lørdag, november 08, 2008

Glamourspørsmål fra leser: RegnkåpeKjære glamourbibliotekar! Jeg er av den oppfatning at allværsjakker og posete regntøy er særdeles lite glamorøst og kledelig. Jeg lurer på om du har noen ideer om hvor jeg kan få kjøpt en stilig regnkåpe eller regntrenchcoat her i Oslo, gjerne en som ikke koster fletta. Jeg har allerede vært på Fretex og UFF uten hell. Kan du hjelpe?
Hilsen ivrig glamourtilhenger med ønske om å være regnværschic


Hei dere som frekventerer byens butikker i større grad enn meg - rimelige regnkåper; noen tips? Vi har hatt et lignende spørsmål tidligere, men jeg måtte slette det da noen spammet kommentarfeltet i flere måneder etterpå(!?). Og jeg har glemt alle de gode forslagene som kom den gang. Hvis noen har idéer til regnkåper som ikke er så dyre, kom igjen! Jeg vandrer rundt i mammas gamle røde fra 70-tallet og er relativt clueless om annet...

mvh
Glamourbibliotekaren

18 kommentarer:

MillaCamilla sa...

Dette forslaget er kanskje ikke av de billigste, men regnkåpene er veldig fine hos Marimekko i Bygdøy Allé. Samtidig så jeg en grønn kul regnkåpe i vinduet på Fretex på Grünerløkka idag:)men den aner jeg ikke prisen på.

kjersti sa...

Jeg har en knallRØD og hvit prikkete fra Noa Noa,frisker opp og er feminin i snittet. Husker ikke hva den kosta, men den er av de rimeligere jeg har sett.

Smilla sa...

Faktisk har undomsavdelingen til H&M hatt noen riktig fine de siste sesongene. De har riktignok vært mønstret. Men ikke så dyre: ca 400 kroner. Ellers vil jeg anbefale regncape i en nøytral eller gjennomsiktig farge.

Siri sa...

Massimo Dutti har en veldig fin mørkeblå regnkåpe/trench med hette og smalt belte - men dessverre ikke spesielt budsjettvennlig...

Kaisa sa...

Har fått tips om denne websiden:
http://danefae.dk/webshop/catalog/index.php?cPath=22_29
Dansk side med fargerike regnkåper. Men kanskje litt over budsjett?
Har også sett de hos H&M og Noa Noa, definitivt fine ting i begge butikker.

Ylajali sa...

Husfliden - ja, faktisk! - har mange stilige regnkåper, mellom anna frå Marimekko. Sjølv går eg og siklar på fleire mønstre der som eg har lyst på. Fint snitt er det på dei òg.

wwkmd sa...

Mango i vika kan også være et sted som er vedt å prøve. Der pleier de å ha mye forskjellig, uten at det nødvendigvis er kjempedyrt. Det er lenge siden jeg har vært der nå, men det var hvert fall der jeg kjøpte mitt regnutstyr, en trenchcoat med tweedmønster til 700 hvis jeg ikke husker feil.

Anonym sa...

Hei,

Sjekk ut Ellos(!)de har et utvalg av regnkåper til budsjettpris, og som ser fine ut.
http://www.ellos.no/ListPage/Category.aspx?CategoryId=34449

Ragna sa...

Kule regnkåper er tydeligvis ettertrakta - jeg så en lekker regnkåpe i vinduet på Fretex Majorstua i september. De skulle selge vindusutstillingen 9. september og jeg gikk og gledet meg til å sikre meg regnkåpen. Men plutselig var den borte fra vinduet. Jeg gikk og spurte, og da hadde noen faktisk stjålet regnkåpen - så fin var den :-( I stedet endte jeg også opp med den rutede regnkåpa fra Mango. Den er fin den også men ikke like fin...

s sa...

det er også en del kjempedyre på UFF

Sunny sa...

Khi på Sagene har regnkåper (rett ved Sagene busstopp). I ulike farger og mønster. Et dansk merke, tror jeg. Aner ikke prisen.

Fruen sa...

Syns disse er fine, positivt overrasket over _Sparkjøp_! Link: http://www.sparkjop.no/Sparkjop/Products/MainWinter08/PID-880906(SparBase).aspx

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for tips alle sammen!

peanut sa...

Bergans har en fin en: http://www.ryesport.no/BERGANS%20OSLO%20LADY%20TRENCH%20COAT_artikkel_308_0.html
Den finnes også i svart, mener jeg å huske. Så også en på Norway Designs i fjor, den var fra Coater http://www.coaterwear.com/ (lenge leve notisboken ;)). Ellers mener jeg også å ha sett noen fine, litt billigere, på Byporten. Tror det var en butikk som lå i nærheten av 'Fine ting'.

Ragna sa...

På Khi på sagene (nevnt over her) har de regnkåper i masse farger og mønstre. Regnkåpene er veldig myke i stoffet og tapede sømmer, og de har god kvalitet og passform, ikke noe plastikkposekåpe her. Regnkåpene er av merket Danefae og kan kjøpes på webshopen her: http://danefae.dk/webshop/catalog/index.php

Inkludert frakt koster en kåpe ca 120 Euro dvs 1067 NOK i dag på webshoppen. Jeg har bestilt meg en av typen "blue/purple mermaid" :-)

Kat sa...

Et annet alternativ - dog heller ikke helt billig - er et merke som heter Søs Jensen. Et Bergensfirma burde jo ha god greie på regntøy! Se på nettsidene deres (sosjensen.no), de har ikke veldig mange utsalgssteder i Oslo. Jeg har sett kåpene deres blant annet på Fransa på Byporten. De koster rundt 1000 kr, men er fine i snittet og i mykt "regnstoff" med tynt for.

Randi sa...

Var på Noa Noa i dag og kjøpe meg den røde med hvite prikker. Nydelig snitt og kostet bare 800kr. Da er det bare å vente på regnet:)

Anonym sa...

Jeg har sett at UNO-butikkene har noen som er fine. Tviler på at de er veldig rimelige, men de er vel kanskje av god kvalitet?

Kva las du no?

Hva leser dere for tiden? Jeg er sikker på at mange av dere har noe å anbefale oss andre! Her i kommentarfeltet er det bare å fyre løs, f...