauty. Har du noen forslag til fargevalg? Jeg er ganske klassisk i klesstilen så har lyst på noen nøytrale farger, farger som kan brukes til fransk manikyr og gjerne en fin rødfarge som ikke er så skrikende...:) Andre farge forslag enn disse mottas også med stor takk! :) God helg!

Anonym sa...

Her er det kjole fra Monsoon, sko fra Birkenstock, leppestift fra Chanel, parfyme fra Chanel (Chance) - og sabla godt fredagshumoer:-D

Og morgendagen tilbringes sammen med naermeste norske 'koloni' tror jeg. Foerste skikkelige 17.mai-feiring paa noen aar og jeg gleder meg!

Forhaandsgrattis med dagen, alle sammen!

Glamourbibliotekaren sa...

Alle sammen: Takk for fine rapporter! :)

Anonym: Min favoritt fra Essie når det gjelder bleke negler, altså en slags hvit-rosa (bare bittelitt transparent, og absolutt ikke korrekturlakk-aktig) heter ANGEL FOOD. Nå husker jeg faktisk ikke hva de fineste røde heter (Scarlet et eller annet?).. men der kan du jo trygt kjøpe hva som helst; rødt dekker jo uansett. De bleke kan være dekkende eller helt transparente, og det er vanskelig å se når man kjøper på nettet. Men Angel Food er trygg! :)

Anonym sa...

Seint men godt: Min dag har og vore totalt uglamorøs. Som leiar for 17. mai-komiteen på St.Hanshaugen har eg sprunge rundt, henta og levert nøklar og lotterigevinstar og handla inn nødvendige greier for at alle som vil skal få pølser og kaker på nasjonaldagen.

Gode sko og ullstrømper er tingen, og det blir det også i morgon. tre plussgrader og regn ser ikkje lovande ut, men vi har samla inn alle partytelt i området, så folk skal iallfall få sitte i le. Då trur eg at eg skal slå til med ei ulltrøye og! :-(

Anonym sa...

Tromsøglamour med helt fri idag fra lesing og eksamen-med frisørbesøk, innkjøp av nye sneakers og en utrolig lekker veske/bag...nesten enda finere fordi det ikke er en "design"veske, selv om prisen vel var tilsvarende...og til slutt årets første utepils i sola. God 17.mai til alle!

Populære innlegg