tirsdag, desember 01, 2009

Glamourbibliotekarens adventskalender: Luke 1

By popular demand: Glamourbibliotekarens adventskalender! Og jammen starter vi med samme tema som tidligere år: klementiner! Selv om de kommer i butikkene i oktober, klarer jeg som regel å vente til første desember med å begynne å spise. I år holdt det til siste helg i november. C-vitaminer, god lukt og julestemning, og vondt i magen om man spiser for mange. Jeg erklærer herved adventskalenderen for åpnet!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Advenskalendere er gøy, og Clementiner er gode, men må innrømme at jeg ikke klarer å vente til desember med å spise dem. :)

HildeSofie sa...

Hurra for adventskalender! Jeg har ingen selv i år, av typen med pakker eller sjokolade - så denne er et veldig hyggelig innslag!

Jeg klarer heller ikke vente med klementinene, de må jo spises mens de er gode!

Men jeg greide å vente nesten helt til desember med julebrusen i år, og det er jeg fornøyd med. En venninne kjøpte med seg to flasker Arendals Julebrus da hun var på Sørlandet i begynnelsen av november, og jeg har sett lengselsfullt på dem i flere uker. Så første søndag i advent besluttet jeg at nå var det jul nok til å åpne den ene :)

S sa...

Klementiner har jeg spist en stund under dekke av at de inneholder viktige vitaminer i vintermørket. ;-)

Og forøvrig kunne jeg i går kveld konstatere at det var et emosjonelt øyeblikk da jeg hengte opp tre broderte julekalendre til mine søte små.

koristen sa...

Å, så koselig! Jeg bytter pakkekalender med en venninne, men vi rakk ikke å treffes før imorgen, så idag hadde jeg kalenderabstinens. Dette hjalp. Ha en deilig adventstid, Glamourbibliotekar :-)

Hanne sa...

Koselig!
Jeg tok nattskiftet i natt for å gjøre klar ungenes kalendere - de er 14 og 15 år nå, men ingen desember uten kalender.
I år har faktisk jeg også kalender, byttet med en dame p åHobbyboden. Første pakke skal åpnes i ettermiddag.
På bloggen min viser jeg fram vår hjemmelagde kalender MED luker. Mannen min og jeg lagde den i fellesskap flere år før vi fikk barn, og det er koselig å ta den fram år etter år.
Ha ei flott adventstid!

Glamourlektoren sa...

Så koselig med Glamourbibliotekarens julekalender! Har nettopp satt til livs fire klementiner på løpende bånd som et lite mellommåltid. Er ellers veldig tilhenger av å vente på gode ting og at alt har sin tid, men når klementinene kommer i november, er det fritt fram for klementinspising hjemme hos oss - alle får lov til å fråtse! Og mor har gitt seg selv tillatelse til å kjøpe alle dameblader hun har lyst på i samme måned, og i realiteten varer dette frislippet frem til jul..

Hilde sa...

Faktisk nøyaktig samme innlegg som i fjor? hehe. Koselig med kalender da.

Anonym sa...

Hurra vi får adventskalender i år også; ) Lykke! Jeg spiste årets første clementiner i dag! Deilig.

Glamourbibliotekaren sa...

Som noen av dere har avslørt - JA, kalenderen blir delvis en ønskereprise fra i fjor + 2007 :D Med noen justeringer så klart.

Populære innlegg