fredag, februar 05, 2010

Glamorøs fredag

God morgen!
Endelig helg, etter en hektisk kulturuke som egentlig bare fortsetter. Tidligere nevnte Oscarmarathonstart, Glamourgemalens releasekonsert samt Risør Kammermusikkfests årlige "vi ses i Risør om noen måneder men først en liten forsmak på årets festival for støttespillere og faste gjester"-happening i DNB Nors marmorhall med Andsnes, Tomter og Kraggerud er tilbakelagt, og i helga venter minst én konsert og en film til. Søvn er det mangel på, noe som gjør utslag i glamournivået - her er det comfort for alle penga. Og en liten dæsj Chanel no. 5.


Forøvrig vil jeg anbefale en gratiskonsert i morgen kl. 14 på Nasjonalbiblioteket med nevnte Kraggerud akkompagnert av Christian Ihle Hadland - to av våre fremste musikere - og de spiller verker av Ole Bull, Robert Schumann og Frédéric Chopin, altså årets 200årsjubilanter. Det var svært, svært sparsom informasjon på NBs egne sider, så herved gjør jeg en innsats for at konserten blir gjort kjent (og håper noen på NB plukker opp dette og utfyller konsertinfoen noe, så flere oppdager konserten). (herved fikset, hurra!)

Ha en fin dag, alle sammen!

38 kommentarer:

GirlofNorway sa...

Hvis du går inn på dittdistrikt.no kan du legge inn en aktivitet der ;) Så får flere med seg konserten også.

trine sa...

God morgen! Endelig fredag. I dag starter jeg helgen med kurs, casual antrukket i nye favorittjeans fra Moods of Norway og en gammel sommerskjorte som minner meg om vår og sommer, tilbehør: enkelt sminket og ViktorRolf Flowerbomb bak øret.

Resten av helgen skal tilbringes hjemme, første helgen i 2010 uten planer. Skal fyre i peisen, lese ut Min Kamp2, spille spill med min kjære, lage god mat og drikke god vin. Bør være et harmonisk menneske som kommer på jobb på mandag! :)

God helg alle lesere!

Anonym sa...

God morgen! Vi er oppe i null grader her på Sørlandet i dag, og det feirer jeg med glamorøst aprikosfarget øyeskygge og ny leppestift fra Chanel, men ull på kroppen er fortsatt med.
Nå blir det en passe travel arbeidsdag før jeg slutter litt tidlig, kjøper tulipaner og går inn i en fredelig helg med god bok, før jeg drar til Trondheim på konferanse søndag ettermiddag. Det er i alle fall planen :D God helg til alle, den glamorøse bibliotekar i særdeleshet.

Elisabeth sa...

Denne dama tilbringer over 20 timer i døgnet som webmaster/nettdame hos femundlopet.no! Det har blitt 2-3 timers søvn de siste par nettene, og ingen tegn til bedring før tidligst natt til mandag.

MEN glamouren er intakt. Jeg dufter Amour Amour fra Cacharel, har nytt undertøy og kan tillate meg å gå med raggsokker på beina hele dagen uten at noen ser skjevt på meg. Klokka 12 skal jeg ut og se på starten av det 'korte' (400km) løpet, og hele dagen følger vi dessuten de som kjører F600 og har uvær over fjellet mot Søvollen.

Helga tilbringes med pc foran seg det meste av tida - søndag er det forventa målgang i begge klassene! Og en eller annen gang etter det skal jeg soooove :-P

God helg, alle sammen!

Karin sa...

God morgen, og god fredag!

I dag er det ny "mammakjole" kjøpt på salg på http://www.svangerskapet.no/, arvede perler og DKNYs litt vårlige epleduft bak øret.

Planlegger litt lengre lunsj enn vanlig for å få god tid på Stockflets til både venninneprat og kaffe.

