onsdag, januar 14, 2009

Kontorglamour


Oi, så tomme hyllene ble...


Jeg har endelig kommet i gang med den extreme makeoveren av mitt kontor som jeg har bablet om i flere år! Man har som regel så mye annet å gjøre når man er der inne, og rydding kommer langt ned på lista. Men jeg tilbringer jo mange timer her inne hver dag, så nå var det på tide. Nytt år, nytt kontor!


Ut med alt ræl som har hopet seg opp. Ned på lageret med telefoner/tastaturer jeg ikke bruker lenger, samt den gamle platespilleren som går ujevnt. Få installert den gode platespilleren. Pælme ut et falleferdig skap jeg ikke bruker. Myrde de eldgamle potteplantene som ikke engang har blader lenger, bare tjukke trestammer. Hente friske potteplanter hjemmefra. Hente den gamle kortkatalogen, den jeg arvet fra biblioteket på høgskolen da jeg sluttet der, og som jeg ikke har plass til hjemme for tiden (og den skal virkelig ta seg bra ut her inne!). Stikke ut til Ikea en tur og kjøpe inn litt småtterier jeg kan få bruk for her. Rydde i tebokser. Gruble litt på hva jeg skal henge opp på veggene.


Ok, inn på Ikeas hjemmeside igjen for å forberede avreise om en halvtime...

15 kommentarer:

Anonym sa...

Ps: de har fine bilder av Audrey på Bohus: http://www.bohus.no/default.asp?page=104&product=7130&p7130_v=1

...pluss et annet som jeg ikke finner på nettsidene til Bohus ;-)

Astrid sa...

Rydding er godt for kropp og sjel! :)

Pssst... Det ligger en liten utmerkelse inne hos meg til deg :)

Mari sa...

Et verdenskart!!!
Så kan du jo evt. sette tegnestifter i en farge der du har vært, og en annen farge for dit du har lyst til å reise. Ville riktignok ikke gått for det verdenskartet de har på Ikea, litt i største laget.

Anonym sa...

Jeg hadde gått for å rydde alt ut av kontoret for så å ta inn de tingene du trenger og har lyst å ha der. Prøv å skap litt ro med å la kjedelige ting ha samme nøytrale farge (permene mine er svarte). Sett av plass oppå en hylle eller noe til fine ting og heng opp et bilde som du liker av en eller annen grunn. Grønne planter er også hyggelig, hvis du husker å vanne de. Og så er det bare å fortsette å holde orden ;-)

Glamourbibliotekaren sa...

Ah beklager folkens, jeg var ikke tydelig nok - jeg mente egentlig å si at hvis noen hadde innspill til nye/smarte/konkrete ting jeg kunne spane etter på Ikea (så jeg slapp å tilbringe mange timer der), så skulle jeg ta det opp til vurdering :) Interiørprosjekter og rydding/organisering som sådan klarer jeg fint uten hjelp, men tusen takk for velviljen, dere er veldig snille som tilbyr! :)

og Astrid: Tusen takk, så hyggelig! Det setter jeg pris på :) Fine ord.

Idun sa...

http://www.room.no/?contentpage=showproduct&kategoriid=1601&id=4619

Jeg tror en slik en passer inn over alt. I hvert fall på den 20 kvm store studenthybelen min.. Er den ikke fin?

Fra ROOM til Ikea, vil jeg foreslå oppbevaringsboksene, som er rimelige, noen av de fineste man får tak i, og bra å ha. Jeg elsker bokser.

Ellers er vel ikea uansett ikke noe gøy, siden man er lei før man har kommet til drikkeglasene i kjøkkenavdelingen. Nei. Jeg har ingen forslag. Uansett, Lykke til!

Glamourbibliotekaren sa...

Jo takk, det gikk fint! :) Gikk strategisk til verks, kjøpte BARE det som stod på handlelista. Fin globus!

Anonym sa...

Får vi se resultatet når du er ferdig? Hehe, det er lov å håpe :)

Glamourbibliotekaren sa...

Kanskje en og annen detalj! :-D

Fruen sa...

Jeg har kjøpt noen "snekre-dem-sjøl"-trerammer på ikea, som en kan spenne stoff over. Jeg tenker å bruke dem på kontoret, jakter nå bare på fine stoff-biter jeg kan bruke. En firkant blir fylt med møbelstoff fra huset til besteforeldrene mine:-) Dekorative, og forhåpentligvis også en liten effekt mot romklang. Og så så lett å "pusse opp", da!

Håper også veldig veldig på bilder av resultatet - trenger litt inspirasjon og puff i rompa for å gjøre ferdig mitt eget kontorprosjekt!

Kaisa sa...

Noen ganger savner jeg nesten å ha et eget kontor, ikke hele tiden sitte i et åpent kontorlandskap hos en ny kunde hvert halve år.
Lykke til med kontorglamouren!

Anonym sa...

Hei! Jeg synes det er veldig glamourøst å ha en lekker karaffel og et matchende glass (i glass) på kontoret. Så husker jeg å drikke vann i løpet av dagen.Kaos

Fra kontorfronten sa...

Fra kontorfronten er svært mye på kontoret. Det er definitivt behov for mer kontorglamour. Vi tar dine ideer med oss i det videre arbeidet for et mer trivelig kontor.

ellastica sa...

really love your blog. wish i knew what you're talking about!
can you perhaps put a translation function on here or post in english as well?
in any case your photos are always so inspiring!

Glamourbibliotekaren sa...

Ellastica: Thank you so much! :) I guess you could try translating it via google, although I can not guarantee that the translation will be any good :-D I don't think I'll write in English as for now, but please keep on visiting!

Populære innlegg