fredag, oktober 01, 2010

Glamorøs fredag


God morgen!

Med Artie Shaws Moonglow på øret hilser jeg dere velkommen! Helga er nær, og her på glamourkontoret feires det med god frokost, Moschino edt og fine 30årspresang-øredobber.

Planene for helga er ennå løse, og det er sånn jeg liker det.

Moonglow kan du lytte til her, for å sette en stemning for dagen:





Over til dere!

35 kommentarer:

Anonym sa...

Takk!!en riktig fin helg til deg oxo!!Kjempefin blog du har!:)

Alt godt sa...

God morgon! Her har dagen knapt byrja, eg har ein lat morgon med tomt hus. Deilig!

Dagens antrekk blir nok svart, og eg planlegg å ta på meg Bulgari Black før eg syklar på jobb, denne deilige unisexdufta som kombinerer te, gummi, amber og ørlite vanilje.

Resten av helga blir roleg, eit besøk i morgon kveld, og litt farting og fiksing før det, formedelst det faktum at eg har bil denne helga. Kanskje eg får til ein sopptur?

Eg ynskjer alle her inne, og bibliotekaren især, ei fin helg!

namnam sa...

Med helgevasken unnagjort i går, ble det en bra start på dagen, bortsett fra at mitt notorisk upålitelige avisbud hadde unnlatt å levere avisa - igjen. Hmpf!

Svart skjørt og fin, grå jumper, Cliniques Black Honey på leppene og Paul Smiths Rose i en liten dæsj i nakken gjør meg passe fredagsfin.

I dag er det fredagskake på jobben og helga skal jeg bruke på å bli helt frisk av forkjølelsen. Håper på en liten kinotur, kanskje på søndag. I Am Love står på ønskelista. God helg til alle glamorøse der ute!

Anonym sa...

Takk! Musikken gav meg en ny start på kontoret i dag. Fredags- og helgefølelsen kommer snikende, selv om det er mange timer igjen før jeg kan si det er helg (og jeg skal til og med jobbe hele helga).

Antrekket er behagelig og mindre lekkert, men iført et Tiffany-smykke og min beste parfyme, heves glamourfaktoren likevel noen hakk.
God helg!

Bente sa...

Fryktelig lite glamour her i dag... Vært oppe siden fire og ser ut dertil. Men, hvis jeg skulle hatt en glamorøs fredag, ville den sett omtrent slik ut:

Først en lang dusj, ikke avbrutt av unger. Deretter en rolig frokost, hvor jeg rekker å lese hele avisen. Antagligvis ikledd en grå ullkjole og en dæsj L'eau d'Issey. Når jeg går ut har jeg på meg de gamle støvlettene mine, som blir like fine igjen hvert år når jeg pusser dem. Og en svart kåpe.

Hm. Ble dagdrømmeri det her. Tilbake til hverdagen! God fredag alle!

Sulvis sa...

Biltrøbbel, sykemelding - men har heldigvis nyvasket hår, godt brød og varm kaffe. Ha en fin fredag!

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!
Den glamorøse følelsen startet i går kveld, da en stor jobb-innlevering endelig ble levert etter måneders med arbeid. Det ble behørlig feiret på sofaen med et godt glass og deilig søvn etterpå.
Dagen i dag har startet med rolig frokost, en stuptrøtt hund som måtte dras med ut på tur (merkelige skapninger de der av og til), en tur innom posten for å hente en pakke (liten basic garderobe oppdatering fra H&M) og en take-away kaffe på vei til jobb.
Nå sitter jeg her, iført ankelstøvletter, grå trange jeans, lilla bluse og svart kort dressjakke. Stort lilla skjerf rundt halsen også, frost i gresset i dag, brrrr! Litt ekstra tid med sminken, byttet ut det sedvanlige med en lillagrå skygge fra Mac i anledning antrekket. Føler meg fin :) Duften er Hermes Rose Ikebana.

Helgen er uten faste planer, må øve på presentasjonen av nevnte innlevering som skal skje til uka, ellers skal jeg kose meg!

Ønsker alle sammen en flott helg!

Jenny B sa...

God morgon! Efter tre veckor där jag varit sjuk i omgångar, känns det fantastiskt att vara stark nog att träna ikväll. Jag har klätt mig i min gosiga mörklila plysch-hooide, men är litet sur för att jag glömde ta på mitt fina halsband med glaspärlor i olika färger. Nåja, kvällen blir fin, på Dramatens genrep av Shakespeares Stormen.

Ha en fin helg!

trine sa...