I helgen står (endelig) rydding av kontoret på dagsorden. Med en baby som sannsyligvis kommer om under tre måneder er det fint om vi i hvert fall kan få litt plass til tingene hennes et sted.., dog blir det nok ikke barnerom umiddelbart, til det er det litt for mange bøker og annet far og mor ikke er klare for å legge på loftet enda...

I morgen blir det jentekino med store mengder popcorn og kanskje litt smågodt.

Kos dere i helgen alle sammen.

Bibliotekaren sa...

Endelig fredag! Håper arbeidsdagen flyr. Helgen skal tilbringes på besøk hos svigermor. Jeg ser frem til late dager med full oppvartning, kos, litt shopping og spaserturer i snøen. Trosser kulde og slaps med kjole (ull under, selvfølgelig).
Riktig god helg!

wine-fueled narcissism sa...

God morgen!

Jeg er foreløpig kun kvasiglamourøs, her jeg ligger under pelspleddet og forbereder meg på en studieinnspurt før jobbhelgen venter. Jeg har smurt meg med en ekstra deilig og rik ansiktskrem, tatt perler i ørene, og en dæsj parfyme. Snart må jeg ut for å finne gave til min bestefar som fyller 80 i morgen, og deretter handle flere pensumbøker. Min helg starter søndag ettermiddag, DA skal jeg kose meg da. :)

Glamouringeniøren sa...

Vær hilset! Har akkurat landet i Glamourbibliotekar-land og her skal helga tilbringes :) Slår ihjel flytog-tid med denne posten! Effektivitet er viktig!

Årets jobb-happening i morgen, så kofferten er pakket med en LDB. I dag er det mørke jeans, hvit skjorte og en varm ull cardigan. Samt et stort ullskjerf, viktig på kalde trekkfulle fly. En yderst liten dæsj Hermes Kelly Caleche dufter jeg (viktig å ta hensyn når man skal sitte innesperret i et par timer i et trangt fly).

Nå blir det et par jobbmøter og så i ettermiddag kos med min bästis som bor her. Herlig!

Ha ei strålende helg alle sammen!

Alt godt sa...

God morgon! Dette er ei etterlengta helg, det har vore ei hektisk veke, og neste vert verre.

Dagens duft er Estée Lauder Youth dew Amber Nude med eit lag Sensuous oppå, ein deilig kombinasjon. Eg har på meg svart chiffontunika, jeans og mine kule Peter Kaiser-støvelettar, med dei høgaste hælane som kan gå på is og i oslo-sørpe.

Helga går med til venninnebesøk, Grand Prix hos bror min og hans familie, og der skal kake medbringast har niesa sagt, så eg må finne ei som passar. På søndag blir det litt jobb, men mest kos.

Eg ynskjer alle, og bibliotekaren i sær, ei strålande helg!

Fornuftig forsker sa...

Å være på jobben føles glamorøst etter noen dager med sykt barn og sykt selv. Antrekket er ganske avslappet, men løftes av litt Midnight Poison bak øret. Helgens høydepunkt blit blir Balkankonsert på lørdag. God hlg til alle!

S sa...

Fredagsglamouren i dag består i et vel gjennomført møte (allerede) og et lilla skjerf som pynter opp et ellers kjedelig antrekk. Er trøtt, slapp og sliten for tiden, så i helga bør jeg finne frem til måter å få opp energi-nivået på.

I kveld blir det noe indisk til middag, og det blir koselig for hele familien å roe ned. Om det ikke blir for kaldt håper vi å kunne få til en skøytetur i løpet av helga, i påvente av mer snø slik at skiene kan tas frem.

Ei riktig god helg ønskes alle glamorøse damer (og menn?)!

Cecilia sa...

Tror dagens glamour her er vakkert blomstrende novemberkaktus på kontoret, og en silketopp fra Gudrun Sjødén i samme farge som blomstene. I helgen skal vinduer vaskes, ellers cafeliv og en bursdagsfest. Og så har jeg en stooor boks med hjemmebakte Maryland Cookies, mmmm :-)

HildeSofie sa...

