fredag, august 15, 2008


Her setter jeg meg herved og svarer på deres spørsmål!



Og jeg forsøker å lage solte, aner ikke hvordan resultatet blir. 

10 kommentarer:

Ragnhild sa...

Korleis gjekk det med solteen?:-) Og kva er oppskrifta, eigentleg?

Glamourbibliotekaren sa...

Har ikke prøvd den ennå! Den skal visst trekke i timesvis. Har ikke store forhåpninger :-D Oppskrift: Kaldt vann + noen teposer + sol. Avkjøl.

Anonym sa...

Hvor har du fått det fra? Er det en slags iste, bare en slags klimavariant?

Glamourbibliotekaren sa...

Aner ikke hvor jeg har det fra - leste sikkert om det for mange år siden. Det skal drikkes som iste, og helst samme dag - ettersom vannet ikke er kokt, bør man ikke vente for lenge. Men jeg er ingen ekspert, jeg bare forsøkte for moro skyld! :-D

DTM sa...

Min gourmet-kokk-eks-svigermor fra sør-statene (USA)laget en forfriskende iste slik: I et stort glass (f.eks. et stort Norgesglass) legges fire-fem teposer (helt vanlig Lipton f.eks.). Fyll på med KALDT vann. Legg på lokk. Sett i solen en hel dag. Fjern teposer, avkjøl og nyt. Svært godt med mynteblader i.

Glamourbibliotekaren sa...

Gourmet-kokk-eks-svigermor.. det demrer! Har vi ikke skrevet om dette før, mon tro? :) Kan tenke meg Lipton med mynteblader er godt. Min fersken-pasjonsfrukt-variant ble IKKE god, viste det seg. Kanskje fordi jeg ikke er så glad i røde fruktteer. Note to self: Vanlig svart te neste gang.

Anonym sa...

Hei

Ser ut som at du har en Mac Pro på balkongen. Såvidt jeg husker så har du også en stasjonær Mac.

Jeg skal anskaffe ny bærbar nå i høst, og er veldig i tvil om jeg skal gå for Mac eller pc. Jeg har aldri tidligere brukt Mac, men de er så stilige mange sverger jo til Mac. I tillegg til manusredigering bruker jeg maskinen omtrent på samme måte som du presenterer bloggen din.

Er det noen fordeler med Mac når det gjelder blogging. Hva er din oppfatning av Mac i forhold til dine behov?

Takknemlig for svar.

Glamourbibliotekaren sa...

Det er en 4 år gammel Mac Powerbook du ser - begynner å bli nokså treg.. men duger til balkongbruk! :) Jeg er veldig fornøyd med den stasjonære iMac'en vi kjøpte før jul. De er ikke så dyre heller. Jeg bruker PC på jobben og Mac hjemme, og er vel generelt mest fornøyd med Mac - det er ikke så mye tull som med en PC. Veksler mellom å bruke Firefox og Safari, deilig å slippe Explorer. Mange bra/morsomme programmer er det også. Jeg er ingen ekspert, så du bør oppsøke mer detaljerte beskrivelser andre steder enn her, tror jeg. :)

Anonym sa...

Oi, det er den koseligste balkongen jeg har sett på lenge! Skulle ikke tro at den lå i Oslo så landlig og fint det så ut der. Skulle gitt mye for å ha en sånn...

Glamourbibliotekaren sa...

Shekira: Takk, takk! Det er mange vakre steder i Oslo skjønner du - jeg vet ikke om noen annen hovedstad hvor man kommer ut på landet blant bondegårder og åkre (Maridalen, Sørkedalen), ut på fjorden eller opp i skog og mark bare femten minutter unna sentrum :)

Populære innlegg