Forkjølet, men ved godt mot! Dagens skal brukes til pakking, i morgen går turen til New York! Åh, som jeg gleder meg til en uke ferie!! Tips mottas med takk, har lest alle innleggene til bibliotekaren.

Enkelt antrukket i jeans og ullgenser, te i koppen og musikk på øret.

God helg!

Mynte sa...

God dag! Høye hæler og finkjolen på! Det er deilig med fredag! Utenfor jobben ble det delt ut varme boller i dag. Ikke dumt! Jeg ser fram til en god arbeidsdag før helgen. Fredag er ukens beste dag! Man er så full av forventning. I morgen blir det kanskje kino, kafe, en tur på Litteraturhuset? Middag med familie på søndag. God helg, folkens!

Sjokoldepiken sa...

Vi drar snart på hyttetur med familien, så det blir litt annerledes fredagsglamour i dag. Alle gode ullplagg er pakket med, sammen med kosebukse og en god bok. Det blir en fredag, og helg, i avslappingens tegn. Digg! God helg til dere alle sammen Ü

Smake sa...

God morgon! Antrekket er blå/kvit-stripet pysjbukse som vart innkjøpt i går. På mange måtar litt glamorøst i seg sjølv. Nylaga smoothie i glaset og espresso på veg. Snart skal eg skifte i hui og hast, før me skal til Frankfurt med vener for litt shopping! Zara, Nespresso og MAC står øverst på prioriteringslista, men sannsynet er stort for at me besøker andre kjekke stader og. Hovudmålet er vinterjakke/kåpe. Blir det ei kamelfarga tru? Eg krysser fingrane!

God tur til Trine og god helg til de andre!

Fagbibliotekaren sa...

God morgen! Dagen begynte med en ufrivillig (men egentlig verdsatt) ekstra time på øyet da jeg forvekslet snooze-knappen med av-knappen. Litt senere på kontoret enn vanlig, men med kaffe og scone fra United Bakeries i hånden, ble det en fin fin morgen.

Ulljakka er funnet frem fra boden, egentlig noe for sent. Nyvasket hår, øyenskygge og Miss Dior Cherie bak øret.

Etter flere helger med mye farting skal denne helgen bare nytes. Bøker skal leses, mat skal kokkeleres, filmer skal ses og rødvinsglass skal nytes sammen med kjæresten min. Jeg gleder meg.

Riktig god helg til alle, og god tur New York-fareren (skulle ønske det var meg!) :)

barnebibliotekaren sa...

Nylig hjemkommet fra en fullpakket jobbtur i det store utland føles det mest glamorøst å være vel hjemme igjen :-)
Fredagsfølelsen siger på,- litt jobbing, og så er det hjem til kjæresten. Med husets eldste døtre avgårde på hver sin skoletur, er det bare 7-åringen igjen i huset sammen med oss hele høstferien.
Helgen blir sannsynligvis fylt med litt jobbing på et par oppussingsprosjekter i huset, men også mye kos.
Antrekket i dag er i grått og sort, med perler i ørene. Duften er foreløpig bare nydusjet med Weleda dusjsåpe.
God helg til alle!

Anaruh sa...

I dag er det mest glamorøse fredagen på årevis! Jeg skal nemlig reise bort i helga, uten mann og barn.

SKal straks løpe i dusjen, kle meg reisefint og kose meg med Gymnaslærer Pedersen på lydbok hele veien.

I morgen venter fingåing på byen, før det er bursdagsfest om kvelden. Jeg gleder meg SÅ til denne helge, altså!

Ha en super helg alle sammen!

Janne sa...

Nydelig musikk på en fredag med hjemmekontor!

Siri sa...

Soskinn, blå himmel og fin tur til barnehagen med 4-åringen. Til og med en liten tur i skogen. Nå skal her males gang! God glamorøs fredag!

Kristine sa...

Jeg er fint kledd i en grå ullvest, grå støvletter kjøpt i Barcelona og nye jeans. Har også på meg øredobber kjøpt på salg forrige søndag samt grå eyeliner. Fredagsglamour!

Dagen går med til jobb, overtakelse av ny leilighet (jippi!) og fest på studentforeningen min.

Ønsker alle en god fredag!

Glamoursangerinnen sa...

En rolig frokost inntatt i pysjen etter å ha sendt barn avgårde til skole. Ferske aviser lest.

Nå blir det en lang, varm dusj, før litt kontorarbeid må gjøres.

Så følger det obligatoriske fredagskafè-besøket hvor uante mengder cappuchino og enda flere ferske aviser skal fortæres.