Riktig god morgen alle sammen!

I dag var det så tungt, så tungt å stå opp... Note to self: husk å sove åtte timer hver natt.

Men nå er dagen i gang, hjemmekontor i myke klær og med nyinnkjøpt Chanel Chance bak øret. Masse å gjøre i dag, og håper jeg slipper å sitte til altfor langt utpå etermiddagen. Ikveld blir det rolig hjemmekveld med Kjære, og imorgen en rask tur til Oslo for å jobbe litt frivillig (egentlig mest ufrivillig, men har man tatt på seg noe, så må det følges opp...) på en konferanse.

Deretter blir det en tur til et vennepar, antakelig akkompagnert av Grand Prix-finalen. Og søndag, da er det helt FRI!

God helg til alle :)

Jenny B sa...

Jag hittade en vinröd stickad tröja i garderoben som jag inte använt på länge, och plockade fram ett matchande läppglans. Men tröjan kliade ännu mer än jag mindes, och var otroligt varm! Nu ligger den bredvid mig, och istället har jag min fina kavaj i beige tweed med diskreta mångfärgade trådar. Jag doftar gott av L'Artisan Parfumeur Passage d'Enfer. Ikväll skall jag på premiären av en intressant pjäs, och i helgen skall jag försöka se några fler Oscarsnominerade filmer. Ha det bra, allihopa!

Ine sa...

Dagens glamorøse innslag er puffermer på genseren, et rødt prikkeskjerf i en sløyfe rundt halsen og en fin ring med rose på jeg fikk av en god venninne til jul. Og ellers planer om akademisk bokshopping og kaffenerding med besøkende kusine. God fredag!

Agata sa...

Idag är det min namnsdag!

Trevlig fredag!

Mari sa...

5 måneders bryllupsdag i dag, og endelig en kveld uten annet på programmet enn å være sammen med Mannen. Skal tro om det ikke er en blomsterbutikk på hjemveien også:)

fru winther sa...

Ole Bull er 200 år i dag, hurra!Og det feirer jeg med en kjeks på formiddagen. Det er frifredag, ute snør det, hunden snorker, jeg er iført en deilig kjempediger ullgenserkjole og dufter "Soir de Lune". Helgen går med til småplukk i heimen og dype samtaler med mannen, søndag håper jeg å få lagt inn et kakestopp på Ni Muser. Passe sløvt, veldig deilig.God helg alle sammen!

frk. Frydefull sa...

God formiddag!
Uglamourøs start på dagen etter en massasjetime i dag - medførte store ryggsmerter. Nå er det innspurten på en bok (jeg lager den, skriver ikke) så kommer fredagsfølelsen garantert. Sørlandet er fint om dagen, og i dag er det mildvær - veldig deilig! Glamoureffekter er Chanel Madamoiselle, armbånd fra min kjære og lekre øredobber fra Cecilie Melli.

Har vært en stressende uke så helgen kommer betimelig, og skulle i utgangspunktet brukes til familiebesøk. Søte små nieser og nevøer har likevel funnet på å bli syke, så det kan se ut som det utgår av planen. En god kopp kaffe, og kanskje en god vin blir det i alle fall helt sikkert - og om alle planer skulle gå i vasken, skal jeg finne tid til å trene.

God helg til alle lesere!

Glamouroversetteren sa...

God formiddag!
Var på et glamorøst inspirasjonsseminar i går kveld med bl.a. Johanna Ögren fra Bokhora, Ida Hult fra Trendethnography og mediefenomenet Ebba von Sydow om trender og teknikk - det sitter fortsatt i hodet. Nå gjelder det å videreutvikle inspirasjonen.

Det er en flott vinterdag ute. Fredagsglamouren består av ull i grått og beige fra topp til tå, litt sølvpynt, Chanel bak øret og Stacey Kent på lav volum.

