lørdag, januar 10, 2009

Lykken er...

... å vandre rundt i Frogners gater i måneskinn med Puccinis vakre musikk i hodet etter kveldens operakino

6 kommentarer:

Anonym sa...

Nydelig bilde. Har et spørsmål til deg som jeg ikke helt har klart å svare på selv;
Jeg er imot forsøk på dyr og mange av de kjente kosmetikkmerkene har en del "svin på skogen" (hehe artig metafor i denne sammenheng) Sminke kan man jo finne alternative produsenter til men parfymer er det verre med.... Vet du om merker som en kan bruke med god samvittighet?

Anonym sa...

Musikkspørsmål: hvor kan man få tips om god musikk? (blader/nettsider/radio på nett)Hører mest på "vanlig" radio og der spiller de jo den samme musikken dag ut og dag inn.
Er glad i alt fra klassisk til mer a la Jean Michel Jarre.

Tips mottas med takk.

Glamourbibliotekaren sa...

Her er dyrebeskyttelsens oversikt. De spesifiserer ikke hva som er parfyme, men det er jo et og annet parfymemerke inni der.

Når det gjelder musikk, er dette et omfangsrikt spørsmål... men for klassisk kan du lese Gramophone og BBC Music Magazine for å få gode tips til innspillinger. BBCs musikksider er generelt bra for flere genrer også. Du kan høre på "radio" på Last.fm - tast inn en artist eller komponist du liker, så velger den lignende musikk for deg. Hvis du har iTunes kan du også velge radiokanaler utifra genre der, men vær obs på at det er mye reklame.

Glamourlektoren sa...

Stemningsfullt bilde! Selv hørte jeg overføringen på P2 på bilradioen - det var også en fin opplevelse, selv om jeg gjerne skulle byttet den ut mot Gimle! Men det kommer visst flere muligheter i vår for kino-opera. Håper Glamourbibliotekaren holder sin leserskare orientert :)

Glamourbibliotekaren sa...

You bet! Neste sjanse er Glucks Orfeo & Eurydice om to uker, så er det Lucia di Lammermoor den 7. februar (Donizetti), og den 7. mars er det Madama Butterfly.

Glamourlektoren sa...

Flott, tusen takk! Da er jeg sikret stigning i programmet i forhold til bilradioen..!

Populære innlegg