Kvelden skal nytes i lag med mann og barn, god vin og god mat.

Høstferien har startet! Hurra!!!

Elisabeth sa...

I Salten er det en fantastisk vakker høstmorgen med sol fra skyfri himmel, gyldne farger i skogen og en nesten speilblank fjord utenfor stuevinduene mine. Børvasstindan har nesten mista de flakene med nysnø som de hadde for et par dager siden.

Glamouren er fremtredende her i dag, i alle fall på det indre planet! Har uventa fri hele dagen, og det kjennes veldig godt. Husvasken er snart ferdig (utsatt fra i går ettermiddag), jeg rakk en hel times tur med hunden før klokka var ni, og snart skal jeg ta turen på badet og pimpe opp meg selv litt. Det blir AmourAmour på halsen, sort strikkekjole med plommerøde strømper under, Elizabeth Arden på leppene - og gjester til middag! Mine foreldre og et par stykker til er på vei hit over Hamarøya, for de skal på seminar i Saltstraumen i helga. Jeg har lovet et lett måltid når de kommer frem hit - satser på pastasalat med kylling i, og ferske rundstykker ved siden av. Deigen er allerede satt.

Resten av helga vil tilbringes mest mulig ute, med en firbeint i handa og sekk på ryggen (kamera, kakao, sitteunderlag, og ei bok!). God helg, alle sammen!

HildeSofie sa...

Endelig fredag!
En hektisk uke skal endelig avsluttes, med litt mindre arbeidsmengde og forhåpentligvis litt mer oversikt over hva som skal gjøres fremover.
Dagens glamour er nytt hjerteformet anheng rundt halsen, antrekket for øvrig er sorte jeans og en grå-og-hvitstripete lang skjorte utenpå.
Snart skal det ullvotter og varmt skjerf på toppen av alt, og jeg skal rusle ned til toget i kjølig høstluft.
Helgen tilbringes på Rjukan, hvor blant annet et besøk på Det Røde Bibliotek står på programmet, det gleder jeg meg til :)
En riktig god helg til alle!

Epicureatricen sa...

Selv om jeg skal jobbe i morgen, så feirer jeg fredagen med kjole, lipgloss og Aqua de Gioia. Morgendagen står altså på jobbing (budsjettet for 2011 skal på plass), så fredagskvelden blir nok rolig. Overveier å leie Precious på DVD og bake brownies. På søndag skal jeg samle inn til Røde Kors og så møtes med gode venner til matklubb. Så litt kos blir det også tid til.

Polkadotdays sa...

Sitter fortsatt i pyjamasen og venter på en pakke som skal leveres på døra... Drikker en kopp kaffe fra min fine kaffekopp, og spiser mannen sitt nybakte brød!
Ellers blir det feiring av venners bursdag i kveld, og i morgen skal vi ha fine middagsgjester.
Ønsker alle en god helg!

Hermia Says sa...

Tack för den musikaliska stämningen!
Denna glamourösa fredag är jag ledig och jag ser fram emot några dagars oplanerad fri tid! Solen strålar och lockar till promenad. Bekväma kläder och sköna skor väljer jag idag.

Trevlig helg!

Tuva sa...

God glamorøs fredagsformiddag!
Dagens glamoreffekter er flott vintageveske kjøpt på Lakketorget sist helg, rød neglelakk og restene av gårsdagens underbare hjemmelagede pizza til lunsj.

Besøkende utenlandsstuderende kjæreste har lovet å besøke Bondens Marked på Rådhusplassen og lage en deilig middag som jeg gleder meg til å komme hjem til. Ellers brukes fredagen til interaksjonsdesignprosjekt på skolen og å hjelpe et vennepar å flytte inn i ny leilighet. Helgen blir mye mys, litt jobb og kosebesøk til en rykende fersk baby. Dessuten skal kjøp av min aller første leilighet feires behørig!

Ha en strålende høsthelg!

U9 sa...

Har sittet og kladdet intenst på lønnskrav til lokale forhandlinger (man er ikke overbetalt), så klokka ble over 11 før jeg skjønte at det var Glamorøs Fredag. Nå sitter jeg med en kopp Assam Tea og koser meg med alle innleggene her hos Glamourbibliotekaren. Koselig! Det er jo igrunnen dèt som gjør dagen glamorøs. God helg til dere alle. U9

Glamourlegen sa...

God fredagsformiddag!