Fredagskvelden venter med skaldyrspasta. I morgen blir det klesvask og storrengjøring. Men først skal det jobbes!!

Takk til Glamourbibliotekaren for ukens store enquête. Jeg leser og ler :D
God helg alle sammen.

koristen sa...

Tjuvstart på helgen igår med mat, øl og venninner. Litt trøtt idag, antrekk jeans og hettegenser, men perlering og Chanel No 5 er på plass :-) Helgen skal inneholde soving, lesing, husvask, Ikea,tulipaner, middagsbesøk, kanskje åpningen av Leseåret på Oslo City.

God helg til alle :-)

Dame sa...

Litt mer info nå: http://www.nb.no/om-nb/besoek-nb/kalender/ole-bull-og-hans-samtidige

Og så skal jeg tvitre litt om det..

Glamourbibliotekaren sa...

Nora: BRA! :) Da redigerer jeg teksten.

Emma3 sa...

Fridag, kjole på, lang frokost og god kaffe. I helgen venter to konserter, teater og kino. Med andre ord en meget bra fredag, nå enda litt bedre etter at denne bloggen har minnet meg på å sette ordentlig pris på den, OG inspirert meg til å gå til byen og kjøpe tulipaner. God helg!

Glamoursjefen sa...

Endelig helg etter en uke med mye jobbing og der jeg i ettertid synes å bare ha tatt upopulære beslutninger.... Hjemmekontor med sykt barn (omgangssyke) i dag gjør at den største glamourfaktoren er tanken på at jeg skal trene senere i dag...

I helgen skal det bare restitueres og koses! Høres ut som mye god te, musikk, film, en god bok og gode samtaler med min kjære, samt kanskje en liten tur på cafe for å spise brunsj på søndag?

Oslopiken sa...

God fredag folkens!

Glamourfølelsen er på plass med ullkjole og støvletter av dame-slaget (har for første gang på lenge byttet ut de veldig praktiske vinterstøvlene) og nyvasket hår. Og så har jeg overlevd tanntrekking i uken som har gått, føles glamorøst å endelig være ferdig med det : )
Og helgen blir superglamorøs: i ettermiddag kunstutstilling og fredagsvin (ferdig med hvite januar, juhu!) og i morgen reiser fine mannen og jeg bort på hotelltur og gourmetmiddag (julegave). Deilig avslutning på en litt for slitsom og trøblete uke.

God helg til alle!

Marsvinet sa...

Melder meg på glamorøs fredag igjen etter å ha vært hjemme med min lille baby i snart 9 måneder. Rød spenne i håret, gressgrønn ulltrøye og en liten jente som sier ma-ma-ma-ma-ma gjør meg glad idag. God helg!

Løvemunn sa...

Glamoureffekter i dag: sol utenfor vinduet, lunsjbesøk på jobben, som kom med en nydelig blomsterbukett i knallfarger, og boksen med Lindt Lindor 60% kakao som jeg har i kontorskuffen.

I morgen skal jeg svømme, den beste kur mot vintertristesse..

God helg til alle!

Britt Åse sa...

Oj, jeg glemte å fortelle at jeg dufter at Andy Tauers "Une rose chyprèe". En vidunderlig kreasjon, som jeg virkelig anbefaler chypre- og roseelskere!

Anonym sa...

Ser fram mot helgen etter en veldig slitsom uke. Den skal fylles med venner og vin, feiring av en fin person, trening og jobb, og muligens en liten sopranos-raptus på søndag. Måtte til og med takke nei til Metheny-konsert i morra, selv om det også hadde vært stas.

Glamouren i dag blir ivaretatt ved kashmir, nye øreringer og lett krydrede dråper fra Carolina Herrera. Har f-r-y-k-t-e-l-i-g lyst på sjokolade, så kan hende jeg tar med noen ekstra kalorier hjem.

Christine sa...