I morges ble det disket opp med smale jeans, fin genser i sort, diamantsmykke fra kjære, håret fikk seg en liten retro-scwhung(ser egentlig ganske slitent og møkkete ut, men innsatsen var i det minste upåklagelig), og Guerlain fikk terracotta-forfrisket den gustne høsthuden. Til og med gjort en jobb med flytende eyeliner, litt av en utfordring i halvsøvne med kaffeskjelvne hender.

Grei dag på jobb, snart helg endelig etter å ha vært 'på' i tolv dager, hørte rykte om vafler nede på avdelingen, kjæresten skal lage spennende middag (gulrotsuppe med kokosmelk), helgen er blank og fin, høstløvet på Haugen er vakkert, og Junior Boys (Begone dull care) var det perfekte selskap på vei til jobb. En av mine beste venninner i hele verden har forlovet seg og kjøpt hus og jeg er kjempeglad på hennes vegne :)

God helg alle!

Johanne sa...

God formiddag! Fredagen lover godt, med barnevakt booket inn for kvelden, middag på Arakataka og deretter The american på kino med kjæresten.

Har fjonget meg til med kul, ny t-skjorte og petrolblå favorittkasjmirjakke. Timene flyr på jobb, men jeg er heldigvis ikke så verst effektiv i dag. Snart skal hyggelig kollega overraskes med kake og musserende i anledning 40-årsdagen (hun tror hun skal på møte..).

NY-tips til Trine: www.marysfishcamp.com Kul og koselig strøksrestaurant med fabelaktig sjømat og god stemning.

God helg, alle sammen!

frk. Frydefull sa...

God formiddag! Grå kjole i ull, lange strømper, støvletter og D&G's L'Impératrice sørger for dagens glamour - tilpasset grått vær på utsiden. Helgen innehar ikke de store planene, og det er godt. Været ser regnfullt og grått ut og det bør kanskje bety bodrydding … lett å utsette, men nå må det nok tas.
God helg til alle!

Kaisa sa...

God glamorøs fredag!
Her har jeg nettopp rullet av et prosjekt og er tilbake på hovedkontoret. Fint å se sine egne kolleger igjen, ikke bare kundens folk, selv om de er hyggelige og flinke. :)
Dagens antrekk er grå supermyk bolerojakke over rød linkjole med fin vidde i skjørtet, og litt mer sminke enn vanlig. Godt det var glamorøs fredag, siden det plutselig blir litt kundekontakt like vel... Greit å se presentabel ut når man møter folk første gang.

Helgen skal tilbringes med lillesøster og symaskiner. Mulig en liten tur på noen loppemarkeder, vi får se.

Guro sa...

Etter en heller travel dag på jobb er det endelig straks helg :) handling av dåpsgave står på agendaen, før jeg endelig kan være utendørs i det utrolig fine høstværet vi har hatt på vestlandet de siste dagene. Glamourfølelsen er noe fraværende akkurat i helgeinnspurten på jobb, men det er ingenting ikke litt friskluft, og enkel middag kan rette på :)

God helg til både Glamourbibliotekaren og alle leserne hennes!

Glamourlektoren sa...

Er så heldig å ha høstferie til uka, og for en gangs skyld en rettefri sådan! Det har betydd sene kvelder og opp kl 05:30 i dag for å rette videre før jobb. Men verdt det! Gleder meg til Bergenstur i morgen for å besøke eldstebarnet i hans sjarmerende og rufsete kollektiv. Rikignok sover vi på hotell, og inviterer den fattige studenten på hotellfrokost! Så da blir det litt glamour for ham, også!

Flugo sa...

Det jeg er mest fornøyd med denne fredagen er at det viser seg at nesen min heldigvis ikke har knekt etter et sammenstøt med min egen sønn... Det kan gå hardt for seg når man skal slenge seg på sofaen sammen og kose. Nå ser det ut til at vi slipper unna med at han får et blåmerke i pannen, og jeg får en blå og hoven nese, men heldigvis: alt er like helt :-)

berlinløvinnen sa...

Glamouren i dag er: Å tenke på at mange gamle klær etter en del strev passer og også kommer til å passe ved Adriaterhavet neste uke! Jeg priser solen, middelalderruiner, sjømat og salt, turkis vann, tid med familien og sene kvelder på steinverandaen "min" på Istria. Foreløpig setter jeg pris på en helg til med eplehøsting og stearinlys. God helg til alle!

Sunniva sa...

Jeg jukser meg til å svare på en glamorøs lørdag, jeg. Dagens glamoureffekter er det store blomstrete femtitallsinspirerte skjørtet, den delikate ulljakken med angora og duften av versace christal noir. Ser fram til en arbeidsom dag på jobb før jeg endelig kan ta helg klokken fire.

Populære innlegg