Det er sååå deilig at det er fredag! Er frustrert pga noe jobb-greier, så håper at det slipper taket kl 15.00, når dagens arbeidsøkt er over...Grrr. Jeg pleier ikke å ta med meg jobben inn i helgen og så skal heller ikke gjøres i dag!
Ørlite ytre glamour i dag - swarovski øredobber, og nylagt neglelakk fra Chanel no.505 Particuliere - brungrå sak fra vårens kolleksjon. Veldig lekker sak!
I kveld blir det bare meg og min kjære("barna" skal i bursdag), det blir hotte brasilianske reker, rødvin og noe trivelig på skjermen. Ellers satser jeg på at helgen skal bli brukt på minst en god skitur i vakkert vintervær, avislesing og litt husarbeid.
Dagens duft er Vanilia fra L'artisan. Ukomplisert og deilig duft som passer når man skal roe ned temperamentet! :-)
God og fredelig helg til dere alle1

Kaisa sa...

God glamorøs fredag ettermiddag! Her er det mørkeblå ullkjole over sorte støvletter, og et fargeglad silkeskjerf med pusekatter i gilde farger på toppen.
Kvelden i kveld kommer til å gå med til pubquiz, lørdag muligens til litt jobb, og søndag til rollespilling med spillvenninner. To av dem drar til det amerikanske kontinentet og blir borte altfor lenge, så dette blir siste spill med gjengen på en stund. :(

Gratulerer med glamourgemalens release!

k sa...

Nydelig vintervær og vinterlys, knall jobbedag med kjekke jenter fulgte. Dagens antrekk er praktisk med olabukse nedi støvletter pga usannsynlig store mengder slaps,Geiranger-skjerfet mitt, Chanel Catalina på truten og Tauers L`Air du Desert Marocain litt her og der er dagens duft. Check it out :-) I helgen blir det både Ole Bull-fering og besøk hos min økologiske frisør så da er kosen i boks. Ønsker alle en god helg!

Epicureatricen sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Epicureatricen sa...

Litt sen oppdatering, men har hatt en hektisk, men god glamorøs fredag med positiv tilbakemelding på et prosjekt jeg jobber med. Ellers har jeg pyntet meg med ny kjole og gummistøvler, men det blir nok snart tatt av og erstattet med noe enda litt mere pyntet, før jeg skal på middag hos en fra jobb. Morgendagen står på cafe-besøk men en venninde og kino med min kjære, og så jobbing og fastelavensbollebaking søndag. Og så må jeg jo svare på de 13 spørsmålene.

God helg!

MillaCamilla sa...

Hei og riktig god helg.

Dagen har vært småglamorøs med en liten alene-tur til Drøbak. Nesten litt senvinter-stemning idag med sol og bare 1 minusgrad. Fant en Odd Molly-bukse på halvpris i den lille byen og feiret kjøpet med kaffe latte og berlinerbolle på café etterpå. Nå har mannen kommet hjem fra jobb og dete fredagsstemning i stua. I morgen er det kursvirksomhet og søndag feirer vi svigerfars bursdag.

Glamourlektoren sa...

God glamorøs fredagskveld! I dag hadde jeg bestemt meg for å skjemme bort meg selv etter fire usannsynlig harde jobbdager med masse undervisning og møtevirksomhet både dag og kveld. Fridagen måtte utnyttes maksimalt, derfor opp til vanlig tid (=grytidlig), pakket svømmebag, leste bok en hel time på kaffebar før svømmehallen åpnet og jeg kastet meg ut i 1000 meter bryst. Utrolig deilig start på dagen. Så ble det te med venninne jeg tilfeldig traff på, noen ærender i ro og mak og deretter lang alenelunsj på kafé med mer lesing. (Svært uoriginalt, men er hektet på Knausgård for tiden!)Helgen er relativt blank - skal mosjonere og lese og kose meg med familien. God helg, alle!

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle rapporter! :)

Populære innlegg